Şimdi Ara

League Of Legends 'Kod İstek/Paylaşım' Güncel Ana Konu (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.202
Cevap
54
Favori
127.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir talon koduna 6 pepsi kodu verilir:D
    Bizden çok hızlısınız ya 2 tane alırsınız.
  • arkadaşlar bu kodlar neye yarıyor ? şampiyon filan veriyorsa bi ashe almak isterdim veya garen
  • arkadaşlar fazla kodu olan varsa özelden gönderirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  • Riot Graves kodu Nasus Sivir Ashe kodları haricinde iyi bir kodla takas edebilirim.

Almak isterseniz 400 RP ye satarım.İlk kodu gönder diyenler PM atmasın lütfen.
  • Elimde fazladan bi tane pbe hesabı var, riot graves ile değiştirebilirim. İlgililer ulaşırsa sevinirim.
    Ayrıca pax sivir almayı düşünüyorum sahip olanlarda ulaşabilir.
    edit: Sivir parasıyla alınacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktyylmz35 -- 21 Haziran 2013; 1:46:55 >
  • Fazladan "Talon" kodu var 1 adet elimde pepsiden alınmış , riot graves - nasus harici bir kodla değişim yapabiliriz .
  • Elimde Sandstorm Katarina kodu var. 3 tane de pepsi kodu var.
    "Ashe,nasus,graves" dışında kodlarla takas olur.
  • Lütfen Hayrına Orianna Kodu Varsa Verin :D
  • Beyler pbe hesap var elimde rp yada sampiyon/skin koduna karsilik verebilirim.
    ashe nasus sivir haric

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

Beyler pbe hesap var elimde rp yada sampiyon/skin koduna karsilik verebilirim.
    ashe nasus sivir haric

PBE hesabına karşılık Ashe ye kurban ol sen
  • pazarcı zihniyet bu oyunada geldi. nasus kodunu 7 tl ye satmaya çalışsanlar. ashe ye 840 ıp isteyenler. Ciddi ciddi kod satan arkadaşlar Pm ile irtibata geçerse sevinirim. Full metal rammus arıyorum.
  • Kod Verene Dota Key Verilir
  • Bende bir Riot graves istiyorum arkadaşlar :))

• TR'De Riot graves + Ametist Ashe kodlarına 400 rp kodu verebilirim.
  • Arkadaşlar elimde 3 tane pepsi kodu var isterseniz talon için isteseniz 2 ip isterseniz 1 xp için kullanabilirsiniz diğer kodlarla takas edebilirim.İlgilenenler özelden msj atsın lütfen
  • TR serverinde Riot Graves ve Ametist Ashe kodları satıyorum.İlk kodu gönder gibisinden tekliflerle gelecekler mesaj atmasın.Ciddi alıcı olan arkadaşlar özel mesajdan ulaşabilir.Güvence konusunda sıkıntı olmaz.Nasus kodu haricinde takas da kabul edebilirim.
  • Tr veya kuzey amerika için zed ve şokbıçaklı zed kodu olan var mı ? Varsa serveri ile beraber bana pm atabilir mi ?

Edit:3 Adet pepsi kodum var isteyen istediği gibi kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARRY4949 -- 22 Haziran 2013; 15:21:55 >
  • Kanka zaten o herolar 450 iplik 2-3 oyunda alırsın onları bizim istediğimiz kodlar böle hemen alamayacağımız şeyler
  • arkadaslar elimde 3 adet pepsi kodu var. Talon almak isteyenler için verecegim ancak takas ile, elinde sandstorm katarina yada riot graves kodu olan varsa takas edebiliriz. Pm atabilirsiniz arkadaşlar.
  • Allah rizasi icin kod verecek olan var mi
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.