Şimdi Ara

League Of Legends 'Kod İstek/Paylaşım' Güncel Ana Konu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.202
Cevap
54
Favori
127.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar League Of Legends PBE hesabı Olan Varsa Verebilirmi Lütfen Yeri Değil Ama Nereye Yazıcağımı Bilmiyorum Lütfen Elinde Olan Varsa Özel mesaj Olarak Yollayın !!!! Lütfeeeeen

• Merhaba arkadaşlar Eu-West serverında oynuyorum ve daha 1 tane skin bile edinebilmiş değilim zaten 23 tane şampiyona sahibim onlar hep 450 ve 1350 olanlar :)

Eğer jest tarzında bana ilk skinimi hediye edecek birisi varsa sevinirim,mümkünse ap karakteri olsun :)

name: ChaosKukabay

(Ranked oyun tecrübesine sahip iyi oynayan kişilerde ekleyebilirler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukabay -- 10 Haziran 2013; 1:41:39 >
  • +60 Nasus+Galaktik Nasus kodu mevcutur.
    Paypal veya telefon 7tl karşılığı verilir.
  • Şok indirim. Riot Graves ve Ametist Ashe ikisi birden sadece 400 RP !
  • Acil Riot Graves kodu verebilecek birisi varmı ? Çok lazım teşekkürler
  • graves veya ashe kodu verebilen varsa şimdiden çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrexHaydar

TR serverinde Riot Graves ve Ametist Ashe kodları satıyorum.İlk kodu gönder gibisinden tekliflerle gelecekler mesaj atmasın.Ciddi alıcı olan arkadaşlar özel mesajdan ulaşabilir.Güvence konusunda sıkıntı olmaz.Nasus kodu haricinde takas da kabul edebilirim.

Kodlar satılmadı günceldir.
  • beyler north americada oynuyorum bana şunu söylermisiniz ben arkadaşıma şimdi bir karakter vermek istiyorum nasıl olucak kodunu falan nerden öğrenicem yada böyle birşey mümkün mü :D
  • Riot graves koduna karsılık Galaktik Nasus kodu verilir
  • ayın 13 'ü doğum günüm ^^ irelia dışında skinim yok :( TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genjuro -- 12 Haziran 2013; 4:12:17 >
  • Full metal rammus ve Champion ship riven skini satan arkadaşlar pm ile iletişime geçebilir.
  • Riot graves yada Kum Fırtınası Katarina verirseniz sevinirim
  • http://adf.ly/QWboi oyunlarla ilgili haberler açıklar hackler sadece 1 tık uzağınızda :D
  • Tr serveri için Riot Graves kodu arıyorum. Elimde bikaç Galaktik Nasus kodu var, takas yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bromito -- 17 Haziran 2013; 20:52:31 >
  • euwest için herhangibi skin olabilir champ kodu riven olursa çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Found -- 17 Haziran 2013; 7:51:52 >
  • Oyuna başlayalı 1 ayı geçti ancak hala şampiyon eksikliği yaşıyorum, Türkiye serverında herhangi bir kodu ücretsiz vermek için benimle irtibata geçebilirsiniz. Eğer kostüm kodunu verdiğiniz şampiyona zaten sahipsem kodu kabul etmeyeceğim (Çok sevdiğim bir şampiyonun çok istediğim bir kostümü olmazsa tabi :) ), bu yüzden kodu yollamadan önce ne kodu olduğunu söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)
  • yerimi bilmiyorum ama daha çok kişi faydalansın istedim bir çekiliş düzenliyoruz dün başladı haftaya pazartesiye kadar sürecek Riot Graves ve Ametist Ashe olucak. Katılımdaki sayıya göre bu ödüller arttırılabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=RQX9MS8VSc8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGamerturk -- 18 Haziran 2013; 11:01:10 >
  • Talon kodu lazım talonu çok sevmeme rağmen oynayamıyorum
  • Westte her türlü kod alınır karşılığında TR de 22 lvl hesap verilebilir
  • Riot graves ve ametist ashe satılır,rp kodu karşılığı pm
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.