Şimdi Ara

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
14.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • m.j seviyesine gelebilecek mi yoksa wade olmasaydı mı dedirtecek veya ayrı bişey mi olacak ancak 10-15 maç sonunda fikir sahibi olabiliriz.

Hido walton-vujacic takası olsun(espn dedi ben demedim) MIAMI-LAKERS final oynasın
  • neyse uzatmayayım, anladığım kadarıyla siz oyuncuların pek takım değiştirmesini sevmiyorsunuz :) ve takım değiştiren oyuncular da gözünüzde efsane olmuyor (efsane chamberlain de takım değiştirdi, efsane malone da, efsane nash de).. f1'den bir örnek vereyim, bilirsiniz mutlaka ayrton senna'yı.. adam sürekli gridin en iyi takımlarına geçerdi ama kimse onun efsaneliğine laf etmedi, etmez de.. garibim lebron'u bi asmadıkları kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

neyse uzatmayayım, anladığım kadarıyla siz oyuncuların pek takım değiştirmesini sevmiyorsunuz :) ve takım değiştiren oyuncular da gözünüzde efsane olmuyor (efsane chamberlain de takım değiştirdi, efsane malone da, efsane nash de).. f1'den bir örnek vereyim, bilirsiniz mutlaka ayrton senna'yı.. adam sürekli gridin en iyi takımlarına geçerdi ama kimse onun efsaneliğine laf etmedi, etmez de.. garibim lebron'u bi asmadıkları kaldı

şu anda Lebron haters adamı karalamak için herşeyi söyler. o yüzden aldırmamak lazım..

Lebron fan'ı olarak miami'ye gitmesini istemezdim. Bulls'a gidip şampiyon olabilirdi fakat M.J'in ağırlığını hep üstünde hissedecekti.. Knicks'i seçmemesinin sebebide yeni kurulacak bir takımın oturup şampiyonluk kazanması 2-3 yılı bulurdu. Bu ego manyağının derdi Kobe'ye MJ'ye yetişeceğim olduğu için daha çok şampiyonluk kazanabileceğini düşündüğü miami'yi seçti. Miami Wade'in takımıydı öylede kalacak...

• ben oldum olası big trio oluşumlarını hiç sevemedim. Mesela eskiden bi seattle vardı ray allen'ın oldugu.4-5 sezon önce şampiyonluga oynuyodu. Minnesota vardı Garnett'li ligi batıda 1. bitirmişlerdi. Noldu sonra ne minnesota kaldı ne seattle.. aynı şey şimdi cavaliers ve raptors'ın başına gelecek.
    Şimdi soruyorum bu gariban takımların günahı ne ? Orlando 5 senedir şampiyonluga oynamak için bi tarafını yırtıyodu o gitti o geldi derken 2 sene ust uste guzel yerlere geldi. ha noldu şimdi bi gece de bi takım oluştu herseyn icne sctı..

Seçim olayına gelirsek ben olsam bende miami ye giderdim. Neden bulls'a newyorka macera aramaya gidim ki , çatır çatır wade i bosh u almış . neden cavs da kalim 2 katı efor sarfedim ki ? hem paramı alırım hem şampiyon olurum hemde her maç yük benim üstümde olmaz.. haksızmıyım.Cavs lebron'için gitti larry huges 'i aldı . sora baktı olmuyo yolladılar, bi donem ben wallace'ı denediler .. mo williams dediler shaq dediler jamison dediler dediler de dediler ama olmadı. Yani sürekli bi b , c , d planına kadar gittiler. olmuyosa da olmuyodur.. Lebronu takımda tutamamak eksi bir nottur . ama yinede herseyin sampiyonluk adına denendigini dusunuyorum.Yönetimi çok eleştirmemek lazım.

technine (yanlış yazmışsam affola) forumumuzun miami gülüne triosuyla mutluluklar diliyorum.Şimdi rahat bi 10 kişi ezelden miami'li çıkar :)
    robert cavsı tutmaya devam heralde ?

• nba'de yazılı bi kural mı var; şampiyonluk kazanamayan süperstarlar 30'undan önce takım değiştiremez diye?
    bu adam 7 senedir hayvani performanslar gösteriyor, tam 7 senedir. önüne gelen her rekoru kırıyor, mvpler kazanıyor, triple double'lar yapıyor, manyak smaçlar vuruyor, asistte-sayıda-ribaundta en tepelerde yer alıyor her sezon. sonunda bi yerde doyum diye bir şey var. elbette yüzük kazanma peşine düşecek. çünkü herkes mj 6 kobe 5 yüzük kazandı diye önüne koyuyor adamın. sanki tenis oynuyoruz da, bu adama dünyanın en iyisi diyenler var ama adamın bi tane grand slam kazanmışlığı yok gibi bi izlenim oluşuyor..

5 yıl daha b sınıfı oyuncular ve c sınıfı coachları ayağa kaldırması mı gerek illa ki? kendisi de kobe gibi mj gibi a+ sınıfı bi eleman. yanına hiç b+ bi oyuncu bile gelmedi şimdi iki tane a klas oyuncuyla oynayıp yüzüklerini kazanmak istiyor. ben bunda bir problem göremiyorum. miami eskiden wade'in takımıydı evet. kuvvetle muhtemel lebron da çıkıp "bu wade'in takımı, ben ona yardımcı olmaya geldim" gibi bir şeyler de geveleyebilir. fakat hepinizin de "gerçekten" bildiği gibi içinde lebron olan bi takım lebron'un takımı olur. kendi takımı olmadığını hissetse oynamaz ya da çıkar hayvani oynar ki herkes evet bron'un takımı desin diye zaten..

ben knicks taraftarıyım, takımın son 2 yılı bu konu üzerine yoruldu ben bu kadar gerilmedim yahu. bahsettiğimiz adam lebron james. semih erden'miş gibi yorum yapanlar var. büyük başın derdi hesabı oldu. sezon başlar görürüz neler olduğunu? eğer takım wade'in takımı olarak giderse bilin ki bu birliktelik uzun sürmez. fakat wade lebron'a göre daha mütevazı bi adam olduğu için öne çıkmasına izin verirse o zaman bi hanedanlık kurulabilir. belki bi tree peat de bu adamlar yapar. fakat her zaman olduğu gibi, pippen, shaq, gasol, wade/bosh muhabbetleri olacak. bunun önüne geçmek imkansız..

tüm umut bağlayanlar olarak bize geçmiş olsun. cleveland'a karşı yapılan hareketin tek ters tarafı tv karşısında olmasıydı evet. keşke olmasaydı menajeri çıkıp bi basın bildirisi düzenleseydi. fakat elemana karşı nefret linçi başlatmayı da abartılı buluyorum. herkes kendi şehrinde oynayacaksa kobe de gelsin 76ers'ı ayağa kaldırsın. pierce lakers'a geçsin, carmelo bize gelsin(keşke), kimseler raptors'a gitmesin(nash'e yazık olur) vs vs..

• @fuatturkrap çok güzel özetlemişsin diyecektim de olmayacak. Ayrıntılı olarak çok güzel anlatmışsın

Bu arada pazar günü amerikadan gelen var hangi formayı sipariş edeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 9 Temmuz 2010; 18:33:12 >
  • devam tabi canım. bu seneki hedefimiz 8'den po yapıp miami'nin eline vermek.

adem benim kızdığım nokta ben en büyüğüm diyen adam gidip wade'in yanına sığınmamalı mülteci gibi. şu andan itibaren tekrar söylüyorum mj'yi yakalama şansı bitti, kobe ile bile kıyaslamam artık.

ne demişti mj, hatırlayalım:
    "Basketbol hayatım boyunca yaklaşık 9000 şut kaçırdım. Neredeyse 300 maç kaybettim. 26 defa son şut denedim ve kaçırdım. Hayatımda defalarca kez denedim ve başarısız oldum. İşte bunun için bu kadar başarılıyım."
  • 6 numara al sağlam Aggro alırsın o formayla. :D

Adamın geçişini hazmedememek değil olay. Boy boy nike reklamları verildi şehirde, sinemalarda döndü, tvlerde çıktı. Ne dedi bu adam?

Ben sadece LeWash (LeBron+Wade+Bosh=LeWash hesabı :p) değilim. Ben bu takımı, bu ligi, bu şehri, bu eyaleti temsil ediyorum. Kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacağım.

Bunları demesinin ardından yaptı bunu. Ve en kötüsü de bunu yapmak için takımı sattı Boston serisinden. Kazara finale çıkarım da şampiyon olurum diye. Finalede bilerek Kobe`ye kaybetmektense yaşlı Boston maçını sattı ki burada şampiyon olamadım bu yüzden gidiyorum diyebilsin.

Çok Hater mesajlar attım ama bu sabahki ilk mesajımda dedim ki " Cavs taraftarı bu adamın ayaklarını öpse yetmez. Olmayan bir takımı şampiyon adayı yaptığı için."

Asıl yaptığı şu ama. Gecekondu Cavs`ı aldı elleriyle bir gökdelen haline getirdi. Sonra dinamiti koydu gitti. Cavs`dan bir daha adam olmaz. Adamlar tüm takımı satsa draftta 1 numara hakkı bunlara gelmedikçe o takıma bir yıldız gitmez bir daha ve Japonların hiroşimayı anması gibi Ohio`da LeRingless`ı anar nefret günlerinde.

• lebron tekmeyi basıp da mı gitti ?

7 yıldır adam çöplükte oynadı, çapsız bi koç, playofflarda yokları oynayan oyuncular (varejao hariç :) onun da kapasite belli. )

çok bile dayandı adam, şampiyonluk en büyük hakkı. ben yine de böyle über bir takıma gitmesini istemezdim ama onun açısından da bakmak gerek olaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

6 numara al sağlam Aggro alırsın o formayla. :D

Adamın geçişini hazmedememek değil olay. Boy boy nike reklamları verildi şehirde, sinemalarda döndü, tvlerde çıktı. Ne dedi bu adam?

Ben sadece LeWash (LeBron+Wade+Bosh=LeWash hesabı :p) değilim. Ben bu takımı, bu ligi, bu şehri, bu eyaleti temsil ediyorum. Kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacağım.

Bunları demesinin ardından yaptı bunu. Ve en kötüsü de bunu yapmak için takımı sattı Boston serisinden. Kazara finale çıkarım da şampiyon olurum diye. Finalede bilerek Kobe`ye kaybetmektense yaşlı Boston maçını sattı ki burada şampiyon olamadım bu yüzden gidiyorum diyebilsin.

Çok Hater mesajlar attım ama bu sabahki ilk mesajımda dedim ki " Cavs taraftarı bu adamın ayaklarını öpse yetmez. Olmayan bir takımı şampiyon adayı yaptığı için."

Asıl yaptığı şu ama. Gecekondu Cavs`ı aldı elleriyle bir gökdelen haline getirdi. Sonra dinamiti koydu gitti. Cavs`dan bir daha adam olmaz. Adamlar tüm takımı satsa draftta 1 numara hakkı bunlara gelmedikçe o takıma bir yıldız gitmez bir daha ve Japonların hiroşimayı anması gibi Ohio`da LeRingless`ı anar nefret günlerinde.

Adama takmadığın isim kalmadı. Cavs konusundada tamamen haklısın. Ama Lebronun önce onlara haber vermesi gerekliydi.Adamların yüzüne küfür etse daha az zorlarına giderdi. Forma meselesine gelince burada Aggro'dan ne olacak. Millet "yanlış forma lan o Lebron kılivilındda değil miydi" diyecek

• en sevdiğim oyuncu wade ve en sevmediğim oyuncu lebron aynı takımda.şimdi bunlar finale çıksa lakers ile ben kimi desteklerim diye düşünüyorum?lebron nefreti ağır basıyor go kobe go lakers diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe
    @fuatturkrap çok güzel özetlemişsin diyecektim de olmayacak. Ayrıntılı olarak çok güzel anlatmışsın

Bu arada pazar günü amerikadan gelen var hangi formayı sipariş edeyim

knicks'in amare forması(away) süper bence. züğürt tesellisi =)

samet sen de haklısın tabi..
  • Amerikada ulusal televizyon olayı var. Yani 450 milyon adamın %50 si seni mutlaka canlı ya da özet bir şekilde izler bu tvlerden birinde bi` halt yersen.

Bu eleman ne yaptı ? Günler öncesinden açıklama tarihi belirledi. ESPN gibi bir kanal seçti ki Amerikada bu kanal var diye müşteri çeker oteller öyle bir kanal yani. Sonra milyonların önünde doğup büyüdüğü yeri bi`torba çöp gibi attı.

Bu adam sırf egosu için yaşayan biri, Cleveland`taki ilk yılında bir restorana gitmiş bu eleman, oradaki garson kızlardan birinin gömleğinde LBJ stikerını görmüş.
    "Benim hayranım olduğunuzu bilmiyordum? demiş. Kız bön bön bakmış " Bayım siz kimsiniz? " Bu stickerı gösterip " LBJ - LeBron James benim işte. " Kız bizimkine bakmış yine " Bayım siz kimsiniz bilmiyorum ama bu Lyndon Baines Johnson - Amerikanın 36. Başkanı, yıllardır bu harfler onu simgeler bilmiyorsunuz sanırım. " demiş. Bu eleman da kıza küfredip çıkmış ordan.

Sözün özü; Sevmiyorum arkadaş. :D Hatta Facebookta The Official LeBron James Hater's Club üyesiyim ama emeğini takdir ettiğim gibi yediği haltında övülecek bir yanı yok benim içi.

Edit:

Eskilerden çok güzel bir yazı buldum.

"LeBron James is the best basketball player on the planet in October, November, December, January, February, March, April, AND May."

LeBron James Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında gezegendeki en iyi oyuncu.

Demiş, bir de Haziranı görebilse tam olacak. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 9 Temmuz 2010; 19:07:54 >

• lebron nereye gitse bir kulp takılacaktı cleveland hariç. orada da başarılı olması mümkün gözükmüyordu bana göre, sonuçta loser damgasını iyice yiyecekti.
  • LeBron kendisi için iyi olanı yaptı bence. Şampiyonluk istiyorsa alması hiç zor olmayacak. Zaten istediği her şeyi elde etti sayılır şampiyonluk haricinde. Konuyu bu kadar uzun düşündükten sonra bu kararı vermesi, ne istediğini bildiğini gösteriyor. LeBron şampiyonluk istiyor...
  • Lebron eğer okuyorsan topsun olm

Halbuki gelecektin Knicks'e güzel yan parçalar ile Lal-Nyk finali izleyecektik. Ama sen gittin Miami'ye. İnşallah Kobe sizi üst üste koyup üzerinizden sıçrayıp smaç yapar.

İçimdeki Knicksli taraf Lebron'a küfür ederken, Lakerslı taraf intikamı alırız biz diyor.

Neyse artık gelecek yaz Carmelo+Amare'li takımla acılarımızı dindireceğiz. Ama lokavt durumu da var bakalım neler olacak.

• Burası ne olmuş böyle;kin kusanlar,sevinenler falan..
  • "doğup büyüdüğü, ekmeğini yediği" vs. tarzı arabesk söylemler sadece biz de vardır heralde "seni adam eden şehir", "seni lebron yapan takım".... bunlar ne baboli yaa.. cavs neydi Allah aşkına, kim takip ederdi, kaç seyircisi vardı.. lebron 7 yıl boyunca güzel anlar yaşattı bu şehire.. tamam şampiyon yapamadı (ki bunu en çok o isterdi mutlaka, boston serisini satmış falan pehh bu nasıl bir komplo teorisidir) belki ama lakers ile birlikte nba'in en çok takip edilen takımı haline geldi.. sanki lebron cleveland halkının tüm bakirelerini sırayla elden geçirmiş gibi suçlu damgası yiyor.. yok ihanet etmiş yok bilmem ne.. ulen adam ohio'da dünyaya geldi diye ölene kadar cavs'ta mı kalacak.. o zaman mardin'de doğup istanbul'a çalışmaya gelen biri de mardin'e ihanet ediyor aynı mantık..

lebron hayvani rakamlarının biraz altına inecek artık miami'de.. belki o kariyerinin sonunda ulaşılamaz dediğimiz rakamlara ulaşamıcak.. gerçi adamda hayvan gibi vücut var ya, bende de öyle vücut olsa ben de yaparım o rakamları

• quote:

Orijinalden alıntı: Lanore
    Aha da Jackpot. Yüzükleri ısmarlayın.

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat

Amare değilde Bosh`u tuttursaymışım Allah belamı verecek derdim ama yine de ufaktan tırstım. Sen git 2 ay önce olacakları gör. O.o
  • LeBron Cleveland'a değil, Cleveland LeBron'a çok şey borçludur.
    LeBron doğru kararı doğru bir şekilde (TVde) verdi.
    LeBron bu zamandan sonra elde etmesi gereken tek birşey var o da Finals MVP ve yüzük. Bunları en kolay şekilde elde edeceği takımıda seçmiş oldu.
    LeBron'un kanıtlayacağı hiçbirşeyi yok. Adam daha ne yapsın. LeBron'un yaptıklarını görmeyenler at gözlüğü ile bakanlardır.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.