Şimdi Ara

League of Legends Ana Konu (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.618
Cevap
12
Favori
285.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim süper oyun ilgilenen varsa PM Atsın beraber oynayalım
  • basıt bır sorum var ue da oynuyodum weste gecınce yenı launcher yuklemem gerekıyomu yoksa eskısıyle devam edebılıyomuyum??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mockingjay

basıt bır sorum var ue da oynuyodum weste gecınce yenı launcher yuklemem gerekıyomu yoksa eskısıyle devam edebılıyomuyum??

ue derken? eu eastten weste geçersen yeni launcher yüklemene gerek yok. oyun açılırken server yazan yere tıklayıp seçip direk oynayabilirsin. North America'dan EU serverlarından birine geçersen patch atıyor ya da EU'dan NA'ya geçersen patch atıyor. netten tekrar launcher indirmene gerek yok
  • Beyler ben bu gün Irelia aldım ama aslında wukong lee sin irelia arasında çok düşünmüştüm kuzenim irelia al dedi bende gittim aldım aslında severimde sizce irelia iyimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgehan760

Beyler ben bu gün Irelia aldım ama aslında wukong lee sin irelia arasında çok düşünmüştüm kuzenim irelia al dedi bende gittim aldım aslında severimde sizce irelia iyimi ?

Irelia güzel hero, wukong leesin irelia benzer karakterler diyebiliriz zaten, skill bakımından değil de görev bakımından. Mobafire ya da solomidden rehberlere bak, güzel bi buildle baya yararlı olursun.
  • quote:

Beyler ben bu gün Irelia aldım ama aslında wukong lee sin irelia arasında çok düşünmüştüm kuzenim irelia al dedi bende gittim aldım aslında severimde sizce irelia iyimi ?

irelia mainimdir tfde slow stun fln yese bile etki yapmaz pasifiyle ilk skilli kacmak kovalamak icin ii stun slowda var skillden gelen health restore var lanede uzun sure kalmanı saglar ayrıca true dmg var bu sana fb aldırır tankları eritir ultisi ole havalı bsi dgl ama kosarkende atabildigi ve cdsi az oldugunda yararlı last hit yapmak icin guzel bi skill kacarken can toplamak icin iyidir sorun olursa msj at her turlu yardım ederm eu eastteysen nasıl oynancagını buildi gosterebilirm sana kalmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirEzioAuditore

quote:

irelia mainimdir tfde slow stun fln yese bile etki yapmaz pasifiyle ilk skilli kacmak kovalamak icin ii stun slowda var skillden gelen health restore var lanede uzun sure kalmanı saglar ayrıca true dmg var bu sana fb aldırır tankları eritir ultisi ole havalı bsi dgl ama kosarkende atabildigi ve cdsi az oldugunda yararlı last hit yapmak icin guzel bi skill kacarken can toplamak icin iyidir sorun olursa msj at her turlu yardım ederm eu eastteysen nasıl oynancagını buildi gosterebilirm sana kalmıs

Ben şimdi ad runelerimi bitirince gidip bi 1350 ye hero alıcam cho ile tristana arasında kaldım hangisini alsam ?
  • quote:

quote:

quote:

Ben şimdi ad runelerimi bitirince gidip bi 1350 ye hero alıcam cho ile tristana arasında kaldım hangisini alsam ?

Ad rune bitiriyorsan eğer.Cho ve tristana yazmışsın git tristana al en azından runelerin bir işe yarar.
  • quote:

quote:

quote:

Tristana beles zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda olan yokmu
  • oyuna üyelik alımı falanmı durdu üyelik almaya çalışıyorum bilinmeyen bir nedenden dolayı üyeliğinizi açmadık falan diyor
  • ben kullanıcı adı şifremı yazıyorum girmiyor yanlıs kullanıcı şifre diyor oysa emınım genelde böyle olanlar varmış nedendir nasıl girecez oyuna

buhatayı veriyor Invalid username/password combination. Please try again.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djx -- 25 Şubat 2012; 23:33:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djx

ben kullanıcı adı şifremı yazıyorum girmiyor yanlıs kullanıcı şifre diyor oysa emınım genelde böyle olanlar varmış nedendir nasıl girecez oyuna

region ayarlarına baktın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaman344

quote:

Orijinalden alıntı: djx

ben kullanıcı adı şifremı yazıyorum girmiyor yanlıs kullanıcı şifre diyor oysa emınım genelde böyle olanlar varmış nedendir nasıl girecez oyuna

region ayarlarına baktın mı?

tamam hallettim EU Nordic & East bağlanıyorum ama hic türk yok
  • Merhaba arkadaşlar bende biraz dota izlemiştim zamanında

sonra baktım lol ü gördüm hoşuma gitti oynuyorum güzel oyun lag sorunu ortaya çıkıyor arada item birleştirmeleri güzel önerilen itemler hariç 100 lerce seçeneğiniz var ability + str herosu satın aldım gayet güzel gidiyor :) haftalık indirimler için puan biriktiriyorum şöyle güzel bir str hero su almak şart oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trickmaster10

Bu kadar saçma kuralcı bi oyun görmedim aq 2 kere boş yere banlandım oyundan çıktın diyor bide !! oyundaydım oyunun sonuna kadar !! çok saçma ya milyonlarca kişi sırf bu engellemelerden dolayı cazip geldiği için oynuyor bence yoksa dota oyunlar arasında en saçma olanı !!! bidaha oynamam böyle ota boka banlayan oyunmu olur ya oynayanlar salak bu oyunu !!

Bu özelliği güzel bir özellik... Solo oyun seçiyorsun oyuna başlıyorsun iyi güzel giiyorsun baskıyı kuruyorsun tamam yendik diyecekken Vatandaşın biri AFK oluyor yada Çıkıyor oyundan 1 kişi eksildimi yenmen neredeyse imkansız. Okadar uğraştıgın oyunu kaybediyorsun... Oyuna başlıyorsan AFK kalmayacaksın yada çıkmayacaksın. Çok şikayet almışssın ki banlanmışssın. enim rakibim bile AFK olsa oyundan cıksa , şikayet ediyorum yarın benim başımada aynısı gelmesin diye...

Sana göre Ot bok ama oyun böyle olmasa %90 AFK veletler le dolu olur... Sen becerememeişssin millete salak demeye hakkın yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

quote:

Orijinalden alıntı: Trickmaster10

Bu kadar saçma kuralcı bi oyun görmedim aq 2 kere boş yere banlandım oyundan çıktın diyor bide !! oyundaydım oyunun sonuna kadar !! çok saçma ya milyonlarca kişi sırf bu engellemelerden dolayı cazip geldiği için oynuyor bence yoksa dota oyunlar arasında en saçma olanı !!! bidaha oynamam böyle ota boka banlayan oyunmu olur ya oynayanlar salak bu oyunu !!

Bu özelliği güzel bir özellik... Solo oyun seçiyorsun oyuna başlıyorsun iyi güzel giiyorsun baskıyı kuruyorsun tamam yendik diyecekken Vatandaşın biri AFK oluyor yada Çıkıyor oyundan 1 kişi eksildimi yenmen neredeyse imkansız. Okadar uğraştıgın oyunu kaybediyorsun... Oyuna başlıyorsan AFK kalmayacaksın yada çıkmayacaksın. Çok şikayet almışssın ki banlanmışssın. enim rakibim bile AFK olsa oyundan cıksa , şikayet ediyorum yarın benim başımada aynısı gelmesin diye...

Sana göre Ot bok ama oyun böyle olmasa %90 AFK veletler le dolu olur... Sen becerememeişssin millete salak demeye hakkın yok....

Sırf millet beni report edicek diye botlarla oynayanlar arkadaşlarım var bu kadar saçma sapan olmaz online'da yanlış itemi aldım diye adamın biri topluca report etmiş 2 sene banlandım a.q böyle oyunmu olur online oynattırmıyorlar yensen suç yenilsen suç hangi itemi aldığına bile karışıyorlar !!!
  • Ryze hakkında birkaç sorum olacak.
    Bu itemler doğru mu? Birkaç yerde 4 tane AS (Archangel Staff -yanlış yazım olabilir-) yapan görmüştüm. Ryze'a mana mı basmalı AP itemleri mi?

• B*ktan bir leave sistemine sahip olan oyun. Coop vs AI oynarken birkaç dakika çıkıp yeniden girdim Sonuç: 1 HAFTA BAN! Lanet olsun diyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 17 Mart 2012; 15:53:17 >
  • Beyler kullanıcı adı şifre aldım ama oyuna giriş yapamıyorum niye acaba?
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.