Şimdi Ara

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
14.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada Cavs sahibi ; Heat den önce şampiyonluk kazanacağız demiş

Forma yakma olaylarını da izledim..Normalde bayrak yakma olayını hiç sevmem.Saygısızca bulurum..Ne olursa olsun bir ülkenin bayrağını yakmamamlısın..
    Forma olayında ise ben olsam ben de yakardım 3-5 tane
  • millet hala shaq sayıklıyor adamın gitmediği takım kalmadı.
  • aslında takımın başına pat riley geçse yine nasıl olur acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertpires

lebron nba'in en büyüğü olma şansını kolay yoldan şampiyonluk için tepti, inanasım gelmiyor. 10 şampiyonluk kazansa bile mj ve kobe seviyesinde görülmeyecek, en azından benim gözümde. wade'in takımında başarılar diliyorum kendisine.

en güzel mesaj bu tüm yazılanlar arasında. Miami'nin şampiyon olduğu maçta Murat Kosova o müthiş gaza gelmiş sunumuyla şöyle bi laf etmişti:
    "Herkes Lebron'dan bahsederken Wade hep bir adım öndeydi"

Lebron belki 4 belki 5 şampiyonluk alacak ama insanlar hep "ya Wade olmasaydı" diyecek.

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Gayet iyi anlaşacaklardır..Özellikle ilk sezon..Çünkü milli takım kamplarında da aralarından su sızmıyordu.Başka takıma gitseydi Lebron kesin sorun olurdu ama Wade 'in arkasında kalmayı tercih edecektir.Ben de inanmmıyorum James'in karakteri buna müsait değil ama olacaktır şampiyonluk gelene kadar.
    Şampiyonluk , yüzük..Evet yeni sezonda olmasa bile elbet James'in de bir yüzüğü olacak..Sevindiğimi belirtemem.
    Ama şu var artık Heat ligi sürüklase edecek yorumları var ? Bence hiç de öyle olmayacak.

milli takımla NBA takımını bir tutmamak gerek. milli takımda çok iyi arkadaş olmaları bu takımda da aynı şekilde olacakları anlamına gelmiyor. tahminimce olaylar şöyle gelişecek sezon içinde bu üçlü "biz iyi arkadaşız" mesajı vermek için bol bol güler yüzlü fotolar çektirecekler,kendileri ile değilde rakipleri ile mücadele edecekler ama play off'larda turlar ilerledikçe rakiplerle değilde birbirleri ile mücadele etmeye başlayacaklar. dıııtt olma ihtimalleri çok yüksek.

bi de şöyle bişey düşündüm,bence bu takım arka arkaya 4-5 şampiyonluk kazanamayacak. çünkü 2-3 yıl içinde illa bi takım Miami'nin karşısına çok güçlü bi kadro kurarak çıkacak. tahminim Miami bu kadro ile max 4 şampiyonluk kazanacak ama bu şampiyonluklar ardarda gelmeyecek...

• Tabi ki milli takım bambaşka ama bu üçlü özel bir çaba göstermiş birlikte olmak için.Yemekler mesajlaşmalar falan
    Bende seneye şampiyonluk olamayacaklarını düşünüyorum..Lakers bir hamle yapacaktır.Kobe ve son sezonundaki Phil Jackson bırakmaz bu işi.
    Marc Cuban da gözünü kararktacaktır diyeceğim ama ne yapabilir artık bu saatten sonra..Artık geçti o Haywood olayından sonra.Nowitzki takasını isterde başka yere giderse orası başka.
  • Bu hataya yıllar önce Kobe`de düşmek üzereydi. Shaq gitmişti, takımı tek başına sırtlıyordu ama şampiyonluk değil playoff için savaşır olmuştu. Lakers yönetiminden Trade edilmesini istedi ama daha sonra bundan vazgeçti. Sonra 1-2 yıl daha takım playoffu zorladı derken kadroyu sağlamlaştırdılar. Yedekler sınıf atladı, Gasol geldi vs. derken Kobe`nin oyununu olgunlaştırmasıyla Lakers bu hale geldi.

Daha da önemlisi Kobe bir Magic bir Bird bir Jordan bir Russell gibi takımını satmayan, kaybetse bile onu bırakmayan oyuncular sınıfından çıkmadı. Ama LeBron daha 25 yaşında yüzük avcılığına soyunduğunda Jordan-Kobe-LeBron üçlüsü arasında hangisi büyük tartışmalarında artık söz edilmeyen bir oyuncu olacak.

Peşpeşe 5 şampiyonluk kazansan ne olur. Wade 6...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 9 Temmuz 2010; 13:01:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Tabi ki milli takım bambaşka ama bu üçlü özel bir çaba göstermiş birlikte olmak için.Yemekler mesajlaşmalar falan

ben o mesajlaşmalara pek güvenmiyorum. geçen sezon transfer döneminde de Bosh Hidyo'yu telefonla aramıştı Toronto'ya gelmesi için ama sezon sonunda takımı ilk terk eden adam Bosh oldu
  • Durdurulmaz bir takım oldu Miami hadi hayırlsı :)
  • ESPN Cleveland`ın radyosunda bi` yayında sunucu LeBron Bubblehead`ini çekiçle parçaladı. O sırada şunları söylüyordu. Kobe gibi bir assassin olmak istedin hep ve en sonunda oldun. Ama ne biliyor musun? Kobe saha içinde assassin di, bunu rakiplerine yapıyordu ve şampiyonluklar kazandı. Sense bunu Cleveland halkına yaptın. Tebrik ederim Miami`nin ikinci adamı...

• abarttı clevelandlılar da artık. belediye başkanı halka sniper dağıtsın ilk gören indirsin elemanı. o olsun..

bundan 7 sene önce neredeydiler, ne durumdaydılar ona bi baksınlar. ricky davis istiyorlarsa tekrar hemen yollayalım.

kendi yönetimleri dünyanın en güzel yoğurdugundan cacık yapamiyorsa eleman da haydari olmayı bekleyecek değil. evet belki bi iki duble içtim, ama ne var yani ne var? hayır sinirli falan değilim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap
    abarttı clevelandlılar da artık. belediye başkanı halka sniper dağıtsın ilk gören indirsin elemanı. o olsun..

bundan 7 sene önce neredeydiler, ne durumdaydılar ona bi baksınlar. ricky davis istiyorlarsa tekrar hemen yollayalım.

kendi yönetimleri dünyanın en güzel yoğurdugundan cacık yapamiyorsa eleman da haydari olmayı bekleyecek değil. evet belki bi iki duble içtim, ama ne var yani ne var? hayır sinirli falan değilim!

Cleveland için durum biraz farklı.

LeBron, Ohio`nun çocuğuydu. Yıllardır kazanılamayan şampyionlukları yenilgileri en az taraftarı kadar iyi biliyordu. Ve NBA`in 2000li yıllarda gelen hatta son 10 yılın tüm oyuncularıyla drafta soksan mutlak 1. sıradan seçilecek oyuncusunu aldılar.

Mesela ben Lakers taraftarıyım Magic zamanlarından beri, gerek ondan önce gerekse de ondan sonra Lakers`ta hep iyi oyuncular oldu şampiyonluklar getiren ya da başa oynamayı sağlayan. Ama Cleveland budu yarım asırdır ilk defa yaşadı hem de kendi öz çocukları bunu ona verdi. Akron`da kızlara sorsan bir tanesi hayır demezdi LeBron`a. Şimdi sokakta görseler düşünmeden boğarlar.

İşin en düşündürücü yanı da bu salak LeBron kendi hemşerilerine bunu ulusal kanalda yaptı. Yayınlayabilirdi bir basın bildirisi ama sırf ayrılmak onun için en iyisiymiş buna mecburmuş gibi görünebilmek için tv ye çıktı ve tabir yerindeyse sıvama işlemini ulusal kanalda yaptı...

• clevland başkanı saçmalamış doğrusu 7 senedir lebronu destekleyecek bi tane yıldız oyuncu getiremedi ve elindeki büyük fırsatı kaçırınca sağa sola saldırmaya başladı.Clevland lebronla belini doğrultamadıysa bundan sonra playoffları zor görürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.S. Lazio -- 9 Temmuz 2010; 13:40:39 >
  • ambargo koyarlar artık
  • Kobenin Shaqla oynadığı dönemlere benzeyecek oyunları.olası bi şampiyonlukta şampiyonluğu kendine mal etme tartışması yaşanacak.zaten benim görüşüm bu takım şampiyon falan olamaz.büyük oyuncular play-off ta bireysel performansa çok önem veriyor.o karışıklık içinde bi bakmışız elenmişler.

olası lakers maçlarındada lakers daha avantajlı.wadeyi kobe, lebronu artest, boshu gasol tutsa iş zaten bitmiştir.wade kobeyi durduramaz(ki zaten öyle bir oyuncu yok) artestin çok sayı tehdidi yok ama gasol yine çok uzun kalacak.bynumun yerinede david lee kadar bi uzun gelse tamam kobe 6 lar.
  • LeBron un yanına 7 senedir aldığın en iyi yardımcı oyuncu Mo Williams olursa , Mo yu bile ıkınarak alabilen gm i kovmazsan kazığın kralını yersin ey Gilbert
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

LeBron un yanına 7 senedir aldığın en iyi yardımcı oyuncu Mo Williams olursa , Mo yu bile ıkınarak alabilen gm i kovmazsan kazığın kralını yersin ey Gilbert

Antown Jameson, Zyduras Ilgauskas, Mo Williams, Shaq gibi all star olmuş oyuncuları aldılar Lebron'un yanına. Madem o kadar büyük oyuncu yapacaktı takımı şampiyon. Normal sezonda takımı 1. sıraya getiren de bu oyunculardı netice olarak. Yorumlara bakıyorum da hakkaten çok şaşırtıcı. NBA de takım olgusunun tam yerleşmemiş olduğunun bariz göstergesi. Özellikle uluslararası izleyiciler için.
  • bi yandan Lebron'un Bulls'u seçmemesine üzülüyorum ama öte yandan bazı "sözde" Cavs taraftarlarının Bulls taraftarı olmamasına seviniyorum. Lebron gelse çok çok iyi olurdu hatta muhtemelen 2. Boğalar Hanedanının başlangıcı olacaktı ama aynı zamanda yeryüzünün en kişiliksiz taraftar grubuda bize katılacaktı.
  • lebronun kendi resmi sitesinden alıntı:

Next year, I will be playing for The Miami Heat. I would like to thank all of my fans for supporting me and I am looking forward to seeing you guys next season as I chase the NBA Championship.

gelecek yıl miami heat için oynayacağım.beni destekleyen tüm taraftarlara teşekkür etmek istiyorum.nba şampiyonluğunu kovalamak için sabırsızlanıyorum.

adam kendi söylemiş gitme sebebini
  • ben lebron'un seçimine birşey diyemiyorum.. sonuçta işin sonunda stockton gibi barkley gibi yüzük takamadan emekli olmak da var.. wade'in takımına gidiyor ama o takımın lideri lebron olacak, bundan şüphe yok.. sonuçta bunu bosh-lebron-wade 2 sene önce konuşmaya başlamıştır muhtemelen.. daha önce binlerce kez konuşuldu ama (yine polemik çıkarmayın monako) kobe gasol'süz mj pippen'sız şampiyon olamadı.. cavs'ten iyi bir takım oluşturmasını beklemek istememiş olabilir lebron..

nba tarihinin belki de en iyi 3'lüsü oldu bu.. daha önce drexler-hakeem-barkley, hakeem-barkley-pippen 3lüsü vardı houston'da ama kariyerinin sonundaydı bu adamlar.. lakers'ta da shaq-kobe-malone-payton 4lüsünden malone-payton eski zamanlarındaki gibi değildi.. bu adamlar kariyerlerinin zirve noktasında bir araya geldi.. 2003 draftının 1,4 ve 5. seçimlerinin aynı takımda olmaları da enteresan oldu.. FA piyasasında gayet iyi parçalar var, doğru hamlelerle korkunç bir takım kurabilirler.. soru şu: miami chicago'nun 72-10'luk rekorunu kırabilecek mi :)

• Tahmin yarışmalarımıza "ne zaman kavga edecekler"i de ekleyelim bence
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.