Şimdi Ara

League of Legends Ana Konu (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.618
Cevap
12
Favori
285.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgehan760

quote:

Orijinalden alıntı: SirEzioAuditore

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgehan760

Beyler ben bu gün Irelia aldım ama aslında wukong lee sin irelia arasında çok düşünmüştüm kuzenim irelia al dedi bende gittim aldım aslında severimde sizce irelia iyimi ?

irelia mainimdir tfde slow stun fln yese bile etki yapmaz pasifiyle ilk skilli kacmak kovalamak icin ii stun slowda var skillden gelen health restore var lanede uzun sure kalmanı saglar ayrıca true dmg var bu sana fb aldırır tankları eritir ultisi ole havalı bsi dgl ama kosarkende atabildigi ve cdsi az oldugunda yararlı last hit yapmak icin guzel bi skill kacarken can toplamak icin iyidir sorun olursa msj at her turlu yardım ederm eu eastteysen nasıl oynancagını buildi gosterebilirm sana kalmıs

Ben şimdi ad runelerimi bitirince gidip bi 1350 ye hero alıcam cho ile tristana arasında kaldım hangisini alsam ?

Tristana beles zaten

Ben şuan Tristina aldım ve gayet zevkli :))
  • Hem oyundan banlandım bide burda oyuna küfür ettim diye banlandım ..Ne uğursuz oyunmuş arkadaş! hayatım ban oldu
  • heimerdinger ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Heimerdingerin pasifinde "Heimerdinger gives himself and nearby allied structures and units 10 / 15 / 20 / 25 health regenerations per 5 seconds" yaziyor benim anladigim kendinin, yanindaki minionlarin-champlarin cani hizli doluyor buraya kadar tamam fakat bina sözcügü gecmis buda haritadaki cani azalan Turretlere (towerlara) heal atiyor anlamina mi geliyor? yoksa structures derken sadece kendi koydugu küçük silahlardan mi bahsediyor? ona göre satin alacagimda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

heimerdinger ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Heimerdingerin pasifinde "Heimerdinger gives himself and nearby allied structures and units 10 / 15 / 20 / 25 health regenerations per 5 seconds" yaziyor benim anladigim kendinin, yanindaki minionlarin-champlarin cani hizli doluyor buraya kadar tamam fakat bina sözcügü gecmis buda haritadaki cani azalan Turretlere (towerlara) heal atiyor anlamina mi geliyor? yoksa structures derken sadece kendi koydugu küçük silahlardan mi bahsediyor? ona göre satin alacagimda

Tam bi bilgim yok ama bence inhibitorlarin caninin doldurmasini hizlandiriyo olabilkr arastirmak gerek
  • quote:

heimerdinger ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Heimerdingerin pasifinde "Heimerdinger gives himself and nearby allied structures and units 10 / 15 / 20 / 25 health regenerations per 5 seconds" yaziyor benim anladigim kendinin, yanindaki minionlarin-champlarin cani hizli doluyor buraya kadar tamam fakat bina sözcügü gecmis buda haritadaki cani azalan Turretlere (towerlara) heal atiyor anlamina mi geliyor? yoksa structures derken sadece kendi koydugu küçük silahlardan mi bahsediyor? ona göre satin alacagimda

Kulelerede heal atabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z Z z Z z Z

quote:

tesekkür ederim bir alip oynamak lazim o zaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: z Z z Z z Z

quote:

tesekkür ederim bir alip oynamak lazim o zaman

Turretın yanında durduğun sürece Turretın canı artar ahhh ahhh eskiden bir heimerdinger koyuyordun mid lane'e 3 tanede makinadan koyuyordun yık yıkabilirsen takım kötüyse zaten ya aşağıdan ya yukardan bitiriyorlar ama ortayı alamıyorlardı
  • Merhaba arkadaşlar. Ben genellikle ashe oynuyorum en uygun item dizilişi için bir sorum var. Malum ashe'yi biliyorsunuz benim kendiliğinden can dolduran bir itema ihtiyacım var. Bunla ilgili araştırırken bunu buldum; ''Health regen (health regeneration)'' ne demek ne anlam ifade ediyor yardımcı olursanız sevnirim.
  • Arkadaşlar lol ile ilgili bir problemim var.2 gün önce oyunu indirdim yükledim sorunsuz oynadım ertesi gün(Dün) akşam oyuna giriş yparken çok bekletti tekrar tekrar login oldum ama login olsamda çok yavaş yükleniyordu(play tuşu yüklenmiyordu) bnde oyunu setupundan kaldırıp tekrar kurdum.Bu seferde
    patch yaparken bir anda %99 oldu.Şu anda da öyle oluyor.%99 oluyor 2 dakika yazıyor sonra bi anda 10000 gibi komik rakamlar yazıyor(kaç dakika kaldığını gösteren yerde)bekliyorum 30 dkda atıyor 1.kısmı 2.sine geçiyor oda bir türlü bitmiyor.16 mb internetim var ilk yüklediğimde 5 dk da patch ler yüklenmişti şimdi 2-3 saat beklesem bile tamamen bitmiyor.bu arada oyunu 2- 3 kezdaha yeniden setupladım Yardım edebilecek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amtcn10

Merhaba arkadaşlar. Ben genellikle ashe oynuyorum en uygun item dizilişi için bir sorum var. Malum ashe'yi biliyorsunuz benim kendiliğinden can dolduran bir itema ihtiyacım var. Bunla ilgili araştırırken bunu buldum; ''Health regen (health regeneration)'' ne demek ne anlam ifade ediyor yardımcı olursanız sevnirim.

Healtg regenaration sana her 5 saniyede gelen healthdir

Asheye lifesteal alirsan daha verimli olur en dandik vampiricle bile vurdugunun %10 u kadar can alirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Vörç

quote:

Orijinalden alıntı: amtcn10

Merhaba arkadaşlar. Ben genellikle ashe oynuyorum en uygun item dizilişi için bir sorum var. Malum ashe'yi biliyorsunuz benim kendiliğinden can dolduran bir itema ihtiyacım var. Bunla ilgili araştırırken bunu buldum; ''Health regen (health regeneration)'' ne demek ne anlam ifade ediyor yardımcı olursanız sevnirim.

Asheye lifesteal alirsan daha verimli olur en dandik vampiricle bile vurdugunun %10 u kadar can alirsin

Evet bende katılıyorum arkadaşa... Healt Regen... alıcağına; Atack speed ile beraber LifeSteal kasarsan çok daha iyi olacaktır.
  • quote:

quote:

Evet bende katılıyorum arkadaşa... Healt Regen... alıcağına; Atack speed ile beraber LifeSteal kasarsan çok daha iyi olacaktır.

Vörç ve Bossa cevaplarınız için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz doğrultuda itemlara yöneleceğim.
  • Lvl 10 oldum, Karthus aldım, iyi güzel hoş, bazen bi anda 3 kişi bile alıyorum ama şu yakın dövüşçülere çağre yok mu ya? Nasıl düzmeliyim itemleri? Neye abanmalıyım?
  • Biraz daha Q tutturmaya calis. Itemlarin arasinda Rylai Scepter ve Will Of The Ancients olursa biraz daha rahat olursun onlara karsi.
  • Bu oyunu starcraft stream izlerken gordum. Arkadaslar nasil bir oyu. Dota gibi denmiş ama dotayida bilmiyorum?

Warcraft içindeki dota mi yoksa dota diye bi oyun daha görmüstüm omu?

Oyun paralımi yada oyun içi paralımı?
  • Oyuna başlayalı 1 hafta oldu ve 11 lvl oldum. Fakat 10 lvl'de custom game'i keşfettim. Adamlar kaç win'in var diyor, 2 diyorum. Oynayışım da çok iyi değil. Karakterler yeni diye alışamadım pek. Kötü de gidiyorum yani score bakımından. Win 2 diye noob falan diyorlar, oyunu bırak diyorlar iyice moral sıfırlanıyor, oyunu bırakasım geliyor. Cidden insanı çileden çıkaracak cinste insanlar var. Bir de bana noob diyenin türk olması ve kendisininde oynayaması, bana karışması, oynamayı bilmiyorsan karthusu bırak demesi. Tek kelime ile berbat.

Nasıl oynuyorsunuz siz bu oyunları? Ben daha önce bu tür oyunlar oynamadım ve tecrübem de yok. İyi oynamak için ne yapmalıyım? Oyunlara geç alışırım ama alışınca da iyi oynuyorum. Harbi nasıl 15-0 falan gidiyorsunuz. Siz mi çok zekisiniz yoksa ben mi salağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 15 Nisan 2012; 15:41:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Oyuna başlayalı 1 hafta oldu ve 11 lvl oldum. Fakat 10 lvl'de custom game'i keşfettim. Adamlar kaç win'in var diyor, 2 diyorum. Oynayışım da çok iyi değil. Karakterler yeni diye alışamadım pek. Kötü de gidiyorum yani score bakımından. Win 2 diye noob falan diyorlar, oyunu bırak diyorlar iyice moral sıfırlanıyor, oyunu bırakasım geliyor. Cidden insanı çileden çıkaracak cinste insanlar var. Bir de bana noob diyenin türk olması ve kendisininde oynayaması, bana karışması, oynamayı bilmiyorsan karthusu bırak demesi. Tek kelime ile berbat.

Nasıl oynuyorsunuz siz bu oyunları? Ben daha önce bu tür oyunlar oynamadım ve tecrübem de yok. İyi oynamak için ne yapmalıyım? Oyunlara geç alışırım ama alışınca da iyi oynuyorum. Harbi nasıl 15-0 falan gidiyorsunuz. Siz mi çok zekisiniz yoksa ben mi salağım?

Hocam gerçektende 11. Seviyede 2winde bayağı kötüymüş

Custom game yerine yukardan play'e basarak sizin gibi yeni başlayanlarla oynamanız bence daha iyi olur.

Sizi sinirlendirenler varsa tab'a basın adamın isminin en sağında bir kutu var ona tıklarsanız dahada moralinizi bozamaz

Hero olarakta ashe, master yi, annie kolay oyunu öğretecek herolardandır.
  • quote:

quote:

Oyuna başlayalı 1 hafta oldu ve 11 lvl oldum. Fakat 10 lvl'de custom game'i keşfettim. Adamlar kaç win'in var diyor, 2 diyorum. Oynayışım da çok iyi değil. Karakterler yeni diye alışamadım pek. Kötü de gidiyorum yani score bakımından. Win 2 diye noob falan diyorlar, oyunu bırak diyorlar iyice moral sıfırlanıyor, oyunu bırakasım geliyor. Cidden insanı çileden çıkaracak cinste insanlar var. Bir de bana noob diyenin türk olması ve kendisininde oynayaması, bana karışması, oynamayı bilmiyorsan karthusu bırak demesi. Tek kelime ile berbat.

Custom game yerine yukardan play'e basarak sizin gibi yeni başlayanlarla oynamanız bence daha iyi olur.

Sizi sinirlendirenler varsa tab'a basın adamın isminin en sağında bir kutu var ona tıklarsanız dahada moralinizi bozamaz

Dedim ya 10 levele kadar customu oynamadım, yeni keşfettim bir de. Çok win kazandım custom da fakat hiçbirini saymadı sadece 2 gözüküyor. Oyundan çıkıp girdim yine olmuyor. Ne olması gerekiyor sayması için?

Kötü dediğim de bi kere 18-5-? gitmiştim en iyi scoreum. Customdu. bazen 14-9, 5-2 bazen de 7-6 falan gidiyorum. Takıma bağlı oluyor. Fazla ölüyorum, hpsi az kaldı diye adamı kovalıyorum tower öldürüyor. Öğrenemedim gitti.

Gittim bende en zor heroları seçtim. Karthus ve Nasus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 15 Nisan 2012; 19:18:22 >
  • quote:

quote:

quote:

Dedim ya 10 levele kadar customu oynamadım, yeni keşfettim bir de. Çok win kazandım custom da fakat hiçbirini saymadı sadece 2 gözüküyor. Oyundan çıkıp girdim yine olmuyor. Ne olması gerekiyor sayması için?

Kötü dediğim de bi kere 18-5-? gitmiştim en iyi scoreum. Customdu. bazen 14-9, 5-2 bazen de7-6 falan gidiyorum çoğunlukla. Takıma bağlı oluyor. Fazla ölüyorum, hpsi az kaldı diye adamı kovalıyorum tower öldürüyor. Öğrenemedim gitti.

Normal game(playden girdiğin) sayılır.Custom girme bence.Beginer coop vs ai ile geliştirebilirsin kendini(onun istatistikleri sadece coop girdiğinde gözükür).Zamanla çözersin zaten.

Build sitelerinede bakabilirsin.Build bilmeden iyi oynasan bile zorlanırsın oyun uzarsa.

Ayrıca kaybedince pek takma kafana herkes her oyunu kazanacak diye birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

quote:

quote:

quote:

Kötü dediğim de bi kere 18-5-? gitmiştim en iyi scoreum. Customdu. bazen 14-9, 5-2 bazen de7-6 falan gidiyorum çoğunlukla. Takıma bağlı oluyor. Fazla ölüyorum, hpsi az kaldı diye adamı kovalıyorum tower öldürüyor. Öğrenemedim gitti.

Normal game(playden girdiğin) sayılır.Custom girme bence.Beginer coop vs ai ile geliştirebilirsin kendini(onun istatistikleri sadece coop girdiğinde gözükür).Zamanla çözersin zaten.

Build sitelerinede bakabilirsin.Build bilmeden iyi oynasan bile zorlanırsın oyun uzarsa.

Ayrıca kaybedince pek takma kafana herkes her oyunu kazanacak diye birşey yok.

Play diyince custom, coop vs all, pvp falan çıkıyor. Normal game nasıl yav? Öyle bir şey mi varmış? Resmen fail'ım.
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.