Şimdi Ara

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
14.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç iyi olmadı bu tercih,egolarını kenara bırakıp şampiyonluk için oynarlarsa Lakers bile durduramaz bu kadroyla onları.Sonuçta hangisini durduracaksın.Hadi Bosh tamam savunulabilir bir oyuncu Wade Lebron ne olacak.Daha önce söylediğim gibi önümüzdeki 1-2 sene şampiyon olurlarsa özellikle batı takımlardan sağlam takaslar gelebilir.Ya da Lakers Gasol takası gibi beleşten bir oyuncu kaparsa ne ala
  • Shaq minimum kontratla gelirse %60 şampiyonlar.
  • Aralarında kavga çıkıcağını hiç sanmam çünkü bunlar benim bildiğim baya arkadaşlar zaten bosh para sorunumuz yok sorun şampiyon olmak diyodu hem gençler hem de mükemeller gerçekten inanılmaz bir sezon bizi bekliyor.
  • Yanılmıyorsam Shaq o ölü haliyle bile son sezon LeBron`dan çok alıyordu. Ama Kobe ile yüzükleri eşitlemek adına gelmesi kesin olur gibi.

Şu an ki durumu dengeleyebilecek olay Bynum-Dwight Howard takasıdır arkadaş. :D iki ekmek bi`su - Gasol takasını düşününce olmaz da değil hani. :D

Bu arada aldığım dedikodu duyumlardan ekleyim komplo teorisi hesabı. Bosh gitti, salary cap açmak için Hedo`yu Magic`e tekrar yollayabilirler karşılığında Vince Carter`ı alarak. Magic`te buna sıcak bakıyor zira şu kadroları Miami`den 5 yer ( futbol seyircisi ağzıyla ).

İkinci olay Dirk Nowitzki for governor! ehm Dirk Nowitzki`nin Lakers`a gelmesi, Lakers`ın çakma Bynum`un alamadığı dakikaları Gasol`u arasıra 5`e çekip Dirk`le dışarıdan vuracak bir silahları olması. Aslında bu setup bence Miami`yi durdurabilecek en iyilerden biri olurdu.

Bu da kapak olsun LeBron`a.

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 9 Temmuz 2010; 9:37:05 >

• çok fantastik oldu beh. galibiyet rekoru bile kırabilirler ama şampiyon olabileceklerini sanmıyorum. ama yinede bu transfer iyiki miami taraftarıyım dedirtti.
    bu arada nba2k11 oynamak için sabırsızlanıyorum
  • Lanore'nin de dediği gibi bu durumu eşitlemek istiyorsak Howard'ı Lakers'a takaslamaktır.
  • Ölüm takımı oldu Miami. Önümüzdeki sezon çok fena olacak. Herhangi bir takım pota altında üstünlük kuramadığı sürece Miami çok tehlikeli olacak çok.
  • Lakers her dönem zorda kaldığı anlarda gizli güçler kullanıp harika işler yapabiliyor. Bu gücü nerden buluyorlar bilmiyorum ama olası Miami hegemonyasına karşı bir hamle gelecektir ilerleyen sezonlarda belkide. Belki de bu yüzden seveni kadar nefret edeni de fazladır.

Yıllardır bana acı çektiren Knicks de seneye Carmelo'yu alır artık. Bu sene Amare ile D'Antoni hasret gidersinler.
  • Bu arada kimse Knicks`e ne olduğuna bakmıyor. Adamlar sırf LeBron için 3 yıldır rezilden daha rezil olmaya çabaladılar ve şimdi ellerinde olan tek şey Amare.

Cavs nefret kusuyor LeBron`a, Heat bayram ediyor. Ama sanırım Knicks kalp krizi geçirip öldü ya da Manhattan civarında attı kendini köprüden. :D

Edit: Forumdan sağlam bir söz. Hatta okuyunca oy oy oy bile dedim. :D

"If he's pulled over on the side of the road needing help, I would just give him the finger and keep driving. Osama Bin Laden is public enemy number 2 now folks."

Eğer ( ben arabayla geçerken ) yolun kenarına ( arabasını ) çekmiş yardım istiyor olsaydı, ona orta parmağımı gösterir ve sürmeye devam ederdim. Usame Bin Ladin artık 2 numaralı hakl düşmanı. ( bir numara LeBron demek istemiş ). :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 9 Temmuz 2010; 10:10:04 >
  • Heat, iyi yan parçalarla ligin galibiyet rekorunu geliştirebilir.

Mesela 82-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stephie -- 9 Temmuz 2010; 10:08:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Bu arada kimse Knicks`e ne olduğuna bakmıyor. Adamlar sırf LeBron için 3 yıldır rezilden daha rezil olmaya çabaladılar ve şimdi ellerinde olan tek şey Amare.

Cavs nefret kusuyor LeBron`a, Heat bayram ediyor. Ama sanırım Knicks kalp krizi geçirip öldü ya da Manhattan civarında attı kendini köprüden. :D

Edit: Forumdan sağlam bir söz. Hatta okuyunca oy oy oy bile dedim. :D

"If he's pulled over on the side of the road needing help, I would just give him the finger and keep driving. Osama Bin Laden is public enemy number 2 now folks."

Eğer ( ben arabayla geçerken ) yolun kenarına ( arabasını ) çekmiş yardım istiyor olsaydı, ona orta parmağımı gösterir ve sürmeye devam ederdim. Usame Bin Ladin artık 2 numaralı hakl düşmanı. ( bir numara LeBron demek istemiş ). :D

yok hocam rebuilt anlamında çok güzel hamleler yaptılar.Ed curry'nin kontratı da seneye bitiyor.Carmeloyu isteyeceklerdir büyük ihtimal..

• Of Lebron ya. O kadar hazırlamıştım kendimi adam Knicks'e gelecek diye.

Ne olacak bu Knicks'in hali. Adamlar Ewing/Starks döneminden beri loser.
  • Melo`nun lige gelişini hatırlıyorumda. O kadar sempatik gelmişti ki görünüşü konuşmaları vs. Hem o LeBalon`un ardından seçilmesi de sevdirmişti bana onu. Ama o yediği mok yüzünden popülaritesini inanılmaz kaybetti. Hala çok iyi oyuncu ama durum biraz daha farklı artık. Eğer Miami şampiyon olursa Melo mutlaka bir playoff takımındansa mesela bir Orlando`ya gitmeyi tercih edebilir.

Ha diyelim Miami olamadı, o zaman işler çok ciddi değişir. Knicks`e gitme ihtimali yüksek olur. Bir de belki Nash giderse oraya Knicks 99 dan beri izlenecek bir takım olur tekrar.

Edit: Bu arada hala şaşırıyorum Knicks`e gitmeyişine. Basın toplantısını izlediniz mi bilmiyorum. Bu benim için gerçek bir meydan okuma ( challenge ) olacak demiş. Ama insan düşünmeden edemiyor. Kime meydan okuma? Kobe`ye mi? Jordan`a mı? Shaq`ta gelirse 4 tane All-Star oyuncuyla oynayıp yüzük kazanmak mı meydan okumak olacak?

Bu adam New York`a gitseydi ve orada 1-2 şampiyonluk kazansaydı Miami ardarda 5 şampiyonluktan daha fazla saygı duyulurdu. Dünyanın en büyük şehri 3 senedir seni bekledi ve gitsen 20 milyon insan sana tapacakken tut bu haltı ye. Cavs fanlarının dediği gibi un-fucking-believable...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 9 Temmuz 2010; 10:28:54 >

• Güce tapanların yeni takımı belli oldu: Miami Heat
  • quote:

Orijinalden alıntı: musasm

Güce tapanların yeni takımı belli oldu: Miami Heat

Güce tapan Lakers'ı tutmalı bence. Herşey saha içinde bitmiyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

quote:

Cleveland'ın geçmiş senelerde tek bir Lebron James ile lig ve hakemler üstünde kurduğu baskıyı görünce bu üç oyuncuyla Miami'nin neler yapabileceğini düşünmek bile insanı ürkütüyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

quote:

Cleveland'ın geçmiş senelerde tek bir Lebron James ile lig ve hakemler üstünde kurduğu baskıyı görünce bu üç oyuncuyla Miami'nin neler yapabileceğini düşünmek bile insanı ürkütüyor.

Amerikan halkında ( tüm halklarda var ama amerikalılarda daha çok ) şöyle bir durum var dostum. Bir insanı ya da grubu yüceltmeyi çok severler. Haketmese bile göğe çıkarırlar ama sonra ne zaman farkederler kendileri çok aciz kaldı o an işte nefretleri başlar.

Miami için tolerans tanınacağına inanmıyorum. Hatta abuk subuk olmayan fauller bile çalınabilir bu oyunculara maç içerisinde. Ya da en basitinden bir Kobe`ye tanınan yıldız opsiyonu bunlara tanınmayabilir.

• Kobe'nin 2-3 sene daha üst düzey oynayacağını düşünürsek bu sene şampiyonluğu daha çok isteyecektir çünkü kendisinin kıyaslandığı 2 oyuncuyu yenme şansı var. Tabi finale Miami ve Lakers kalırsa. 4 sene sonra Durant-C.Paul-Howard aynı takımda oynamazsa bu Miami ligi süpürür. Mike Miller'la da anlaşmışlar sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 9 Temmuz 2010; 11:02:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prerogative

Heat taraftarı sayısı 2 katına çıkmıştır şimdi

e çıkacak tabi.

insanlar hayrına mı lakers'ı tutuyor burda. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cqr24
    Kobe'nin 2-3 sene daha üst düzey oynayacağını düşünürsek bu sene şampiyonluğu daha çok isteyecektir çünkü kendisinin kıyaslandığı 2 oyuncuyu yenme şansı var. Tabi finale Miami ve Lakers kalırsa. 4 sene sonra Durant-C.Paul-Howard aynı takımda oynamazsa bu Miami ligi süpürür. Mike Miller'la da anlaşmışlar sanırım..

LeBron`un basın toplantısında vurguladığı birşey vardı Challenge, tam nasıl çevirilir anlamını kaybetmeden bilemiyorum. Meydan okuma diyebiliriz ya da kendini kanıtlama vs.

Ama şöyle bir durum oluştu artık. Asıl challenge Kobe için gerçekleşti. Kobe`nin önünde tek isteyebileceği şey Jordan`ın şampiyonluk sayısını geçmekti ama bir de buna LeBron-Wade A.Ş. yi yenmek eklendi.

Ben gerçekten Kobe`den psikopat işler bekliyorum önümüzdeki sezon. Artest`tan Wade`i dövmeler ya da Odom`dan LeBron`a kafa atmalar da olabilir yanında. :P

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.