Şimdi Ara

League Of Legends 'Kod İstek/Paylaşım' Güncel Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.202
Cevap
54
Favori
127.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hertürlü kod kabul edilir paypalla ödeme filan yapabilirim çok bir miktar olmadıkça pepsi kodlarının tanesini 50 krştan alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

2 ametyst ashe 2 riot graves im var satılık. Pm yada alıntılayın.

fiyatlar?
  • Elimde 1 Championship riven 5 riot graves 2 amestist ashe ve 1 k-9 nasus bulunmakta ilgilenenler pm atsın . ucuza vermeyi düşünüyorum çıkmıyor elden çünkü
  • Pbe hesabım var riot graves e takas yapabilirim
  • graves, ashe ve nasus arıyorum, elinde olanlar fiyatlarıyla birlikte mesaj atarlarsa sevinirim.
  • Elinde kodu olupta hayrına, sevabına vermek isteyen olursa beklerim. Kısa zaman içerisinde askere gideceğim. Gitmeden önce skinler veyahutta yeni champlar ile oynamak isterim :)
  • pepsi kodu lazım
  • Tr serveri için elinde fazla Ametist Ashe yada Riot Graves kodu olup hayrına verecek varsa pm bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar TR serveri için elinde riot graves ametist ashe kodu olanlar pm ile ulaşabilir. Uygun fiyatlı kodlar tercihimdir.
  • HER TÜRLÜ KOD, PARA KARŞILIĞI ALINIR.
  • kod falan ne ayak benim bildiğim beleş bişey vermezler
  • euw serverı için her türlü riot skini ve pax skini alabilirim ücreti dahilinde
  • TR'de Riot Graves alınır. PBE hesap ile takas veya telefondan TL olarak ücret gönderilir.
  • Tr de herşey kabuldur graves ve ashe DAHİL ! Para ile alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Croft -- 27 Nisan 2013; 13:13:57 >
  • ALLAHINI SEVEN Bİ RİOT GRAVES KODU VERSİN 5 AYDIR ARIYORUM LÜTFEN BIKTIM VALLAHA
  • Tr serverında herhangi bir kod olur. fiyat ve takas teklifleri için pm
  • Herhangi bir kod karşılığinda Tr için Sandstorm Katarina verebilirim (Riot Graves olursa daha iyi olur )

Edit:Kodu verdim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensa Zangetsu -- 27 Nisan 2013; 18:27:03 >
  • Riot Graves ve Ametish Ashe var elimde skin takası yaparım.
  • Trde riot gravesi olan arkadaşlar pm atabilir her konuda anlaşırız rahat olunuz
  • Nasus kodu ve 1-2 beta hesabi verebilirim.karsiliginda amelitist ashe ve riot graves kodu haric herhangi bir kod

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.