Şimdi Ara

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
14.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barkley kendi söyledi ben 25 yaşında olsam cleveland`ta kalırdım. Reggie Miller dedi " Cleveland`ta kazanılacak tek şampyionluk Miami`deki 3 tanesine bedel. " Herkes hem fikir Miami`de ne yaparsa yapsın bu LeBron hanedanlığını büyütmeyecek.

İnsan 25 yaşında yüzük peşinde koşma adına hazıra konmaz. Kobe trade olmayı isteyipte vazgeçmeseydi hangi takım istemezdi onu? Düşünsenize 4 yıl önce Sours`e gitmiş olsaydı şimdi 2005-2010 NBA Şampyionları San Antonio Spurs diye yazıyor olmazmıydı.

Son iki sezonun galibiyet sayısı en yüksek takımını bıraktı. Son 4 yılın normal sezon en iyi takımını bıraktı. Kimse kusura bakmasın Heat`te lider filan olamaz. Yüzük için doğup büyüdüğü toprakların takımını satıp gelen bir oyuncuya kimse o liderliği Wade`ten alıpta vermez. Bu adam önümüzdeki 2-3 yıl içerisinde yüzük kazansın ya da kazanmasın mutlaka farklı bir takıma gidecek aha buraya da yazıyorum çok iddialıyım. LBJ 23 formalarını da yakarım kralını tanımam. :D

• ekşi'de şöyle bişey okudum:

"kendisi hakkinda en guzel elestiriyi bill simmons yapmistir:

"in may, after the cavs were ousted in the conference semifinals, i wrote that lebron was facing one of the greatest sports decisions ever: "winning (chicago), loyalty (cleveland) or a chance at immortality (new york)."

i never thought he would pick "help!""

yani: "mayista cleveland elendikten sonra lebron'un en zor kararlardan birisini verecegini yazmistim: chicago kazanmayi, cleveland sadakati, new york ise olumsuzlugu secmekti.

hic aklima "yardim edin!" diyecegi gelmemisti..."

sanırım azılı Lebron taraftarları dışında kimse bu karardan memnun kalmadı. Lebron 10 şampiyonluk kazansa bile NBA'in gelmiş geçmiş en ezik süperstarı olarak anılacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musasm

Antown Jameson, Zyduras Ilgauskas, Mo Williams, Shaq gibi all star olmuş oyuncuları aldılar Lebron'un yanına. Madem o kadar büyük oyuncu yapacaktı takımı şampiyon. Normal sezonda takımı 1. sıraya getiren de bu oyunculardı netice olarak. Yorumlara bakıyorum da hakkaten çok şaşırtıcı. NBA de takım olgusunun tam yerleşmemiş olduğunun bariz göstergesi. Özellikle uluslararası izleyiciler için.

Antawn Jamison sezon ortasında geldi,o da beklenen etkiyi yapamadı.Diğer oyuncularla ne kobe ne lebron kimse şampiyon olamaz takdir edersen.Pili bitmiş Shaq,İlgauskas,Varejao,Mo williams normal sezonda iyi iş yaptılar ama playofflarda silinip gittiler.Tek başına hiç bir kimse NBA şampiyonu yapamaz takımını bu da bir gerçek.Geçmiş yıllarda Pippen,Kukoç,Rodman,2000 li yıllarda Shaq+Kobe,Celticsin üçlüsü, Duncan ve saz arkadaşları hepsi birlikte oldu ,açıkçası Lebrona böyle bir takım kurulamadı.

Bu sezon çok yaklaştılar ama ne olduysa Celtics serisinde lebron dahil batırdı.

• ekşiden bir entry

quote:

kendisi hakkinda en guzel elestiriyi bill simmons yapmistir:

"in may, after the cavs were ousted in the conference semifinals, i wrote that lebron was facing one of the greatest sports decisions ever: "winning (chicago), loyalty (cleveland) or a chance at immortality (new york)."

yani: "mayista cleveland elendikten sonra lebron'un en zor kararlardan birisini verecegini yazmistim: chicago kazanmayi, cleveland sadakati, new york ise olumsuzlugu secmekti.

hic aklima "yardim edin!" diyecegi gelmemisti...

cidden de okuduğum en iyi eleştiri

edit: ahaha Ekin benden 5 dakika önce davranmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Futureal -- 9 Temmuz 2010; 15:16:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

ekşi'de şöyle bişey okudum:

"kendisi hakkinda en guzel elestiriyi bill simmons yapmistir:

hic aklima "yardim edin!" diyecegi gelmemisti..."

sanırım azılı Lebron taraftarları dışında kimse bu karardan memnun kalmadı. Lebron 10 şampiyonluk kazansa bile NBA'in gelmiş geçmiş en ezik süperstarı olarak anılacak...

Bu çok ağır olmuş yahu

• LeBalon Celtic serisinde batırmadı orayı düzeltelim. LeBalon Celtic 5. maçta "sattı". Eğer şampiyon olsaydı Miami`ye gidişine asla açıklayamazdı. Yüzük için, şampiyon olmak için gidiyorum diyemezdi. Her konuşmasında zırvaladığı o "challenge" saçmalığı gerçek olsaydı. En büyük benim demek için Chicago`ya gider iyi bir takımla 4-5 şampiyonluk alır salonun girişinde MJ ile birlikte onun da heykeli olurdu. O Challenge gerçek olsaydı gider MSG`de şampiyon olur, Wade`li Miami`yi de Kobe`li Lakers`ı da o salona gömer instant classic maçlar arasına sokardı.

LeBron`dan başka kim acaba bu kadar genç yaşta böyle birşey yaptı. Ray Ray kaç yaşına kadar sabretti, KG kaç yaşına kadar Wolves`a katlandı. Malone kaç yıl sonra Lakers`a gitmeyi seçti. Reggie Miller istese kim almazdı onu ? Son yıllarında Lakers`la oynadıkları o seriden sonra dese " ben Lakers`a gitmek istiyorum." gidemezmiydi.

Bundan sonra her sezon açılan LeBron vs. Kobe konularına girmeye bile gerek yok. Adam kendi eliyle kendini küçülttü...

Darısı Howard`ın başına, bakalım o Orlando`yu ne zaman satıp Miami`ye gidecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Barkley kendi söyledi ben 25 yaşında olsam cleveland`ta kalırdım. Reggie Miller dedi " Cleveland`ta kazanılacak tek şampyionluk Miami`deki 3 tanesine bedel. " Herkes hem fikir Miami`de ne yaparsa yapsın bu LeBron hanedanlığını büyütmeyecek.

İnsan 25 yaşında yüzük peşinde koşma adına hazıra konmaz. Kobe trade olmayı isteyipte vazgeçmeseydi hangi takım istemezdi onu? Düşünsenize 4 yıl önce Sours`e gitmiş olsaydı şimdi 2005-2010 NBA Şampyionları San Antonio Spurs diye yazıyor olmazmıydı.

Son iki sezonun galibiyet sayısı en yüksek takımını bıraktı. Son 4 yılın normal sezon en iyi takımını bıraktı. Kimse kusura bakmasın Heat`te lider filan olamaz. Yüzük için doğup büyüdüğü toprakların takımını satıp gelen bir oyuncuya kimse o liderliği Wade`ten alıpta vermez. Bu adam önümüzdeki 2-3 yıl içerisinde yüzük kazansın ya da kazanmasın mutlaka farklı bir takıma gidecek aha buraya da yazıyorum çok iddialıyım. LBJ 23 formalarını da yakarım kralını tanımam. :D

walla barkley'in laflarını dikkate almamak lazım, iddiayı kaybedip eşşek kıçı öpen bi adam sonuçta oyunculuğuna hastaydım o ayrı.. miller da bu sözleri yüzük takamamanın verdiği buruklukla söylemiş olabilir :) kobe spurs'e gitse şampiyon olurlardı zaten, bunu niye söyledin ki anlamadım? kobe-duncan-manu-parker, daha ne olsun..

herkesin görüşü farklıdır.. bazısı parayı seçer, bazısı başarıyı, bazısı seyircinin gözünde değerim olsun ister.. lebron başarıyı seçti.. cavs'ta kalsa eminim "ulan ne ego var adamda kıçını yalıyolar diye cavs'te kaldı" diyen olcaktı.. yada new jersey'yi seçse "paragöz bu adam, takımın rus sahibi el altından milyar dolar veriyodur kesin" diyen de olacaktı.. herkesi tatmin etmek zor.. bence çok sağlam miami-lakers finali izleyeceğiz seneye, onun tadını çıkaralım :)

•  Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat
     Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat

• madem gidicektin çıkıp da demiyeceksin ben bu takımı şampiyon yapmadan hiçbi yere gitmem diye. ya da cavs taraftarlarının içi rahat olsun ben varım da demiyeceksin. üstüne ulusal kanala çıkıp tüm taraftarları ve bir şehri rezil etmeyeceksin. kralsan biraz klas davranmayı öğren. başkanın telefonlarına çıkmayıp kararını tv'den açıklamayacaksın, 7 yıl formasını giydiğin takıma bunu borçlusun en azından. zaten tv yayınında yüz ifadesi, mimikleri ve tavrı sanki yaramazlık yapmış ve ceza almayı bekleyen ufak bi velet gibiydi. çok tedirgin görünüyordu ve cavs taraftarlarına doğru düzgün bi açıklama bile yapmadı. tüm hamleler onun için ve onun onayıyla yapıldı ama şimdi arkasında bi enkaz bırakıp gitti zoru görünce. bu yüzden de wade'in scottie pippen'ı olmaya mahkum. dan gilbert'ın dediği gibi cleveland şehrinin lanetini de yanında götürmüştür umarım.

• Bütün Miami halkı skoağa dökülmüş.Barlarda cafelerde millet canlı yayına odaklanmış.Nasıl bir histir acaba
  • Kobe Spursè geçse olayını şu nedenle söyledim 3-4 sene önce (artı-eksi 1) takım yerlerdeyken Trade istemişti Kobe malumunuz. Ama sonra vazgeçmişti bundan. Oda yapabilirdi bunu ve Spurs`e gitseydi 4-5 yıl üstüste onları yenecek takımda pek olmazdı ( eleyecek değil yenecek ). Ama adam yapmadı, hatırlıyorum da Shaq gittikten sonraki ilk antremana çıktığında şok olmuş. "Salonda elinde basketbol topuyla oradan oraya koşan beyaz çocuklar vardı." demişti. O adamlarla sabretti ve sonunda takım daha iyi olunca ödülünü aldı.

Dediğim gibi LeClown bunu 30`unda yapsa sesimi çıkarmam, derdim son şansı şampiyon olmak için. Ama 25 sin be daha, benden kaç yaş küçüksün. Dennis Rodman NBA`e geldiğinde 25 yaşındaydı. Sen 25`inde nelerin peşine düşüyorsun...

Edit: Yiğidi öldür hakkını ver demişler. NBA`de şu anda şampyion olamayan oyuncular arasında ( aslında tüm zamanlarda ilk 10 a girer ) bu şampiyonluğu en çok hakedenlerden biri. Gerçekten 2-3 tane kazanamadan kariyeri biterse çok yazık olurdu. Ama bunu Kobe Bryant gibi kazanmak var Robert Horry gibi kazanmak... Sonuçta Horry Kobe`den de Jordan`dan da çok yüzük sahibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 9 Temmuz 2010; 15:36:47 >

• quote:

LeBalon Celtic serisinde batırmadı orayı düzeltelim. LeBalon Celtic 5. maçta "sattı". Eğer şampiyon olsaydı Miami`ye gidişine asla açıklayamazdı. Yüzük için, şampiyon olmak için gidiyorum diyemezdi. Her konuşmasında zırvaladığı o "challenge" saçmalığı gerçek olsaydı. En büyük benim demek için Chicago`ya gider iyi bir takımla 4-5 şampiyonluk alır salonun girişinde MJ ile birlikte onun da heykeli olurdu. O Challenge gerçek olsaydı gider MSG`de şampiyon olur, Wade`li Miami`yi de Kobe`li Lakers`ı da o salona gömer instant classic maçlar arasına sokardı.

LeBron`dan başka kim acaba bu kadar genç yaşta böyle birşey yaptı. Ray Ray kaç yaşına kadar sabretti, KG kaç yaşına kadar Wolves`a katlandı. Malone kaç yıl sonra Lakers`a gitmeyi seçti. Reggie Miller istese kim almazdı onu ? Son yıllarında Lakers`la oynadıkları o seriden sonra dese " ben Lakers`a gitmek istiyorum." gidemezmiydi.

Bundan sonra her sezon açılan LeBron vs. Kobe konularına girmeye bile gerek yok. Adam kendi eliyle kendini küçülttü...

Darısı Howard`ın başına, bakalım o Orlando`yu ne zaman satıp Miami`ye gidecek.

cavs ile şampiyonluk yaşasa ve gelecek için takımda böyle bir potansiyel görse miami'ye niye gitsin? hakikaten sence miami'ye niye gitti?

chicago'ya gitmemesini ben çok doğru buldum.. gitmesini istemediğim tek takımdı hatta chicago.. her maç sonu mj ile karşılaştırılmak istememiş olabilir, sonuçta chicago hala mj'in evi, basketbol tarihinin en büyük figürü.. boston ray ray'in 3. takımı.. kg de sonunda başarı için takım değiştirdi di mi? malone'un yanında kariyeri boyunca john stockton vardı..

• Şöyle kabaca bir hesap yapalım. Sen LeBetrayer`sın ve yaşın 25. Karşılaştırıldığın oyuncular NBA`in tüm zamanlardaki en iyi kısaları Jordan ve Kobe. Jordan 6 yüzük, Kobe 5 yüzük kazanmış. Cleveland`ta kalsan muhtemelen 5 yılda en fazla 1 ya da 2 şampiyonluk alırsın o da en iyi ihtimalle. Yaşın gelir 30`a ve önünde max. performans için en fazla 3-4 yılın kalır. NBA`in o anki dengeleri ne olur bilemezsin de. Belki yeni bir yıldız gelir o gözde olur ya da Howard lige alğırlığını koyar 1-2 yüzükte o kapar. Sonuçta ne olur, kazandığın yüzükler bir elin parmaklarını geçmez. Emekli olunca Kobe den büyüğüm MJ ile eş değerim diyemezsin.

Chicago`ya da gitsen New York`a gitsen toplamda 5-6 şampiyonluk çok zor bir ihtimal 7 de 0 (sıfır) çektiğin için.

Şimdi ne yaptı, Miami`yi, cazibe merkezi haline getirdi. Ne kadar yüzük isteyen ama paradan fedakarlık yapabilecek oyuncu varsa Miami`nin yolunu tutacak. Önümüzdeki 5 yılda temiz bir 3 yüzük alır gibiler takımız bozmazlarsa. Sonra 30+ yaşlarında da 3 tane aldımı al sana LeClown Legacy.

Edit: Site de güzel tshirtler var tavsiye ederim. :D
    http://fyoulebron.com/

Edit 2: Madem o kadar yüzük meraklısısın. Öncelikle LeBron`un durumu tam bilmeyenler için şöyle açıklayım. Sen Fenerbahçe`lisin doğma büyüme. Uzun yıllarda takım kötü ama sen gelmişsin ve takıma sınıf atlatmışsın. Sürekli tepeye oynar hale getirmişsin. Ama baktın olmuyor. O takımı bırakıp gidiyorsun. LeBron ve Cleveland halkı arasında ki durum böyle, adam zaten Ohio`lu. Akron, da okumuş, tüm halk onu milli kahraman olarak görüyor. Wade Free agent değil mi? Bosh free agent değil mi? Neden Cleveland`ta toplanmadınız?

....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 9 Temmuz 2010; 15:56:42 >

• quote:

Kobe Spursè geçse olayını şu nedenle söyledim 3-4 sene önce (artı-eksi 1) takım yerlerdeyken Trade istemişti Kobe malumunuz. Ama sonra vazgeçmişti bundan. Oda yapabilirdi bunu ve Spurs`e gitseydi 4-5 yıl üstüste onları yenecek takımda pek olmazdı ( eleyecek değil yenecek ). Ama adam yapmadı, hatırlıyorum da Shaq gittikten sonraki ilk antremana çıktığında şok olmuş. "Salonda elinde basketbol topuyla oradan oraya koşan beyaz çocuklar vardı." demişti. O adamlarla sabretti ve sonunda takım daha iyi olunca ödülünü aldı.

Dediğim gibi LeClown bunu 30`unda yapsa sesimi çıkarmam, derdim son şansı şampiyon olmak için. Ama 25 sin be daha, benden kaç yaş küçüksün. Dennis Rodman NBA`e geldiğinde 25 yaşındaydı. Sen 25`inde nelerin peşine düşüyorsun...

Edit: Yiğidi öldür hakkını ver demişler. NBA`de şu anda şampyion olamayan oyuncular arasında ( aslında tüm zamanlarda ilk 10 a girer ) bu şampiyonluğu en çok hakedenlerden biri. Gerçekten 2-3 tane kazanamadan kariyeri biterse çok yazık olurdu. Ama bunu Kobe Bryant gibi kazanmak var Robert Horry gibi kazanmak... Sonuçta Horry Kobe`den de Jordan`dan da çok yüzük sahibi..

o adamlar sabrettti ve bi nane çıkmadı o adamlardan ta ki gasol gelene kadar.. yapmayın bunu yani hakkaten lebron'a laf kondurmak için olmadık şeyler söylüyosunuz.. gasol gelmese bu takım şampiyon olabilecek miydi? cevap: olamayacaktı.. luke walton, shannon brown mı şampiyon yapacaktı bu takımı.. gasol gelmese kobe belki de başını taşlara vuracaktı keşke o zaman takas olsaydım diye..

lebron'u da horry'lerle kıyaslamak abes kaçıyor.. miami şampiyon olacaksa bunda en büyük pay sahibi yine lebro olacak..

• Serhat Lanore'nin vurguladığın cümlesini yanlış anlamışsın. "O adamlarla sabretti ve sonunda takım daha iyi olunca ödülünü aldı." demiş Lanore. son kısmına dikkat et,takım daha iyi olunca demiş zaten. Gasol gelince takım daha iyi oldu zaten bunu kimse inkar etmiyor,Kobe bile bunu sürekli vurguluyordu. ama Gasol'de gelse Howard'da gelse Lakers'ın merkezindeki tek adam Kobe'dir.

Lebron'un durumu ise şu an çok farklı. isteyen istediğini desin ama Lebron Wade'in takımına gitti ve Miami her zaman Wade'in takımı olarak anılacak ve şu eklenecek:Lebron şampiyon olmak için Wade'in yanına gitti. Lakers ve Kobe'nin durumu ise tam tersi,Gasol Kobe'nin takımına gitti ve şampiyon oldular. kısacası şu durumda Kobe=Wade,Lebron=Gasol oluyor.
  • "Apple is releasing a LeBron iPhone but it will only vibrate because it has no ring."

Esprisi çıktı son günlerde de.
  • quote:

Şöyle kabaca bir hesap yapalım. Sen LeBetrayer`sın ve yaşın 25. Karşılaştırıldığın oyuncular NBA`in tüm zamanlardaki en iyi kısaları Jordan ve Kobe. Jordan 6 yüzük, Kobe 5 yüzük kazanmış. Cleveland`ta kalsan muhtemelen 5 yılda en fazla 1 ya da 2 şampiyonluk alırsın o da en iyi ihtimalle. Yaşın gelir 30`a ve önünde max. performans için en fazla 3-4 yılın kalır. NBA`in o anki dengeleri ne olur bilemezsin de. Belki yeni bir yıldız gelir o gözde olur ya da Howard lige alğırlığını koyar 1-2 yüzükte o kapar. Sonuçta ne olur, kazandığın yüzükler bir elin parmaklarını geçmez. Emekli olunca Kobe den büyüğüm MJ ile eş değerim diyemezsin.

Chicago`ya da gitsen New York`a gitsen toplamda 5-6 şampiyonluk çok zor bir ihtimal 7 de 0 (sıfır) çektiğin için.

Şimdi ne yaptı, Miami`yi, cazibe merkezi haline getirdi. Ne kadar yüzük isteyen ama paradan fedakarlık yapabilecek oyuncu varsa Miami`nin yolunu tutacak. Önümüzdeki 5 yılda temiz bir 3 yüzük alır gibiler takımız bozmazlarsa. Sonra 30+ yaşlarında da 3 tane aldımı al sana LeClown Legacy.

http://fyoulebron.com/

abi olaya farklı bir bakış açın var ama her ne ise anlamadım ben bunu :) lebron'a başarı kazanmak için takım değiştirmesine mi kızıyorsun yani neye takıldın orayı anlamadım.. cavs'te kalsa (5 değil 6 sene anlaşma olurdu bu arada) çok fazla yüzük kazanamaz dedin ki herkes bu konuda mutabıktır sanırım, başarı için miami'ye gitmesine niye kızıyorsun..

son paragrafı zaten hiç anlamadım.. sanki yüzük kazanmak için paradan feragat etmek suçmuş, yüz kızartıcı birşeymiş gibi anlatmışın.. o zaman bir önceki mesajında söylediğin isimler mesela malone falan çok ayıp etmiş..

bu arada lebron ile ilgili lakap bulma konusunda iyiymişsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 9 Temmuz 2010; 15:59:07 >

• Artık kingim olm ben ayağı yapamayacak orası ayrı
  • Son kısım kötü gibi algılandı sanırım ama cazibe merkezi derken. Şimdi Boston`un ilk yılı gibi vasatın üstü oyuncular ( yıldız olamayan ) yüzük için fedakarlık yapıp gelecek. Bu kötü birşey değil ama! İşte ama var burda. Ama bir yıldıza göre birşey değil. Shaq Miami`ye yüzük için gitmedi. Kobe ile anlaşamadı gitti şansına Wade psikopat birşey çıktı şampiyon oldu mesela. Jordan ikinci gelişinde ligde o kadar iyi takımlar vardı. Garanti olsun diye birine gidebilirdi ki ikinci gelişinde biraz da bocalamadı değil hani.

Demek istediğim (Lakers fanıyım 20 yıldır olaylara taraflı bakabilirim) yine benim favorim Lakers olacak ama rakibe saygı diye birşey var. 20 yıl sonraki gençler bu adamı nasıl hatırlayacak? Biz 20 yıl öncekileri nasıl hatırlıyoruz?

Ancak rakibi kadar güçlü olur insan. Al Dwight Howard`ı koy ligimize, adama 40 sayı 30 rebound 20 block vs. yapar çoğu maç ama ne olur, her yıl şampiyon olsa ne olur?

Senin adını vermeseler de Cavs`ı adına yapmışlar resmen. O takımla 2-3 şampiyonluk kazanıp emekli olsaydın nasıl hatırlanırdın bir düşün. wilt Chamberlain`in 2 şampiyonluğu var sadece. Ama adam efsane resmen. Stockton efsane,Malone efsane,Nash efsane,Magic efsane. Her sene gelip finalde Jordan`a kaybeden Utah`lılar ondan nefret etmiyor. Ama şimdi Miami`nin her yendiği takım ondan nefret edecek. Tüm Ohio zaten posterlerini reklamlarını çok sökmüş bile, sabah çöp kamyonları onun formalarını topluyordu sokaklardan.

Saygım kalmadı artık o LeLoser`a.

Atatürk`ün dediği gibi ben sporcunu zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim yüzük peşinde koşanını değil. O zamandan görmüş mübarek olacakları. :D

İki şey ekleyim neden böyle hissettiğime dair.

ve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 9 Temmuz 2010; 16:17:44 >

• Unutulan yada bilinmeyen bir şey var. Michael Jordan 6 şampiyonluk kazandığı için efsane olmadı. Daha önce esamesi okunmayan bir takımı alıp ligi domine ettiği için oldu. Lebron bu şansını kaybetti. Eğer şampiyonluk sayılarıyla en büyük oyuncu olunsaydı Bill Russell in ismi şu başlık altında her not da MJ yerine kullanılırdı.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.