|
League of Legends öğrenmek istiyorum
-
-
Youtube'da öğretici video izle, twitch LoL yayınları izle. Bu şekilde öğrenirsin, kafanda oluşur bir şeyler. Ardından pratik geliyor. -
rün ayarlama nasıl oluyo ben seçiyorum oyuna geçince farklı geliyo -
quote:
Orijinalden alıntı: galataninsevgilisi
rün ayarlama nasıl oluyo ben seçiyorum oyuna geçince farklı geliyoSüre bitmeden kaydet diyor musun? Aslında rün ve eşya için sana senpai al programı var onu öneririm. Pro oyuncuların güncel buildlerini senin yerine otomatik ayarlıyor rünleri. İtemleri de markette gösteriyor.
Ya da probuild sitesinden güncel buildlere bakabilirsin.
-
olur o dediğine bir bakayım ben blitzden ayarlıyorum -
quote:
olur o dediğine bir bakayım ben blitzden ayarlıyorumBlitzde aynı mantıkla çalışıyor, o da olur. Senin bir şey yapmana gerek yok ki. Orada blitz seçtiğin şampiyonun adı yazıyorsa tamam demektir.
-
ama mesela netten bakıyorum mf için örnek, isabet ve hakimiyet diyo blitz bana yenilmez ve büyücülük veriyo düzelttiğim halde -
öğrenme sakın aklın varsa oyunu sil hiçbir şey için geç değil
-
quote:
ama mesela netten bakıyorum mf için örnek, isabet ve hakimiyet diyo blitz bana yenilmez ve büyücülük veriyo düzelttiğim haldeBlitz uygulaması üzerinde başka oyuncuların buildlerini falan gösteriyor, kara hasat giren mf bile oluyor. Oradan istediğini seçersin. Ya da dediğim gibi uygulamayı hiç açma probuilds sitesine bakarak kendin yap. Bazen duruma göre farklı rün ile girmen gerekebiliyor.
Örnek vermem gerekirse ben Diana oynuyorum. Karşı takım kırılgan, tek yiyebilecek takımdan oluşuyor ve tflerin uzun süreceğini düşünmediğim zamanlar electro cute giriyorum.
Tank ve tflerin uzun süreceği kompozisyona sahiplerse conqueror rünü ile giriyorum.
-
Eleyjia kanalını takip etmeni öneririm güzel öğretici videoları var ama sana birşey söyleyeyim. Seneler önce lol oynayan abiyle konuşmuştum kardeşim başlama demişti şimdi neden dediğini anlıyorum lolde 4. Senem -
kitlesi bazen çok kanser evet -
ya mesaj atmışsınız ama ben cevap veremiyorum neden anlamadım evet yardımcı olmanızı isterim öğretme konusunda oyundaki nickim Dr Damla -
aklın varsa oynama 2013ten beri oynuyorum beynim yok oldu -
Buradaki kolsuzlar ne biliyor da ne öğretecek
-
Katarina öğrenmek istiyorsan TİTANLAR adlı kanalda katarina birincisi öğretici videosu var. Eski katarina rank 1 jaxresin de katarina öğretici videosu mevcut tavsiye ederim. Büyüler skill sıralaması neye göre item vesayire hepsi anlatılıyor.
-
Lol kitlesi kadar kanser bir kitle yok, çoluk çöbelek kaynıyor. Daha iyi bir kitleyle ve daha iyi mekaniklerle moba oyun oynamak istiyorsan, lol un atası olan dota2 ye başlamanı tavsiye ederim. -
ahahahah evet garip bi oyun -
ona da bi bakayım -
Kesinlikle Dota2 öneririm. LoL Turkiye serverlarinda bulunan kitle kanser eder. Dota2 Rus kitlesinden bile beterler.
Benzer içerikler
- arcade oyun ne demek
- steam yaş değiştirme
- shadow fight 3 promosyon kodu
- cm 01 02 en iyi oyuncular
- cs 1.5 kodları
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- en iyi hayatta kalma oyunları
- düşük sistem gereksinimli oyunlar
- fps oyunları
- steam indirimleri 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X