Şimdi Ara

LeBlanc ın tasarımcısın hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunun tasarımcısı türkiyede hapis yatmış çıkıncada iş aramaya koyulmuş bakmış bimde kasiyer aranıyor hemen başvurusunu yapmış kabul edilince işe başlamış gel zaman git zaman bir pc edinmiş ve yeni bir oyun olan league of legendsi keşfetmiş oyuna alışınca foruma sarmış ve insanların şampiyon tasarladığını görmüş o anda mercan dede buna bir ilham ışığı yollamış hemen le coladan le blanc adını bulmuş ve yollamış sonra morello çin ejderhasına dönüşüp onu amerika kaçırmış ce zengin olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İsminin Nicolas Leblanc'dan geldiğini bile bilmiyorsun galiba.
    Wiki Neden Leblanc onu bende bilmiyorum. Dalton yada Bohr da olabilirdi aslında.
  • Hayır qnq Leblanc'ı yapan adam friendsi çok seviyormuş en svdiği karakter Joey'miş o yüzden adamın gerçeq adı olan Matt LeBlanc'tan soyadını araqlayarak champin adını Leblanc koymuş
  • Bugün ki konumdan esinlenerek yapılmış bir csb,mercan dede daha iyi kullanılabilirmiş 10 üzerinden 4 veriyorum.tekniğiniz güzel ama geliştirmenizi öneririm..

• quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

Bugün ki konumdan esinlenerek yapılmış bir csb,mercan dede daha iyi kullanılabilirmiş 10 üzerinden 4 veriyorum.tekniğiniz güzel ama geliştirmenizi öneririm..

Hrşyin mrkzinde deilsin bbğim

• quote:

Orijinalden alıntı: TaRanTulA MaHmut 2000

quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

Bugün ki konumdan esinlenerek yapılmış bir csb,mercan dede daha iyi kullanılabilirmiş 10 üzerinden 4 veriyorum.tekniğiniz güzel ama geliştirmenizi öneririm..

Hrşyin mrkzinde deilsin bbğim

O yönde bir iddaam olmadı cnm

• Entry nick uyumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 üzerinden 2

• Bune

• şune

• bir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.