Şimdi Ara

League of Legends'ı Japonca Olarak Oynamak - 2016 Ses Dosyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz üzere ben ve anime sever arkadaşlar japonca ses dosyasını hayranlıkla bekliyorduk, dün gece beni sevindiren mükemmel bir olay oldu ve özel olarak tekli japonca ses dosyalarının toplu hali PBE serverine yüklendi ve bunu Normal sunucuya anında aktarıp oynamaya başladım, tamamen seslendirmesi bitmemiş olan japon sunucusunda bir kaç eksik bulunuyor ancak bunlar bizim sunucuya aktarıldığında bir eksik değil Türkçe olarak karşımıza çıkıyor. Lafı fazla uzatmadan artık nasıl League of Legends'ı japonca olarak oynamayınız için gereken herşeyi aşagıdaki videoda anlattım.

Anlatım için:

Şimdiden iyi oyunlar. Yapamadığınız birşey olursa ben,
    Her zaman buradayım...

http://www.facebook.com/leaderizm

• Video güzel uğraşmışsın anlatım güzel ama türkçe seslendirmeler gerçekten daha iyiymiş. Özellikle Zed seslendirmesini duyunca türkçe seslendirmeye binlerce kez şükürler olsun dedim
  • 2-3 hero dışında cidden çöp. sırf animu seviyorsunuz diye yapmanıza gerek yok bırakın sağlam kalsın dosyalar zaten her yamadan sonra yeniden yapmalısınız. WEEB LEVEL 9000 olmayın

üstelik tr seslendirme > jp bari ingilizce yapın daha iyi hepsinden

bu arada eskiden yapmaya çalışıyordum senin videolarınla hiç olmuyordu eminim yine olmaz yapacaklarda da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 8 Ocak 2016; 14:57:31 >
  • Hayır hiçbir şekilde sıkıntı olmaz, ancak güncelleme geldiği anda türkçe olarak yapar güncellemeyi son dosyan ana dil ne ise o şekilde güncellenir.
  • Birkaç tanesi gerçekten çok güzel. Onların dışındakiler ama Türkçe halinde daha güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon ben yanlış anlamışım, bu şekilde dilinizde, seslerde japonca olur ve bir sonraki güncellemizde dosyalar japonca olarak güncellenir. Hiç bir sıkıntı çıkmaz..
  • Harika olucak gibi

• Ben yıllardır japoncayı beklediğim için, çok iyi geliyor bazı şampiyon sesleri
  • Otaqucuyuz zamkiii ne olmuş yani Çhizgi File D£m£ öldürürem seni animeçiyiz zamqi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EgoluAdc

Otaqucuyuz zamkiii ne olmuş yani Çhizgi File D£m£ öldürürem seni animeçiyiz zamqi

JpNca bili0m ben bi kre

• elitearmyLeader E kullanıcısına yanıt
    Herşeyi yaptımda senin verdiğin o linkte bu welcome to summoners rift felan onların dosyalarını bulamadım onu nası halletcez
  • pikaçu yoksa çöp

• Var. Teemo.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.