Şimdi Ara

League of Legends Gerçekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şimdi nickname i gördünüz yüzdeyüzgerçek. imzadada yazıyor zaten diceksiniz ki şimdi bu adam neyin tribinde şimdi burda küfürlü bi anlatım da sergilerdim de forum kuralları şeysi var okumadım da bi ara bizimde forum vardı küfür felan yasak ondan neyse dönelim asıl konuya.
    Beyler gördünüz başlığı League of Legends gerçekleri tamam oyun efsane söyleyecek söz yok yapan yapmış bizide kitliyor bilgisayarın başına oyna babam oyna minyon kas kill al pentaydı şuydu buydu derken oyuna bi bebe gelir ve bütün hevesiniz kaçar.
    Bakın çok dellendim elim kolum titriyor yazamıyorum,olum çok sinirliyim lan.
    Yemin ediyorum şurda sırf sinirimden yazıyım dedim görün bak okuyun uzun diye okumamazlık yapmayın oyunda çok bebe var oynamayı dusunen arkadaslar bi zahmet bu yazıyı okusun oynamasın abi yok valla bak 2 senedir oynuyorum şu oyunu oynadığım güne lanet olsun ki adamı sinir hastası yapmaktan başka bi işe yaramıyor bak böyle oyuna bi bebe gelir alırsın mid lane i bebe de jungle a girmiştir gelir gider adamı feedler sonra sen ölürsün tüm takım sana söver
    Bak aslında oyun çok iyi mantık felan taktik gerektiren bi oyun sabır felan tamam da arkadaş biz Türk milletiyiz bize sabırmış taktikmiş yok bekleyelim onlar gelsin felan yok biz adamı gördük mü dalarız bizde taktik felan yoktur.bak küfür edesim geldi edemiyorum da....
    Şimdi gel gelelim dedik biz sabırsız milletiz taktik felan anlamayız ha biz anlarız diğer takım oyuncusu anlamaz oyun yine yalan olur
    abi elin gavuru oynuyor izliyor bizimkilerde kendilerini çok bişey sanıp kill veriyor ya bı kere bızım mılletımızde oyunun daha başında alttan alma gibi bişey yok adam oyunu bılmez öğrenıcektır tamam mı gırer oyuna ben yenıyım felan bı yardımcı olun der adam dıger takım oyuncuları ee ee git madem oynamayı bılmıyosan felan gıbısınden tavırlar sergıler bızde anlaşma yok abi iletişim zaten 0 ya bak bizim milletimiz diyorum vatanımı mılletımı severım benı sakın yanlış tanımayın da bu böyle abi bizde iletişim sorunu var biz kavgacı milletiz abi adamı skype a cagırıyosun sana kufur edıyor cıkıyor la bebe bi dinle
    şimdi diceksiniz sana hep feeder geliyor felan elon düşüktür ondandır gibisinden de moruk ben bu oyunda sponsor ayarlayıp turnuvalara da katıldım muhteşem adamlarla da tanıştım sağda solda buluşmalar olurdu onlara da katıldım yani cosplay ortamına da girdim ama yok hacı bak valla oynıcak olan adam öncelikle sabır nedir bilicek sinirlenmicek bide iletişim sorunu yaşamıcak bu oyunda yeter ya sinirimden yazıyorum derseniz ki kardeşim bunun yeri burası değil silebilirsiniz de moderatör kardeşlerim ama gerçek bu eyvallah okuyan felan varsa ...
    küfür de edemedim içimde kaldı ya la

• Geçmiş olsun. Çekilişe yaz beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trde oynuyorsan ağlamayacaksın sincap
  • Çekilişe katılmak istiyorum

• Tr pişmanlıktır.
  • Oyunlar çocuklar için var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR'nin yaş ortalaması belli maalesef çok denk geliyor böyleleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League of Legends - GPU Error
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim yerime yazmissin tesekkurler. ayni duygular :))

• Diamondda cikana kadar anam agladi ama suan ortam iyi bi kac eloboost gelmezse oyunlar zevklu geciyor

• bende bir şey diyecen zannettim la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten oyunda veletler ve velet ruhlular dolu
  • Bakın cidden sinirden yazdım yazmasaydim evdeki modemi felan aticaktim sırf zaman geçsin diye oynuyorum galibiyet felan daha da cok seyimde yani

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

bende bir şey diyecen zannettim la

bir şey
  • Günlük "oyun velet dolu" konusuna hoşgeldiniz.

• Ben böyle hergün yazarım gençler durum guncellemesi misali haykiricam uleyn yeter neyse Sakinim yakında yayın felan da yaparsam izleyin la işsizim şu aralar

• Adam tamamen haklı. 3. sınıfa giden cocuk var bizim mahallede abisi öğretmiş ona oda 6. sınıfa gidiyo Gümüş5 cocuk. Şaka yapmıyorum gümüş5. Abisi falanda hesabına girmemiş hatta buna kömür ligi falan var demiş çocuk artık rank girmiyo düşmeşin diye.
  • AgeOfDinasours kullanıcısına yanıt
    kardeşim yaş ortalamasıyla alakası yok benim kuzenim vardı.12 yaşındaydı.ama gül gibi çocuktu hiç küfür etmiyordu.Oyunu mesal buildlere felan bakıyodu abi bunu nasıl oyanrım felan diye.Adam ölünce direk özür diliyordu.Biraz çocuğun kendisinde olacak.Biraz asil bir aileden gelicek yoksa çingenler gelirse pek zor oyun oynamak onun için geç başka servera orda yetişkin baya vardır(malum çocuk yapmıyorlar adamlar)Yetiştirme tarzı ile alakalı ama biraz da çocuğun kendisi ile de alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kepw

kardeşim yaş ortalamasıyla alakası yok benim kuzenim vardı.12 yaşındaydı.ama gül gibi çocuktu hiç küfür etmiyordu.Oyunu mesal buildlere felan bakıyodu abi bunu nasıl oyanrım felan diye.Adam ölünce direk özür diliyordu.Biraz çocuğun kendisinde olacak.Biraz asil bir aileden gelicek yoksa çingenler gelirse pek zor oyun oynamak onun için geç başka servera orda yetişkin baya vardır(malum çocuk yapmıyorlar adamlar)Yetiştirme tarzı ile alakalı ama biraz da çocuğun kendisi ile de alakalı.

dostum fiziksel yaştan bahsetmedim ki ben de :) ne kadar eşek var görmüyor musun sunucusunda akıl yaşları çok küçük.

• özet:oyunda çok velet var,ben de çok aşırı sinirleniyorum,eğlenceme bakamıyorum,analarına bacılarına sövüyorum.yasak olmasa burda da söverdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrocław

özet:oyunda çok velet var,ben de çok aşırı sinirleniyorum,eğlenceme bakamıyorum,analarına bacılarına sövüyorum.yasak olmasa burda da söverdim.

eyv.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.