Şimdi Ara

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
14.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drexler22
    "doğup büyüdüğü, ekmeğini yediği" vs. tarzı arabesk söylemler sadece biz de vardır heralde "seni adam eden şehir", "seni lebron yapan takım".... bunlar ne baboli yaa.. cavs neydi Allah aşkına, kim takip ederdi, kaç seyircisi vardı.. lebron 7 yıl boyunca güzel anlar yaşattı bu şehire.. tamam şampiyon yapamadı (ki bunu en çok o isterdi mutlaka, boston serisini satmış falan pehh bu nasıl bir komplo teorisidir) belki ama lakers ile birlikte nba'in en çok takip edilen takımı haline geldi.. sanki lebron cleveland halkının tüm bakirelerini sırayla elden geçirmiş gibi suçlu damgası yiyor.. yok ihanet etmiş yok bilmem ne.. ulen adam ohio'da dünyaya geldi diye ölene kadar cavs'ta mı kalacak.. o zaman mardin'de doğup istanbul'a çalışmaya gelen biri de mardin'e ihanet ediyor aynı mantık..

lebron hayvani rakamlarının biraz altına inecek artık miami'de.. belki o kariyerinin sonunda ulaşılamaz dediğimiz rakamlara ulaşamıcak.. gerçi adamda hayvan gibi vücut var ya, bende de öyle vücut olsa ben de yaparım o rakamları

Asıl hislerimi söyleyim mi. =)

Banane elin adamı ne halt yemiş nereye gitmiş. Ama bir Lakers taraftarı olarak Knicks,Chicago ya da Cleveland`ta kalması işime gelirdi ama şimdi öyle böyle değil hayvani bir takım oldular. Yenmek gerçekten çok zor. Yaşlı Big 3`nin Rondo`yu ve yanındakileri nasıl sınıf atlattığını düşününce genç olanlar diğerlerini nasıl gösterir kimbilir.

Ha bir de Cleveland forumlarını okudum sabahın köründe işe gidince. Onlarda etkiledi tabi, şehrin yarısı gerçekten ağlıyor ( deyim değil göz yaşı filan ). Bunların da etkisiyle ne kadar bulduğum-bildiğim Le Gazette del laBron varsa yazdım foruma.

Ciddi olursak, istediğini yapmakta özgür ama yapma şekli fazlasıyla yanlış. İyi ve kötü yanları var kendisi için. İyi yanları ne şampiyon olması %90 ihtimal artık sakatlık vs. olmazsa. Kötü yanları ne, artık bir efsane olamayacak...

• Lebron şu an zaten efsane olmuş sayılır.
  • ntvspor'da biraz önce ohio'dan bir bar gösterdi açıklama sırasında. Fuu diye bağıranların haddi hesabı yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

ntvspor'da biraz önce ohio'dan bir bar gösterdi açıklama sırasında. Fuu diye bağıranların haddi hesabı yoktu

Ben de gördüm onu.
  • İki resim arasındaki farkı bulun? :D

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 9 Temmuz 2010; 20:51:51 >
  • lebron kobe'nin yaşına gelince bu resmi güncellemek lazım :)
  • quote:

lebron kobe'nin yaşına gelince bu resmi güncellemek lazım :)

Güncelinde 5 yüzük var. =)
  • yok artık Lebron James. yazım bulunsun
  • Kendi egolarının önüne geçerlerse ve sakatlık sorunu çıkmazsa miami ligi domine eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

bi yandan Lebron'un Bulls'u seçmemesine üzülüyorum ama öte yandan bazı "sözde" Cavs taraftarlarının Bulls taraftarı olmamasına seviniyorum. Lebron gelse çok çok iyi olurdu hatta muhtemelen 2. Boğalar Hanedanının başlangıcı olacaktı ama aynı zamanda yeryüzünün en kişiliksiz taraftar grubuda bize katılacaktı.

Ekin Abi kuru-yaş hepsini ortalıkta süpürüp gitmişsin.
  • millet tutuşmuş

lebrona sallayan sallayana maşallah.. e hak vermek lazım, adam çamurda çırpınırken loser demek güzeldi. şimdi başka laflar hazırlamak gerek, kafa yormak gerek, uğraşmak gerek..
  • wojnarowski inanılmaz bi yazı yazmış, biraz uzun ama okumanızı tavsiye ederim.

quote:

“His brand is [bleep] now,” one high-level NBA official said late Thursday. “He’s destroyed everything.”

The Championship of Me became the Championship of Flee, because LeBron James doesn’t believe he can be the centerpiece of a title team. He needed Dwyane Wade, a closer, far more than Wade needed him.

Yes, he’s ruined everything. What a wonderful idea: Divorce your childhood sweetheart on national television and tell her, hey, I’ll let you keep the “We are all Witnesses” billboards lording over downtown Cleveland.

“I’m taking my talents to South Beach,” James said, and it was like time stopped because – even for him – this was a moment so devoid of reality and free of concern of consequences. South Beach? He wasn’t picking a basketball team as much as a party. He’s 25 years old, and yet somehow this felt like a cloistered teenager picking a party school for college.

quote:

So there was LeBron James, the MVP, the man of the hour, sitting in the middle of his own “Truman Show” on Thursday night. His personal network ran his commercials and celebrated his greatness and let him hijack a platform to build his brand and break hearts. He can never go home again now, and he can never completely rebuild what he let his cast of buddies talk him into losing that night. He’s taking his talents to South Beach, and the kid going away for the first time will have some party down there. After all these years, it was clear he had been coddled and protected and ultimately prepared to do one thing: Take the easy way out. Wherever he was going, he looked conflicted, lost and completely confused.

What a spectacle, what a train wreck.

What a shame.

yazının tamamı:
    http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=ArXD7DxkiZXZn7nbrNQg2Y.8vLYF?slug=aw-lebrondecision070910

• quote:

Kobe LeBron'ın yaşındayken 3 tane yüzüğü vardı

Öyle yada böyle Shaq'la yada Maq la.. 3 Tane yüzüğü vardı adamın sonuçta.

Ayrıca hep Shaq'sız Kobe ne yapardı o yüzükleri alamazdı diyen LeBron'cular şimdi ne yapcak acaba..
    Wade'siz Bosh'suz da bi şey olmazmış demek ki LeBron'dan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Kobe LeBron'ın yaşındayken 3 tane yüzüğü vardı

Öyle yada böyle Shaq'la yada Maq la.. 3 Tane yüzüğü vardı adamın sonuçta.

Ayrıca hep Shaq'sız Kobe ne yapardı o yüzükleri alamazdı diyen LeBron'cular şimdi ne yapcak acaba..
    Wade'siz Bosh'suz da bi şey olmazmış demek ki LeBron'dan..

mclaren'ci takımdaşım, o arkadaşla şakalaşma babında bir mesajdı o.. şimdi olay kobe-lebron idrar yarışına dönmesin

Samet, yazının sadece senin koyduğun kısmı okudum ama pek bir inanılmazlık görmedim.. daha şimdiden lebron'u party boy ilan etmişler.. yazının kalan kısmında önemli birşey var mı? özet geç

• lebron'un ve bizim başkanın çocukça davranışlarından, hatalarından bahsetmiş genelde. lebron'un kendi yarattığı imajı paramparça ettiğini söylemiş ve dan gilbert'ın da her istediğini koşulsuz yerine getirdiği için lebron'un hep daha fazlasını istediğini, hatta kendi arkadaşlarına organizasyonda iş falan ayarlandığı tarzı şeyler... ayrıca cleveland halkına karşı sergilediği tutumu falan eleştirmiş... böyle bi yazı işte.

bu arada beyler ben dan gilbert soruları alayım.
  • Bence Lebron Miami ye giderek krallığına son verdi miamide kralı oyuncu olmayı düşünüyorsa cok yanılıyor oranın reisi wade bakalım P.riley gececek dimi takımın başına E.S la olcak işler değil bu oyuncuları kontrol edebilecek bir coach değil hem yaşı hem tecrübesi itibariyle eğer egolarına yenik düşmeyip takım icin oynarlarsa miami şampiyonluklarına hazırlanın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Ekin Abi kuru-yaş hepsini ortalıkta süpürüp gitmişsin.

yok be herkesi süpürmedimsadık Cavs taraftarlarına lafım yok...
  • quote:

Cleveland'da formam yakıldığı için üzgünüm ama duygusal bir karar alamazdım, umarım bu kararı atlatabilirler ya da atlatamazlar bu benim işim...

vay be işte bunu hiç beklemezdim. tanrı seni nasıl biliyorsa öyle yapsın lebron. neyse en azından artık diğer takım/oyuncu taraftarlarına karşı lebron'u savunmak zorunda değilim, işe iyi tarafından bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.