Şimdi Ara

Ninja Kaplumbağalar: Shredder’ın İntikamı çıkış tarihi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ninja Kaplumbağalar: Shredder’ın İntikamı çıkış tarihi belli oldu

Uzun yıllardır popülaritesinden hiç bir şey kaybetmeyen Ninja Kaplumbağalar serisi merakla beklenen yeni oyunu ile bir kez daha oyuncuların karşısına çıkıyor. Oyuncuları 80’li yıllara geri götürecek Ninja Kaplumbağalar: Shredder’ın İntikamı önemli karakterleri de dahil etmiş.

Ninja Kaplumbağalar: Shredder’ın İntikamı ne zaman çıkıyor?

Summer Games Fest 2022 fuarında bir fragmanı da yayınlanan Ninja Kaplumbağalar: Shredder’ın İntikamı klasik piksel grafikleri korurken mekanikleri daha modern hale getirerek oyun tecrübesini zenginleştirmiş.

Ayrıca Bkz.Diablo Immortal tam karakter yükseltme için 500 bin dolar istiyor

Foot Clan ile amansız bir mücadele girişen dört kahramanımıza Splinter Usta, Casey Jones ve April O’Neil oynanabilir karakterler olarak katılıyor. Toplamda 6 kişiye kadar çoklu oyun mümkünken Bebop ve Rocksteady de karşı tarafta yerini alıyor.

Her karakterin kendine özgü güç, uzak dövüş veya hız gibi yetenekleri mevcut. Oyuncular kombo yaptıkça sayaçla takip edebiliyor. Ayrıca el çakarak birbiri arasında sağlık aktarımı yapabiliyor. Tek oyunculu mod ilerledikçe açılan seviyelere sahipken ikincil görevler oynanmayan karakterlerin kilidini de açabiliyor.  

16 Haziran 2022 tarihinde erişime açılacak oyun Steam üzerinden PC, PlayStation 4, Xbox One, ve Nintendo Switch ile uyumlu olacak. PlayStation 5 ve Xbox Series S | X için de yayınlanacak oyun 24.99$ fiyat etiketine sahip. Ayrıca Xbox Game Pass için de sunulacak.

Kaynak:https://www.slashgear.com/891005/tmnt-shredders-revenge-release-date-revealed-alongside-fan-favorite-character/?utm_campaign=clip

• At'ın intikamı :D

• Harika olmuş 6 kişide aynı anda oynayabiliyor aşırı eğlenceli olur.

Tabii bizim Türkler grafikler çok kötü çok geri kalmış diyip oynamaz o ayrı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tam bir nostalji şov... Umarım cross play vardır.

• gun kullanıcısına yanıt

Gün bey grafiklerini keşke Street of Rage 4 gibi yapsalarmış efsane olurmuş. Ama retro yapacaz diye atari deki 16bit görsel tarz hiç etkileyici olmamış bence. Sırf bu görsel tarzından dolayı oynamayacak olanlar olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Merhaba gün bey, ülkemizde sadece Türk'ler yaşamıyor. Yani sanki kötü bir eleştiriyi başka bir ırktan biri de yapsa "Türk'ler şöyle yapıyor" şeklindeki eleştirileri, bir Türk olarak yanlış buluyorum. Ülkemiz insanı diye bahsederseniz daha iyi olur. Zira iyi bir şekilde bahsederken de ırkımızın isminin geçtiğine de şahit olmadım bu zamana kadar.

• Game pass le oynanır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müthiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çocukken çizgi filmlerini izleyerek büyüdük oyuncaklarını aileme zorla aldırmıştım kabuğu açılır içinden ninja silahları çıkardı ne günlerdi konuyu görünce o aklıma geldi yaşlanmışız

• ne çocukken severek izlerdim ne de bu tarz oyunları ayıla bayıla oynardım. fiyatı o kadar uygun ki benim bile alasım var steam’den.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation da istek listesine atmıştım, bildirim geldi bakayım dedim 219 tl yi görünce agam bizimle eğlenir diyip kapattım. Amacım uzanıp konsoldan oynamaktı yalan oldu. 30 tl ye steam dan aldım, iki büklüm oynarım artık.

• Dün gamepass ile indirip denedim. Oldukça zevkli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.