Netinde sorun olabilir.Eskiden benimkindede oluyordu.
önce single player olarak puan toplayıp ona göre mi hero alabiliyoruz? örneğin 50 tane hero varsa önce ben 5 tane ile mi baslıyorum. online oynayacagım zamanda sadece bu 5 tane heroyu mu secebiliyoryum?
@kronik
Evet haftanın free heroları ile oyuna başlıyorsun,10 adet her hafta değişen hero var...Oyun içerisinde o haftanın ücretsiz olan 10 herodan birini seçebilirsin,kendi oyun kazandıkça ve yenildikçe gelen puanlar ile yeni hero,yeni rune vs alabilirsin..
quote:
Orijinalden alıntı: kronik
bir arkadas tavsiye etti yeni baslayacam sizce zor mu öğrenmek-alışmak? sert dota oyuncusuyum 7-8 yıllık. bunun bir faydası olur mu bilmiyoırum su an own3d den canlı macları izliyorum hoşmuş dota tarzı.
7-8 yıldır DotA yok. 7-8 gün demek istemişsin bence.
hayır 7-8 yıllık demek istedim neyse konumuz bu deil su an yukledim, pek anlamadım her falta değişen heroları felan ama bir bakıyım su an ilk girişimi yaptım oyuna hadi hayırlısı
quote:
Orijinalden alıntı: AkumaRaion
quote:
Orijinalden alıntı: kronik
bir arkadas tavsiye etti yeni baslayacam sizce zor mu öğrenmek-alışmak? sert dota oyuncusuyum 7-8 yıllık. bunun bir faydası olur mu bilmiyoırum su an own3d den canlı macları izliyorum hoşmuş dota tarzı.
7-8 yıldır DotA yok. 7-8 gün demek istemişsin bence.
Kafadan 7 yıldır var. Ben 2004'te, rakkase bir akşamda bisikletimi götürdükleri için tamamen perişan bir vaziyette, ağlayarak başlamıştım oyuna.
beyler oyunu acıyorum, kücük pencerede server offline yazıyor, bi yandan update etmeye calısıyor sonra hemen kapanıyor. 2 dakka sonra gene aynısını yapıyor
0,06mb kala update donuyor yeniden baslatmama ragmen dolmuyor o kısım
bnm launcher çok farklı yaw
@kronik O launcher eski olan. Belki oyunu yeniden yüklersen sorunun düzelir.
kendi sitesinden yuklememistim, korsana alıstıgımdan torrentden yukledim suan yukledim kendi sitesinden biraz single player oyniyim bakalım, bu arada single player olarak oynadıgımda karsı tarafda hero alabiliyor mu yoksa dota da oldugu gibi sadece crepleri mi dövüyoruz.
öyle bir ilk oyunumu attım ki 3v3 anlatılmaz izlemniz lazımdı sert dota oyuncusu beli oldu tavsiye item yatım ama önemli olan makroları ve combolarda bitirdim işi. neyse nasıl ortak oyun atabiliriz. id: prolav
EU serveri neden hep unavailable hep offffff
arkadaşlar ben lole giriyorum karakteri seçiyorum ondan sonra ekranda leaue of legends diye logosu geldikten sonra oyun donuyor yükleme sayfasına girmiyor tıkanıp kalıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar daha önceden uzun zaman doTa oynamışlığım var.Şimdi LOL'e başlamak istiyorum da oyunda zorluk çekermiyim öğrenmek için ?
Bende önceden Dota ve Hon oynadım fakat Hon paralı olunca oynamayı bırakmıştım. Şimdi LoL e başlamak istiyorum oyunu dün kurdum fakat server Unavaible hatası alıyorum dün geceden beri , genel bir sorun mu var yoksa sorun benimle mi alakalı ?
server kapalı
quote:
Orijinalden alıntı: gyoney
server kapalı
Ne zaman açıldı ki bugun.
Sitesindemi sorun var benmi üye olamıyorum. Üye oluyorum tamamlandı diyor giriş yapamıyoru. aktif için mail filande gelmemiş. 2 hesaptada bu şekilde.