Şimdi Ara

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
0
Favori
14.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

Orijinalden alıntı: Cqr24
    Kobe'nin 2-3 sene daha üst düzey oynayacağını düşünürsek bu sene şampiyonluğu daha çok isteyecektir çünkü kendisinin kıyaslandığı 2 oyuncuyu yenme şansı var. Tabi finale Miami ve Lakers kalırsa. 4 sene sonra Durant-C.Paul-Howard aynı takımda oynamazsa bu Miami ligi süpürür. Mike Miller'la da anlaşmışlar sanırım..

LeBron`un basın toplantısında vurguladığı birşey vardı Challenge, tam nasıl çevirilir anlamını kaybetmeden bilemiyorum. Meydan okuma diyebiliriz ya da kendini kanıtlama vs.

Ama şöyle bir durum oluştu artık. Asıl challenge Kobe için gerçekleşti. Kobe`nin önünde tek isteyebileceği şey Jordan`ın şampiyonluk sayısını geçmekti ama bir de buna LeBron-Wade A.Ş. yi yenmek eklendi.

Ben gerçekten Kobe`den psikopat işler bekliyorum önümüzdeki sezon. Artest`tan Wade`i dövmeler ya da Odom`dan LeBron`a kafa atmalar da olabilir yanında. :P

Kendini Wade-Bosh kanıtlayacaksa varsın kanıtlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 9 Temmuz 2010; 11:15:05 >

• ilk kavgalarını bekliyorum. wade ve lebron anlaşma mı yapacaklar? ilk çeyrek top senin ikide benim vs diye. 4'te kan çıkar da o yüzden. bosh da iyice eziklenir artık. layığını bulsun..

gelecek sezon curry belası ortadan kalkıyor. carmelo'yu evine getirtip bir şekilde parker'ı da kapatırsak bize yeter..
  • lebron 7 senede bireysel olarak inanılmaz işler yaptı hakettiği saygıyı da kazandı. şimdi kariyerindeki 2. perdeyi açıyor. bundan sonra sadece kazanmaya odaklanarak yüzükleri sektirmeden alıp jordan ve kobe'ye üstünlük kurmak esas hedefi olacaktır. temiz bi 10 senesi olduğunu düşünürsek 7'den fazla şampiyonluk yaşaması epey olası. ama her ihtimalde wade'den az yüzüğü olacak:)
  • quote:

quote:

quote:

Kobe'nin 2-3 sene daha üst düzey oynayacağını düşünürsek bu sene şampiyonluğu daha çok isteyecektir çünkü kendisinin kıyaslandığı 2 oyuncuyu yenme şansı var. Tabi finale Miami ve Lakers kalırsa. 4 sene sonra Durant-C.Paul-Howard aynı takımda oynamazsa bu Miami ligi süpürür. Mike Miller'la da anlaşmışlar sanırım..

LeBron`un basın toplantısında vurguladığı birşey vardı Challenge, tam nasıl çevirilir anlamını kaybetmeden bilemiyorum. Meydan okuma diyebiliriz ya da kendini kanıtlama vs.

Ama şöyle bir durum oluştu artık. Asıl challenge Kobe için gerçekleşti. Kobe`nin önünde tek isteyebileceği şey Jordan`ın şampiyonluk sayısını geçmekti ama bir de buna LeBron-Wade A.Ş. yi yenmek eklendi.

Ben gerçekten Kobe`den psikopat işler bekliyorum önümüzdeki sezon. Artest`tan Wade`i dövmeler ya da Odom`dan LeBron`a kafa atmalar da olabilir yanında. :P

Kendini Wade-Bosh kanıtlayacaksa varsın kanıtlasın

İşte insanların anlayamadığı nokta bu. Madem kendini ispat edeceksin Wade`in takımına neden gidiyorsun. Adam zaten şampiyon oldu Shaq`la ama sen olamadın. Az önce tüm basın toplantısını izledim ama dedikleri kadar varmış bu LeBron. Eleman ilkokul terk gibi idiotic bi ingilizceyle konuşuyor.

/>

• bir de şöyle bi durum var internet camiasında..

bir grup miami'nin şampiyonluğunu kutluyor başka bi grup da olmayan şampiyonluğu wade ve bosh'a bağlayıp lebron'a saydırıyor . hele bi oturun soluklanın. miami şampiyon olmadı, henüz playoff bile yapmış değiller..
  • Gayet iyi anlaşacaklardır..Özellikle ilk sezon..Çünkü milli takım kamplarında da aralarından su sızmıyordu.Başka takıma gitseydi Lebron kesin sorun olurdu ama Wade 'in arkasında kalmayı tercih edecektir.Ben de inanmmıyorum James'in karakteri buna müsait değil ama olacaktır şampiyonluk gelene kadar.
    Şampiyonluk , yüzük..Evet yeni sezonda olmasa bile elbet James'in de bir yüzüğü olacak..Sevindiğimi belirtemem.
    Ama şu var artık Heat ligi sürüklase edecek yorumları var ? Bence hiç de öyle olmayacak.
  • bu üçlünün aldıkları paraları bılen var mı?
  • fuatturkrap @ adamlar haklı ama ..Wade bu takımın cefasını çekti
    quote:

Orijinalden alıntı: quaking

lebron 7 senede bireysel olarak inanılmaz işler yaptı hakettiği saygıyı da kazandı. şimdi kariyerindeki 2. perdeyi açıyor. bundan sonra sadece kazanmaya odaklanarak yüzükleri sektirmeden alıp jordan ve kobe'ye üstünlük kurmak esas hedefi olacaktır. temiz bi 10 senesi olduğunu düşünürsek 7'den fazla şampiyonluk yaşaması epey olası. ama her ihtimalde wade'den az yüzüğü olacak:)

saygı kazandı ama bunun ile birlikte müthiş bir nefret kazandı..Yıllarca en antipatik süper yıldız unvanını taşıyacaktır.

• Miami Heat'te, Celtics'te ve Lakers'ta bulunan ama kendilerinde olmayacak üç büyük şey var. Birincisi bu iki takımdaki savunma kaynaklı oyun asla onlarda olmayacak. İkincisi bu sene ne mid-level ne de bi-annual kontratları olduğu için düzgün rol oyuncuları olmayacak. Üçüncü olarak da egoları yüzünden gerçek bir "Takım" olamayacaklar. Ben hala sağlıklı Celtics'i ve Lakers'ı Heat'in üzerinde görüyorum. Ki Lakers Hidayet'i de alabilirse Heat'ten çok daha korkunç bir görünüme bürünecektir.
  • Bu adamlar yıllardır Kobe`den en çok nefret eden insanlar....dı...

"Think I'll take my drunk ass to sleep now. And before I do? I'll pray for Kobe's health."

Sanırım şimdi sarhoş kıçımı yatmaya götüreceğim. Ve bundan önce ne mi yapacağım? Kobe`nin sağlığı için dua edeceğim.

"I used to think Kobe was the most hated in the NBA...things change quickly...."

Kobe NBA`in en nefret edileni diye düşünürdüm...bazı şeyler çabuk değişiyor...

"He just went from possible in discussion for GOAT to a Clyde Drexler a Scotty Pippen a James Worthy.

Muhtemel GOAT ( Greatest Of All Time - Tüm Zamanların En İyisi ) olmaktan bir Clyde Drexler bir Scotty Pippen bir James Worthy seviyesine indi.

"God I hope kobe beats them in the finals."

Allah`ım inşallah Kobe onları finallerde yener.

....

Bu elemanlar Kobe`den Lakers`tan en nefret eden, LeBron`a tapan insalardı. Ne çabuk değişiyor bazı şeyler.. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 9 Temmuz 2010; 11:49:31 >

• Final adayı belli oldu :)
  • cleveland halkı bize benzer tepkilere başlamış, forma yakmışlar

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat

cavs sahibi gilbert da coşmuş, lebron ihanet etti falan demiş.. ne alaka anasını satıyım, kimsenin umrunda olmayan bi takıma hayal gibi 7 sene geçirtip final oynattı adam daha napsın..
  • şunu da batug forumunda gördüm, süper

Lebron James nereye gidecek? -Miami Heat
  • Chalmers-Wade-LeBron-Bosh-Anthony eldeki adamlar.Mike Miller da -nasıl geleceği belli değil ama- geliyormuş.Iverson,T-Mac ve Shaq da adamlarsa Miami ile vet. min.'e imzalasınlar
  • eger saglam yedek olmssa ıslerı zor bence..gerçi bron 3 kişiye bedel oynuyor ama olsun..
  • Oy oy oy, superman`in tweet`i.

"Cmon cavs fans don't do that. That man went hard for y'all for 7 yrs. He doin what's best for him burning his jersey is messed up. That's bs. Burning his jersey. That man tried. Wow"

Dwight Howard

Cavs fanları yapmayın bunu. O adam sizin için 7 yıl çok çabaladı. Kendi için en iyi olanı yapıyor, formasını yakmak berbat. Aslında saçmalık (bs=bullshit). Formasını yakmak.. bu adam denedi...

.........................

Şunu söyleyebilirim, Magic fanları kusura bakmayın ama Dwight Howard`da LeBron gibi size tekmeyi basıp gidecek gibi duruyor kontrat bitince...
  • quote:

Oy oy oy, superman`in tweet`i.

"Cmon cavs fans don't do that. That man went hard for y'all for 7 yrs. He doin what's best for him burning his jersey is messed up. That's bs. Burning his jersey. That man tried. Wow"

Dwight Howard

Cavs fanları yapmayın bunu. O adam sizin için 7 yıl çok çabaladı. Kendi için en iyi olanı yapıyor, formasını yakmak berbat. Aslında saçmalık (bs=bullshit). Formasını yakmak.. bu adam denedi...

Şunu söyleyebilirim, Magic fanları kusura bakmayın ama Dwight Howard`da LeBron gibi size tekmeyi basıp gidecek gibi duruyor kontrat bitince...

Lakers'a gelmesi ne büyük bir yankı bulurdu

• cp3-durant-howard 3lüsünü yazmış bir arkadaş yukarılarda, o da çok fena beh
  • quote:

quote:

Oy oy oy, superman`in tweet`i.

Dwight Howard

Lakers'a gelmesi ne büyük bir yankı bulurdu

Lakers`a gelse PJ ayak parmaklarını bile yüzükle doldurur. Kobe parmakları Barış Manço gibi dolaşır, David Stern Lakers güç dengesini bozuyor diye NBA`den ihraç ederdi o derece yani. :D

Edit: Cleveland`a ne koymuş ama be. Sahipleri bile ne demiş.

"I personally guarantee that the Cleveland Cavaliers will win an NBA Championship before the self-titled former 'King' wins one"

Bu adamı kral yapan kendileriydi, bırak kralı ilah yaptılar. Sonra bıdı bıdı arkasından at. Üste para versen Cleveland`a tatile gitmem be ben. kim n`apsın sizin takımı da gelsin artık LeBron yokken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouL InvictuS -- 9 Temmuz 2010; 12:26:48 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.