Şimdi Ara

League Of Legends 'Kod İstek/Paylaşım' Güncel Ana Konu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.202
Cevap
54
Favori
127.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr de graves kodu verebilcek var mı hayrına :D
  • Ametist Ashe ve Riot Graves satılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skin koduna karsilik pbe hesap verrilir.

• sitelerde dolaşırken burayı gördüm lol kod diyordu ilgimi cekti tabi bende hemen çöktüm valla ne kodu olursa olsun verirseniz sevinirim
  • Elimde 2 adet Riot graves mevcut ilgilenenler pm plz
  • FİZZ - NİDALEE SKINLERINE TALİBİM ARKADAŞLAR RÜN DİZİMİNE YARDIM EDECEK ADAMDA ARIYORUM :)
  • Elimde 1 adet TR serveri için Riot Graves kodu bulanmaktadır . West serverinde skin karşılıgı takas etmek istiyorum ilgilenenler pm
  • TR serverinde Riot Graves ve Ametist Ashe kodları satıyorum.İlk kodu gönder gibisinden tekliflerle gelecekler mesaj atmasın.Ciddi alıcı olan arkadaşlar özel mesajdan ulaşabilir.Güvence konusunda sıkıntı olmaz.Nasus kodu haricinde takas da kabul edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deorvine -- 4 Haziran 2013; 21:00:26 >
  • Nasus hariç her türlü kod karşılığı dota invite atılır şimidi bende var dota invite diyenlere sesleniyorum milletle o kodları bedava alıyo çıkar ilişkisi

• Ametist Ashe ve Riot Graves alinir.
    Karşiliğinda dota2 invite veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: TrexHaydar

TR serverinde Riot Graves ve Ametist Ashe kodları satıyorum.İlk kodu gönder gibisinden tekliflerle gelecekler mesaj atmasın.Ciddi alıcı olan arkadaşlar özel mesajdan ulaşabilir.Güvence konusunda sıkıntı olmaz.Nasus kodu haricinde takas da kabul edebilirim.

Dota 2 koduna takas eder misin?

• kum fırtınası katarina koduna nasus galaktik verilir
  • HAHAHA yalnız herkes kod istemiş kod veren yok TR serverinde kod olursa o bana yeter herhangi bir şampiyon olsun farkedmez
  • Herhangi bir koda galaktik nasus kodu verebilirim.
  • Her türlü beleş lol şampiyon kodu arıyorum :)
    ö.m ile kabul
    ( sivir hariç :) )
  • elimde ashe ve graves kodları var bunları nasus kodu ile takas etmek isteyen varsa pm ashe ve graves 2 nasus koduyla takas edilir
  • Değeri farketmez , west'de herhangi bi skine karşılık PBE hesabı verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psykheee -- 8 Haziran 2013; 17:03:02 >
  • Arkadaşlar ashe delisi olduğum için elinde ashe skın kodu olupta kullanmayan varsa verırse cok sevınırım :) Oyuna yenı basladıgım ıcın karsılıgında verebılecek bıseyım yok ancak teşekkürü borç bilirim :)

Sayglar
  • Elimde 1 adet riot graves 1 adet ametist ashe skini var rp kodu karsiligi teker teker veya ikisini birlikte takas edebilirim pm

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.