Şimdi Ara

League of Legends Ana Konu (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.618
Cevap
12
Favori
285.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uçan Matkap

Doğru siteden üye olduğuna emin misin ?

Haloldu clientten girince aktif oldu.

Ama launcherde play butonu aktif olmuyor. 10 15 dk bekliyor bazen aktif oluyor bazen olmuyor. Nedir sorun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 30 Haziran 2011; 19:41:35 >
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım sizlere bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
    Lvl 6 ya kadar geldim ama çözemediğim gıcık olduğum bir durum söz konusu, iventory full olduğunda bir item yapmak istediğimde bazı itemleri yere bırakıp diğer yapmak istediğim itemi bitirdikten sonra geri almak istiyorum. Fakat itemleri yere bırakamıyorum bunu nasıl yapıcam ya gıcık oldumm pfff
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Arkadaşlar oyuna yeni başladım sizlere bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
    Lvl 6 ya kadar geldim ama çözemediğim gıcık olduğum bir durum söz konusu, iventory full olduğunda bir item yapmak istediğimde bazı itemleri yere bırakıp diğer yapmak istediğim itemi bitirdikten sonra geri almak istiyorum. Fakat itemleri yere bırakamıyorum bunu nasıl yapıcam ya gıcık oldumm pfff

• quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Arkadaşlar oyuna yeni başladım sizlere bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.

Item yere bırakma olayı yok, DotA'daki gibi. 6 item yaptığında yeni bir item yapacaksan ya item satacaksın, ya da yeni item'ı tek seferde alacaksın. Yer yoksa parçasını alayım yapamıyorsun.

Ama bu oyunda da ölünce para gitmiyor. Yani item al da base'de dursun, ölünce paran gitmesin endişesi yok.
  • 1 saatir o a giremiyorum.oynun kısa yoluna tıklıyorum.sol tarafta server is busy yazıyor ve play e tıklaymıyorum.sizde de oynu sorun var mı
  • east west ayırımına ne zaman geçilecek?
  • sürenin bitmesini bekledim, takıldı girmiyor
  • bende süre bile çıkmıyor
  • Beyler busy yazısı geldiğinde online olana kadar bekleyin clienti kapatmayın çok fazla sıra olduğu için oyuna teker teker adam alınıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: garez482

Beyler busy yazısı geldiğinde online olana kadar bekleyin clienti kapatmayın çok fazla sıra olduğu için oyuna teker teker adam alınıyor :D

Bekleyince giriliyor muydu öyle bilmiyordum
  • quote:

Beyler busy yazısı geldiğinde online olana kadar bekleyin clienti kapatmayın çok fazla sıra olduğu için oyuna teker teker adam alınıyor :D

ben öyle yaptım sonra online yazdı girince 17 dakka over 9k bekledim sonra da hata verdi kapandı yeniden busy
  • bende 2.5 saat dedi. 2 saate düştü ama sonra calculating demeye başladı baydır böyle hesaplayamadı bi türlü kaç dk kaldığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro

quote:

ben öyle yaptım sonra online yazdı girince 17 dakka over 9k bekledim sonra da hata verdi kapandı yeniden busy

Senin şansizligin ben giriyorum genellikle :D
  • Beyler Malzaharla oynuorm süper bi hero :)))Yeniden biriktirdim 6300 ne alayım ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_42234075/mpage_35/tm.htm

Buraya soracaktın. Yine de Anivia al diyorum.
  • sms payment sistemini kullanabilirmuyzu türkiyeden falan oluyorsa rp almak istiyorumda

edit: baktım yokmuş türkiye olsa iyi olurdu ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 5 Temmuz 2011; 17:10:27 >
  • Ben paypal'dan alıyorum . Ve alma sebebim gerçekten yapımcılara katkı olsun diye oyunun aylık ücreti yok ve olmaması için elinden geleni yapıyorlar. .Yoksa Skin görüntüden başka ekstra bir özellik sağlamıyor.
  • RP almak yerine steam'de 10 temmuza kadar devam edecek yaz indirimlerinden sürüyle oyun alın.
  • Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım, başlangıç için hero-item build önerilerinizi yazabilirmisiniz ?

Eu Server Nick: ShindaGod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu* -- 9 Temmuz 2011; 14:02:04 >
  • Ya arkadaşlar bu AFK nedir oyun oynamayacaklarsa niçin oda açıyolar ki?
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.