Şimdi Ara

League of Legends Ana Konu (124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.618
Cevap
12
Favori
285.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Oyuna başlayalı 1 hafta oldu ve 11 lvl oldum. Fakat 10 lvl'de custom game'i keşfettim. Adamlar kaç win'in var diyor, 2 diyorum. Oynayışım da çok iyi değil. Karakterler yeni diye alışamadım pek. Kötü de gidiyorum yani score bakımından. Win 2 diye noob falan diyorlar, oyunu bırak diyorlar iyice moral sıfırlanıyor, oyunu bırakasım geliyor. Cidden insanı çileden çıkaracak cinste insanlar var. Bir de bana noob diyenin türk olması ve kendisininde oynayaması, bana karışması, oynamayı bilmiyorsan karthusu bırak demesi. Tek kelime ile berbat.

Nasıl oynuyorsunuz siz bu oyunları? Ben daha önce bu tür oyunlar oynamadım ve tecrübem de yok. İyi oynamak için ne yapmalıyım? Oyunlara geç alışırım ama alışınca da iyi oynuyorum. Harbi nasıl 15-0 falan gidiyorsunuz. Siz mi çok zekisiniz yoksa ben mi salağım?

Hocam gerçektende 11. Seviyede 2winde bayağı kötüymüş

Custom game yerine yukardan play'e basarak sizin gibi yeni başlayanlarla oynamanız bence daha iyi olur.

Sizi sinirlendirenler varsa tab'a basın adamın isminin en sağında bir kutu var ona tıklarsanız dahada moralinizi bozamaz

Hero olarakta ashe, master yi, annie kolay oyunu öğretecek herolardandır.

Dedim ya 10 levele kadar customu oynamadım, yeni keşfettim bir de. Çok win kazandım custom da fakat hiçbirini saymadı sadece 2 gözüküyor. Oyundan çıkıp girdim yine olmuyor. Ne olması gerekiyor sayması için?

Kötü dediğim de bi kere 18-5-? gitmiştim en iyi scoreum. Customdu. bazen 14-9, 5-2 bazen de7-6 falan gidiyorum çoğunlukla. Takıma bağlı oluyor. Fazla ölüyorum, hpsi az kaldı diye adamı kovalıyorum tower öldürüyor. Öğrenemedim gitti.

Gittim bende en zor heroları seçtim. Karthus ve Nasus.

Normal game(playden girdiğin) sayılır.Custom girme bence.Beginer coop vs ai ile geliştirebilirsin kendini(onun istatistikleri sadece coop girdiğinde gözükür).Zamanla çözersin zaten.

Build sitelerinede bakabilirsin.Build bilmeden iyi oynasan bile zorlanırsın oyun uzarsa.

Ayrıca kaybedince pek takma kafana herkes her oyunu kazanacak diye birşey yok.

Play diyince custom, coop vs all, pvp falan çıkıyor. Normal game nasıl yav? Öyle bir şey mi varmış? Resmen fail'ım.

Ben anlatamamışım

Playe bas en üsttekilere tıkla.Köşeden solo de arkadaşın varsa premade gir.
  • Ayıplan böylesi olurmu yapmayın bukadarınıyaa lan onca hortlama gördüm ama böylesini görmedim kimse olapan dışı gibi birşey yokmuş gibi devam ediyo o.O
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Oyuna başlayalı 1 hafta oldu ve 11 lvl oldum. Fakat 10 lvl'de custom game'i keşfettim. Adamlar kaç win'in var diyor, 2 diyorum. Oynayışım da çok iyi değil. Karakterler yeni diye alışamadım pek. Kötü de gidiyorum yani score bakımından. Win 2 diye noob falan diyorlar, oyunu bırak diyorlar iyice moral sıfırlanıyor, oyunu bırakasım geliyor. Cidden insanı çileden çıkaracak cinste insanlar var. Bir de bana noob diyenin türk olması ve kendisininde oynayaması, bana karışması, oynamayı bilmiyorsan karthusu bırak demesi. Tek kelime ile berbat.

Nasıl oynuyorsunuz siz bu oyunları? Ben daha önce bu tür oyunlar oynamadım ve tecrübem de yok. İyi oynamak için ne yapmalıyım? Oyunlara geç alışırım ama alışınca da iyi oynuyorum. Harbi nasıl 15-0 falan gidiyorsunuz. Siz mi çok zekisiniz yoksa ben mi salağım?

Hocam gerçektende 11. Seviyede 2winde bayağı kötüymüş

Custom game yerine yukardan play'e basarak sizin gibi yeni başlayanlarla oynamanız bence daha iyi olur.

Sizi sinirlendirenler varsa tab'a basın adamın isminin en sağında bir kutu var ona tıklarsanız dahada moralinizi bozamaz

Hero olarakta ashe, master yi, annie kolay oyunu öğretecek herolardandır.

Dedim ya 10 levele kadar customu oynamadım, yeni keşfettim bir de. Çok win kazandım custom da fakat hiçbirini saymadı sadece 2 gözüküyor. Oyundan çıkıp girdim yine olmuyor. Ne olması gerekiyor sayması için?

Kötü dediğim de bi kere 18-5-? gitmiştim en iyi scoreum. Customdu. bazen 14-9, 5-2 bazen de7-6 falan gidiyorum çoğunlukla. Takıma bağlı oluyor. Fazla ölüyorum, hpsi az kaldı diye adamı kovalıyorum tower öldürüyor. Öğrenemedim gitti.

Gittim bende en zor heroları seçtim. Karthus ve Nasus.

Normal game(playden girdiğin) sayılır.Custom girme bence.Beginer coop vs ai ile geliştirebilirsin kendini(onun istatistikleri sadece coop girdiğinde gözükür).Zamanla çözersin zaten.

Build sitelerinede bakabilirsin.Build bilmeden iyi oynasan bile zorlanırsın oyun uzarsa.

Ayrıca kaybedince pek takma kafana herkes her oyunu kazanacak diye birşey yok.

Play diyince custom, coop vs all, pvp falan çıkıyor. Normal game nasıl yav? Öyle bir şey mi varmış? Resmen fail'ım.

Ben anlatamamışım

Playe bas en üsttekilere tıkla.Köşeden solo de arkadaşın varsa premade gir.

Teşekkürler, çok sağol. Deneyeceğim.
  • Oyunu indirmeyi düşünüyorum. Wow tarzı bir oyun mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

Oyunu indirmeyi düşünüyorum. Wow tarzı bir oyun mu ?

Güzel bir oyun. Denemeye değer. Indir, West serverinde başla bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Favi. -- 16 Nisan 2012; 6:58:47 >
  • quote:

hayir hon dota tarzi bi oyun
    bayaa hos pentakill diye youtubeda arat guzel lol videolari bulursun

(penta kill 5 kisinin last hitini 1 kisinin almasi diyebiliriz)
  • quote:

Youtubeda League of Legends cinematic trailer ve cinematic trailer parodyi izle sonra lolün sitesine girip indir ve oynamaya başla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 16 Nisan 2012; 8:46:39 >
  • Brand için; build, item conf.ve rune'larına tavsiye verebilecek arkadaşlar var mı aramızda ?
  • Garip bir soru olabilir ama bi bakiniz lutfen.

Oyunda miss fortune adli heroyu seciyodum hep. Zaten ilk gunumdu elektrikler gidince oyunada giremedim. Beni iki gun mu ne banladi. Bende yeni bir accaunt actim. Tutoriallari es gectim hemen ama hero secim ekrani cok farkliydi. Eski herolar yoktu. Mis fortune falan yoktu yerine baska bi takim gibi gelmis herolar vardi. Bilen arkadaslar ne demek istedigimi anlamistir zaten. Nasil olacak bu?
  • @Yakupkan, her hafta 10 tane bedava karakter geliyor. Sen Miss Fortune'nun da bulunduğu 10 kişilik bedava karakter takımına denk gelmişsin. Yeni güncelleme ile yeni haftadan dolayı yeni karakterler geldi işte anla.

Fail ötesi bir mesaj oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 18 Nisan 2012; 1:25:57 >
  • quote:

@Yakupkan, her hafta 10 tane bedava karakter geliyor. Sen Miss Fortune'nun da bulunduğu 10 kişilik bedava karakter takımına denk gelmişsin. Yeni güncelleme ile yeni haftadan dolayı yeni karakterler geldi işte anla.

tamam anladım ama 2 soru daha dogurdu bu soru.

ben miss fortune yi seçebilirmiyim yada seçmem için napmalıyım?

ben oyuna giriyorum bu haftalık 10 tane free karakterden biri ile. ama bı bakıyorum benim takım arkadaşım biraz önce 10 tane olan herolardan başka biriyle oynamakta. bunun açıklaması nedir ?

yeni olmak çok kötü. ilk defa bu tarz oyun oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupkan

quote:

@Yakupkan, her hafta 10 tane bedava karakter geliyor. Sen Miss Fortune'nun da bulunduğu 10 kişilik bedava karakter takımına denk gelmişsin. Yeni güncelleme ile yeni haftadan dolayı yeni karakterler geldi işte anla.

ben oyuna giriyorum bu haftalık 10 tane free karakterden biri ile. ama bı bakıyorum benim takım arkadaşım biraz önce 10 tane olan herolardan başka biriyle oynamakta. bunun açıklaması nedir ?

Miss Fortune'u kullanabilmek için IP ya da RP'ye ihtiyacı duyuyorsun eğer ki bedava karakterler arasında yoksa. IP oyunda kazandığın oyun parası, RP ise gerçek parayla alınan bir para birimi. Miss Fortune'u tekrar oynamak istiyorsan ya bedava gelmesini bekleyeceksin ya da IP-RP ile alacaksın.

O herolar IP ya da RP ile alınanlar ve sende sürersiz kalacak olanlar. Bedavalar gibi 1 haftalık değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yakupkan

quote:

Miss Fortune'u kullanabilmek için IP ya da RP'ye ihtiyacı duyuyorsun eğer ki bedava karakterler arasında yoksa. IP oyunda kazandığın oyun parası, RP ise gerçek parayla alınan bir para birimi. Miss Fortune'u tekrar oynamak istiyorsan ya bedava gelmesini bekleyeceksin ya da IP-RP ile alacaksın.

O herolar IP ya da RP ile alınanlar ve sende sürersiz kalacak olanlar. Bedavalar gibi 1 haftalık değil.

Tesekkur ederim. Hersey anlasilmis oldu.
  • patch gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 19 Nisan 2012; 3:32:58 >
  • Hecarim denendi onaylandı. Early game'deki ganklar sayesinde çok kısa sürede Trinity Force çıktım. Onun verdiği ms ve E skilinin verdiği ms birleşince... Uçuyor. Evet uçuyor. Jungle ve solo top gidilebiliyor. Beğendim, memnunum. Tavsiye de ediyorum evet. Bitti.
  • Merhaba ben Attack damage'i yüksek olan hero arıyorum aynı zamnda range olucak , örnek vayne , ashe , tristana bu karakterleri oynadım başka tavsiyesi olan var mı
  • Arkdaşlar son yaptığım 3 co-op oyunda xp ve ip vermedi. Neden olabilir?
  • bir günde belli bir saat kadar xp ve ip verir coop.muhtemelen onu aşmıssındır.norma game oyna.
  • oyun tamamen ingilizce mi ? inglizceyse ; ağır bir ingilizcemi ?
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım da anlamadığım birşey var şuan 4lvl fakat oyuna her girdiğimde lvl 4 ama herşey sıfırlanmış oluyor yoksa normal olan bu mu?Yani lvl 4 ama skiller aldığım bot,kılıç vs hepsi gidiyor yeniden başlamam gerekiyor.Bu hep böyle mi?
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.