Şimdi Ara

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
14.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nba finalinde bile bu kadar kalabalık hatırlamıyorum.. ve saat 04:45. helal olsun dh ve lebron..
  • lebron james sempatizanı olarak sevinmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hakan-

" 17 kayıtlı üye, 10 misafir "

nba finalinde bile bu kadar kalabalık hatırlamıyorum.. ve saat 04:45. helal olsun dh ve lebron..

ve maçın olmadığı bir gece
  • wade tek başına playoff lara taşıyordu takımı bakalım yeni hali nasıl olacak takımın
  • clevland taraftarlari 23 numaralı formaları yakıyorlar:)
  • lebron nba'in en büyüğü olma şansını kolay yoldan şampiyonluk için tepti, inanasım gelmiyor. 10 şampiyonluk kazansa bile mj ve kobe seviyesinde görülmeyecek, en azından benim gözümde. wade'in takımında başarılar diliyorum kendisine.
  • Fantastik düşününce önümüzdeki sözleşme süreleri olan 5-6 senede 5 şampiyonluk sürpriz olmaz.
  • @robertpires
    Bende bu yüzden Lebron'u sevdiğim için tercihine sevinemedim.
  • Bosh yerine Amare gelseydi keşke miami ye ama neyse wade ile LeBron un biraraya gelmesi bile büyük olay Bosh olayın sosu oldu.

Formalar sipariş edildi
  • Yalnız New York bir damacana soğuk su içse bunun acısı zor çıkar. Adamlar kaç senedir bu yazı bekliyordı.
  • http://realcavsfans.com/showthread.php?t=32666&page=52

Bu sayfadan itibaren Cleveland taraftarlarının tepkilerini okuyabilirsiniz :/

Benim içinde bir defter kapanmış oldu böylece Elveda Cleveland

• New York'a yazık oldu ya, Lakers ile sevdiğim takımdır NBA'de. Bir türlü doğrulmak nasip olmadı adamlara
  • Bence bu üçlünün bir araya gelmesi iyi olmadı.Sonuçta James Wade'in yerine geldi ama ne olur şimdiden kestirmek çok zor.NY'a geçmiş olsun.Bi önceki mesaj için çok pardon sıkılmıştım yazayım dedim
  • Ligin güç dengesi için kalmasını isterdim. Ama muhtemelen bireysel başarı yerine artık yüzük alması gerektiğini farketti. Gelmese Heat daha dengeli bir kadro kurabilirdi sanki, yine de hayırlı olsun.
  • Kararını çok önceden vermiş belli.2008 pekin'de wade,bosh ve cpaul ile olan kankalıklarından belliydi.Ayrıca Boston'un cleveland'ı elediği gece Garnett'in kulağına söyledikleri de etkili olmuş.Kafasındaki tek şey şampiyonluk bu kadar basit.
  • Wade'in James'in geldiğine pek sevindiğini zannetmem.Takım içinde liderlik savaşı çıkacaktır.Miami'nin lideri Wade ile Nba'in lideri olmak isteyen James arasında problemler çıkabilir.3 oyunucuyu birlikte oynatmak oldukça zor olacak.Gerçek olan tek bir şey var Miami maçlarında rayting rekorları kırılacaktır.
  • Lebron şimdi 2.Adam olmayı kabul mü etti..Fantasy league'de bunlardan uzak durmak gerek artık
  • Miami demek, ahminim doğru çıkmış.
  • LeBron New York`a gitmiş olsaydı yine finalin en büyük adaylarından biri olurdu takımı ama işte sadece adayı olurdu. Ben Lakers`` ı eleyebileceklerini düşünmüyorum. Ama Knicks`e değil Heat`e gitti ve Recep İvedik`in de deyimiyle " Hııı, şimdi işin rengi değişti hocam! ". Miami artık 1`den 3`e kadar tüm pozisyonlarda bariz ezici oldu ama 4 ve 5 numaradan üstünlük kurabilen bir takım olursa belki dengeler değişir.

Yalnız merak ettiğim bir nokta var. Wade bu takımın gözbebeği, playofflara sokuyor, daha önce bir şampiyonluk kazandırdı vs. LeBron`da topu elinde seven bir yapıda. Nasıl anlaşacaklar merak ediyorum.

Bu anlaşmanın 2004`teki o Gary Payton-Karl Malone-Shaq-Kobe gibi iyi başlayıp rezil bitme ihtimali de yok değil.

Edit: bu arada Cleveland taraftarı resmen kin kusuyor LeBron`a. Shaq`ın Miami gidişinden bile ( Lakers-Heat maçları o dönemdeki ) daha beter birşeyler olacak Miami-Cleveland maçında ( Cleveland`ta olan :p ).

Kendi fikrimi söyleyim, Cleveland seyircisi bırak küfretmeyi ayaklarını öpse yetmez LeBron`un. Kimsenin tatil için bile gitmediği bir yere adam gitti ve yıllardır da oradan ayrılmadı. Orası bir Los Angeles değil, bir New york değil, bir Miami değil insan neden orada kalır? Adam yıllarca o takımı en tepelere çıkardı ama olmayınca olmuyor. Takım da suçlu LeBron`da, yapamadılar o da artık kalmanın gereksiz olduğunu anladı.

Yukarda biryerler de yazılmış sanırım. Tek başına efsane olma şansını tepti LeBron bu şekilde. Ama o da haklı, New York`a gitseydi ve Miami bunları eleseydi intihara kadar giderdi bu işin sonu. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 9 Temmuz 2010; 9:07:52 >

• Bu çapta süper yıldızlar hiç genç yaşlarında oynamadılar.yaşlıyken bile zor bir takım oluyorlardı.Gerçi herşeyden önce onların arkadaş olması bir artı ama sezon ilerledikçe sakatlık olursa veya parçalardan biri arıza yaparsa iş değişir.Tabi takıma yeni oyuncular da alınması gerekir.Bu yüzden yok pahasına Beasley'i gönderdiler.Yanına minimum kontrata oynayabilecek veteranlar alınması daha iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.