Şimdi Ara

League of Legends v1.0.0.121 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamduşunduğum ve yazdığım gibi olmuş ulti cd si artmış slow uda nerf lenmiş ama slow kısmını anlamadım 3 saniyeyemi inmiş ulti slow u bide crt duşurseler iyi olur en azından %3 ten %2 ye çekseler ve limit koysalar adam bi doran alıyor + ad rune gelip ilk crt vuruyor +w skill+ignite zaten o an slow etkisi var 2 nciyi vurursa kill en kötu max %50 crt te dursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amops2 -- 8 Temmuz 2011; 20:39:30 >
  • Serverlar hala gelmedi
  • US mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vastiel

quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Bunu buraya koymakta ki amaç ne? Bunu anlayacak İngilizcesi olan adam zaten Resmi Forumdan girip bakar. Çevirisini yapmayacaksan Patch Note koymanın amacı ne? Burası Türkçe bir forum.

İngilizcen olmayabilir ama benim resmi forumla pek bir ilgim yok. Bütün haberleri bu bölümden alıyorum o yüzden yararlı konu. Benim işime ayırıyor şahsen.

İngilizcem var, orta seviye de. Ancak bu metini tam tamına anlamak için belli bir seviye İngilizce istiyor ve kimse de birbirini yemesin bu tarz kişilerin sayısı az.. Beni yanlış anlıyorsunuz, benim dediğim; Bunu gidip Resmi Siteden kopyala-yapıştır yapmak bir mesele değil. Bir çok kişi bu tarz konular açıyor ve altına Türkçe çevirisini yapıyor. LOL'ün sitesine girersiniz ana sayfada yer alıyor bu haber.

http://eu.leagueoflegends.com/news/release-notes-v100121

İngilizce oyunun forumunda buraya ingilizce yazı koymayın şeklinde şikayette bulunamazsın. Yeterli seviyede ingilizce bilmiyorsan oyunu bırak.

İngilizce oyunun Türkçe forumu burası. Oyun oynamakta bir zorluk çekmiyorum ve bana ne yapacağımı söyleme. Yeterli İngilizcen olduğunu iddia ediyorsun, Yorick'in patch notunu çevir de görelim hadi? Advanced seviyesinde İngilizce'ye sahip bir arkadaşımız olarak Yoricik'in Patch Notunu çevir bakalım.

Yorick ' e gelen buffları bir kez Yorick ile oynadıysan sadece oyun bilgisinde olan ingilizcenle çok rahatlık ile anlayabilirsin dostum ?

Açıkçası ben Yorick'i çözemedim. Skilleri Magic Damage'den etkileniyor ama AD bir Champ. Oynanacak hale geldiyse patchden sonra Yorick alacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vastiel

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

quote:

quote:

quote:

Bunu buraya koymakta ki amaç ne? Bunu anlayacak İngilizcesi olan adam zaten Resmi Forumdan girip bakar. Çevirisini yapmayacaksan Patch Note koymanın amacı ne? Burası Türkçe bir forum.

İngilizcen olmayabilir ama benim resmi forumla pek bir ilgim yok. Bütün haberleri bu bölümden alıyorum o yüzden yararlı konu. Benim işime ayırıyor şahsen.

İngilizcem var, orta seviye de. Ancak bu metini tam tamına anlamak için belli bir seviye İngilizce istiyor ve kimse de birbirini yemesin bu tarz kişilerin sayısı az.. Beni yanlış anlıyorsunuz, benim dediğim; Bunu gidip Resmi Siteden kopyala-yapıştır yapmak bir mesele değil. Bir çok kişi bu tarz konular açıyor ve altına Türkçe çevirisini yapıyor. LOL'ün sitesine girersiniz ana sayfada yer alıyor bu haber.

İngilizce oyunun forumunda buraya ingilizce yazı koymayın şeklinde şikayette bulunamazsın. Yeterli seviyede ingilizce bilmiyorsan oyunu bırak.

İngilizce oyunun Türkçe forumu burası. Oyun oynamakta bir zorluk çekmiyorum ve bana ne yapacağımı söyleme. Yeterli İngilizcen olduğunu iddia ediyorsun, Yorick'in patch notunu çevir de görelim hadi? Advanced seviyesinde İngilizce'ye sahip bir arkadaşımız olarak Yoricik'in Patch Notunu çevir bakalım.

Yorick ' e gelen buffları bir kez Yorick ile oynadıysan sadece oyun bilgisinde olan ingilizcenle çok rahatlık ile anlayabilirsin dostum ?

Açıkçası ben Yorick'i çözemedim. Skilleri Magic Damage'den etkileniyor ama AD bir Champ. Oynanacak hale geldiyse patchden sonra Yorick alacağım.

Bende çözdüm desem yalan olur , oynadım desem o bile belli değil 8 kill 3 death mı ne yapmıştım ne keyif aldım ne bişey mana cost fazla idi oda düşürülmüş tarzım olan bir hero degil zaten

• arkadaşlar oyun bugün açılır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: illet1

arkadaşlar oyun bugün açılır mı ?

ne diyosun sen ? konu ne konusu sen ne diyosun
  • Şu alıntıdan devam etmeseniz de aşağıya inene kadar işkence çekmesek? Bir ingilizce kavgası yüzünden konunun içine etmeye hakkınız yok.

Yorick'in 2 skilli magic damageden etkileniyor. Trinity force kasıp o açığı kapatırsınız. En çok vuran skilli Q. O yüzden AD champion. AP kasıp iyi işler de çıkarırsınız. Tanky AP olarak, Rod of Ages, Rylai itemler alıp.

Omen of War yani Q'da bir değişiklik yok. Zaten Yorick'in tek düzgün skilli oydu.

W'yi atabileceğiniz alan genişletilmiş
    Sanırım slowu geliştirilmiş.
    Mana düşürülmüş

E' sadece mana düşürülmüş. Bu iki skillin mana düşmesi yararlı çünkü E+W atınca mana bitiyor gibiydi.

Ulti için
    Görüntü bugları çözülmüş
    Ulti kullanınca dışardan damage alamayacaksınız. Sadece saniye başı %10 damage gidecek

Pasif için
    Yorick hayatta olan her ghoul sayısı için %5 daha az damage alacak.

Ghouller
    Artık karşı takımın vuracağı slow skillerinden etkilenmeyecek
    Alan skillerinden %50 daha az hasar alacak

Genel
    Her levelda 30 yerine 35 maximum mana alacak
    Her levelda 80 yerine 85 maximum can alacak
    Her levelda armoru 3 yerine 3.6 olarak yükselecek
    Oyuna başlayınca olan movement speedi 315den 320 ye çıkarılmış
    Atack speedi de yükseltilmiş.

Bu bufftan sonra oynanacak hale geldiğini sanmam. Çünkü hep mana cost, range gibi şeylere bulaşmışlar. Sorun orada değilki, sorun az vurması. Mana sorununu bir manamune ile de çözüyorsunuz zaten.

Başka isteğiniz varsa söyleyin çevirmeye çalışayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 8 Temmuz 2011; 22:15:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: H~M

quote:

yeni konumu açıyım ?
  • +1,yorick oynarken item çok önemli.Champde hiçbirşey yok itemin neyse ona göre oynuyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: H~M

quote:

yeni konumu açıyım ?

OYUNA GİREMEME SORUNU ANA KONU var orada göremeyecek kadar kör müsün

• Elementz şimdiden streaminde Yorick'e yeni OP damgasını yapıştırdı. İlginç
  • Oh be nocturneye skin bekliodum

Edit: tüh buff gelmemiş nocturneye
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Şu alıntıdan devam etmeseniz de aşağıya inene kadar işkence çekmesek? Bir ingilizce kavgası yüzünden konunun içine etmeye hakkınız yok.

Yorick'in 2 skilli magic damageden etkileniyor. Trinity force kasıp o açığı kapatırsınız. En çok vuran skilli Q. O yüzden AD champion. AP kasıp iyi işler de çıkarırsınız. Tanky AP olarak, Rod of Ages, Rylai itemler alıp.

Omen of War yani Q'da bir değişiklik yok. Zaten Yorick'in tek düzgün skilli oydu.

W'yi atabileceğiniz alan genişletilmiş
    Sanırım slowu geliştirilmiş.
    Mana düşürülmüş

E' sadece mana düşürülmüş. Bu iki skillin mana düşmesi yararlı çünkü E+W atınca mana bitiyor gibiydi.

Ulti için
    Görüntü bugları çözülmüş
    Ulti kullanınca dışardan damage alamayacaksınız. Sadece saniye başı %10 damage gidecek

Pasif için
    Yorick hayatta olan her ghoul sayısı için %5 daha az damage alacak.

Ghouller
    Artık karşı takımın vuracağı slow skillerinden etkilenmeyecek
    Alan skillerinden %50 daha az hasar alacak

Genel
    Her levelda 30 yerine 35 maximum mana alacak
    Her levelda 80 yerine 85 maximum can alacak
    Her levelda armoru 3 yerine 3.6 olarak yükselecek
    Oyuna başlayınca olan movement speedi 315den 320 ye çıkarılmış
    Atack speedi de yükseltilmiş.

Bu bufftan sonra oynanacak hale geldiğini sanmam. Çünkü hep mana cost, range gibi şeylere bulaşmışlar. Sorun orada değilki, sorun az vurması. Mana sorununu bir manamune ile de çözüyorsunuz zaten.

Başka isteğiniz varsa söyleyin çevirmeye çalışayım.

ap kasıp iyi işler çıkaramazsın. yorick'in ability powerdan etkilenen skilli yok. w ve e ghoulları magic damage vuruyor ama ad ratioları var. çoğu kişi ap sanıyor da düzelteyim dedim.

• Yorick'in çıktığı ilk gün her türlü buildini denedim ve doğru itemler alındığında death killi geçmiyor. Hybrid de full AP de full AD de denedim.
    W ve E skilleri ilk vurulduğu an AP'den alır. Ghoullerin vurdukları AD. Ki Ghouller 0 denecek kadar az vuruyor
  • Jarvanın minion olmasına az kaldı ha gayret riot.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Jarvanın minion olmasına az kaldı ha gayret riot.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkness1298

quote:

quote:

quote:

burda konu hakkında tartısıp fikirlerimizi yazabiliyoruz bahane ile iste. resmi forumdaki yazının altında bunları yapamıyoruz. zaten sordukca da bilen arkadaslar saolsunlar acıklıyolar neler yazdıgını. şahsen ben gereksiz bulmuyorum konuyu.

Gereksiz konu demiş miyim bir kontrol edin.. Attığım linkte en altta "Click Here To Comment" yazısına tıklayınca yorum yapabilirsiniz ve İngilizce bir şekilde tartışırsınız. Buraya da Türkçe şekilde açarsınız konuyu bizde Türkçe şekilde tartışırız.

Neyse amacım polemik çıkarmak değil. Paylaşım için teşekkürler.

Sizce Yorick oynanabilir hale gelmiş mi? Mana ihtiyacı düşürülmüş, skillerde. Ghoullar biraz güçlendirilmiş. Ardından hız, attack, armor falan artırılmış. Diğer yazanları pek anlayamadım.

Buraya koymanın amacı ne diyerek amacının olmadığını vurgulamışsın ki bu da gereksiz konu manasına gelir sanırım. Ayrıca click here to comment dalgasına basılarak öyle bi ortamda tartışılamayacağını iyi biliyorsunuz.Ve ingilizce bir şekilde tartışmayı değil, ingilizce patch noteları üzerinedn tartışmayı vurgulamış arkadaş. Ki bunda da sitem edilecek bir durum yok bence, herkesin tam çeviri yapacak kadar boş zamanı yoktur, ben şahsen üşenirim. LoL anasayfasını takip etmediğim göz önüne alınırsa, yararlı bir konu benim açımdan da

• Beyler Yorick'e gelen buff çok ağır bunu söleyim. Hem daha az mana harcayacak hemde ghoulların range yükseldi. Ayrıca her yaşayan ghoul oldukça Yorick %5 az damage alıyor. Attack speedi de görünür bir şekilde arttırmışlar. Ama bu olay onu op yapmaz bence. Yine de ulti bugı düzeltsinler yeter. Ölmeden önce ultini kendine yapıyorsun mesela, ölünce ghoulun devam ediyor yaşamaya. Aslında ghoulun kendini feda edip senin tekra doğman lazım.
  • Yoo kendin ghoul a dönüşüp bir süre daha saldırabiliyorsun , olayı o yani skillin bug değil.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.