Şimdi Ara

Lebron James Tekrar Cavaliersta (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

http://instagram.com/p/qUcJD3v9A3/

• Lebron kendi kendini rezil ediyor baska bir sey degil. Cleveland'da Lebron'u sevdigim gunlere aciyorum simdi. Mental olarak superstar falan degil bu iyice belli oldu.

Hic bir NBA superstarinin yapmadigini yapip daha 25 yasinda ring chaserliga basladi gitti Wade ve Bosh ile birlik oldu. Ilk birlik olduklarinda not 1 not 2 not 3 not 4..... derken anca 2 yuzuk kazanabildi ki 2.si icin yatip kalkip Ray Allen'in mucizevi 3lugune dua etsin.

Sonra bu sene 3. yuzugu kazanayim derken SAS'a tosladilar ve Lebron efendi hemen ilk zorlukta Wade ve Bosh arkadaslarini satip 4 sene once terkettigi Cavs'e geri dondu. Niye gittigini de hepimiz biliyoruz olay eski takimi falan degil. Irving gibi superstar seviyesine cikmaz uzere olan bir oyuncu, Wiggins gibi ilerde yildiz olmasi neredeyse kesin olan bir oyuncu ve daha neler neler. Muhtemelen Waiters ve birisini daha yollayip Love'i ya da bir baskasini takima getirecekler cunku Lebron efendi takiminda en az 2-3 superstar olmadan sampiyon olma kapasitesine sahip degil.

Bir de MJ ile kiyasliyor bazilari. MJin tirnagi olamaz bu kadar bariz. GOAT listesinde de ilk 3 ilk 5 falan unutsun artik. Boyle daldan dala atlar gibi takim degistiren, en ufak zorlukta takimini birakip daha guclu oyuncularin yanina giden superstar falan olmaz.

Bu arada Wade'e cok guldum ama. Adam Lebron opt out yaptiktan sonra 2 senelik 42 milyon dolarlik kontratindan opt out yapmisti Bosh ile beraber sirf cap space i rahatlatip takima FA getirebilmek icin. Hadi Bosh Houston'dan kontrat alir da Wade'e 2 senelik 42 milyonluk kontrati hic bir takim vermez artik. Miami muhtemelen 4 sene 50 falan teklif edecektir o da Heater for life oldugu icin yoksa Wade'in ederi paralar degil artik onlar. Eh Wade efendi hic dusunmedin mi Cleveland'a soz verip sonra hic bir sey yokmus gibi satisi koyan Lebron bir gun beni de satar demedin mi kendi kendine. HAHAHA

Neyse onumuzdeki sezon en koyu Miamilileri Cavs avatarlariyla gorururuz buralarda.

• Yaptığı açıklamayı samimi bulamadım açıkcası.

"When I left Cleveland, I was on a mission. I was seeking championships, and we won two. But Miami already knew that feeling. Our city hasn’t had that feeling in a long, long, long time. My goal is still to win as many titles as possible, no question. But what’s most important for me is bringing one trophy back to Northeast Ohio." demiş. Acaba bu amacı 4 yıl öncede yok muydu? Yeni mi geldi bu Cavs'a şampiyonluk getirme amacı?

Daha sonra "I think I can help Kyrie Irving become one of the best point guards in our league." demiş. Daha neyine yardım edeceksin adam zaten yardırıyor. Hadi onu geçtim Irving olmasa yine gider miydin oraya?

Neyse taaa zamanında arkadaşlarım Lakers'lı olmama rağmen bana Cavs #23 forması almışlardı inadına. Boşa gitmedi forma bari.

• LeBron'ı ben de sevmem ama şampiyonluk için Cavs'e gitti demek bence çok saçma. Miami'ye giderken yaptığı gibi bu sene de Houston'a gidip yine yüzük toplayabilirdi, bence Cavs'ten ayrılış şekli LeBron'ı etkilemiş ve genç potansiyelli oyuncularla birlikte bu şehre bir şampiyonluk getirmek istiyor. Sadece Wiggins'i aldı diye herkes Cavs'i şampiyonluk adayı yapmış ama şu Cavs'in, şu anki kadrosunda play-off yapmış kaç oyuncu var ona bakmak lazım. Bu tecrübesizlikle final oynarlarsa bile büyük başarı olurdu. Koçları da Avrupa'da efsane olsa da, Amerika'da ne yapacak merak konusu. Ben ilk sene büyük bir başarı beklemiyorum Cavs'ten, hele mevcut pota altı rotasyonu ile işleri çok zor. Muhtemelen pota altı için takas kovalıyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicagoBound

Lebron kendi kendini rezil ediyor baska bir sey degil. Cleveland'da Lebron'u sevdigim gunlere aciyorum simdi. Mental olarak superstar falan degil bu iyice belli oldu.

Hic bir NBA superstarinin yapmadigini yapip daha 25 yasinda ring chaserliga basladi gitti Wade ve Bosh ile birlik oldu. Ilk birlik olduklarinda not 1 not 2 not 3 not 4..... derken anca 2 yuzuk kazanabildi ki 2.si icin yatip kalkip Ray Allen'in mucizevi 3lugune dua etsin.

Sonra bu sene 3. yuzugu kazanayim derken SAS'a tosladilar ve Lebron efendi hemen ilk zorlukta Wade ve Bosh arkadaslarini satip 4 sene once terkettigi Cavs'e geri dondu. Niye gittigini de hepimiz biliyoruz olay eski takimi falan degil. Irving gibi superstar seviyesine cikmaz uzere olan bir oyuncu, Wiggins gibi ilerde yildiz olmasi neredeyse kesin olan bir oyuncu ve daha neler neler. Muhtemelen Waiters ve birisini daha yollayip Love'i ya da bir baskasini takima getirecekler cunku Lebron efendi takiminda en az 2-3 superstar olmadan sampiyon olma kapasitesine sahip degil.

Bir de MJ ile kiyasliyor bazilari. MJin tirnagi olamaz bu kadar bariz. GOAT listesinde de ilk 3 ilk 5 falan unutsun artik. Boyle daldan dala atlar gibi takim degistiren, en ufak zorlukta takimini birakip daha guclu oyuncularin yanina giden superstar falan olmaz.

Bu arada Wade'e cok guldum ama. Adam Lebron opt out yaptiktan sonra 2 senelik 42 milyon dolarlik kontratindan opt out yapmisti Bosh ile beraber sirf cap space i rahatlatip takima FA getirebilmek icin. Hadi Bosh Houston'dan kontrat alir da Wade'e 2 senelik 42 milyonluk kontrati hic bir takim vermez artik. Miami muhtemelen 4 sene 50 falan teklif edecektir o da Heater for life oldugu icin yoksa Wade'in ederi paralar degil artik onlar. Eh Wade efendi hic dusunmedin mi Cleveland'a soz verip sonra hic bir sey yokmus gibi satisi koyan Lebron bir gun beni de satar demedin mi kendi kendine. HAHAHA

Neyse onumuzdeki sezon en koyu Miamilileri Cavs avatarlariyla gorururuz buralarda.

Arkadaş ayıptır günahtır.Şu son şampiyonluğu sadece Ray Allen'ın üçlüğüne bağlamak nedir.Lebron oraya gelene kadar neler yaptı.Sırf laf olsun torba dolsun diye konuşuyorunuz

• Karakteri son derece zayıf çok iyi bir oyuncu asla bir lider değil o yüzden efsane olmasına imkan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

LeBron'ı ben de sevmem ama şampiyonluk için Cavs'e gitti demek bence çok saçma. Miami'ye giderken yaptığı gibi bu sene de Houston'a gidip yine yüzük toplayabilirdi, bence Cavs'ten ayrılış şekli LeBron'ı etkilemiş ve genç potansiyelli oyuncularla birlikte bu şehre bir şampiyonluk getirmek istiyor. Sadece Wiggins'i aldı diye herkes Cavs'i şampiyonluk adayı yapmış ama şu Cavs'in, şu anki kadrosunda play-off yapmış kaç oyuncu var ona bakmak lazım. Bu tecrübesizlikle final oynarlarsa bile büyük başarı olurdu. Koçları da Avrupa'da efsane olsa da, Amerika'da ne yapacak merak konusu. Ben ilk sene büyük bir başarı beklemiyorum Cavs'ten, hele mevcut pota altı rotasyonu ile işleri çok zor. Muhtemelen pota altı için takas kovalıyorlardır.

Lebron da nerde batı konferansına gidicek cesaret doğuda hangi takımda olursa olsun ilk 2 ve konferans finali garanti nasıl olsa batıya gidip kendini riske atar mı o

• LeBron haterları,Kobe fanboyları yine iş başında. Yok neymiş Cleveland güçlüymüş,şampiyonluk için gitmişmiş,karaktersizmiş,korkakmış,winner değilmiş,efsane olamayacakmışmış. Boş versenize,laf olsun torba dolsun. Bu adamın Cleveland'a dönüşü tamamen duygusal ve elinde henüz playoff yüzü görememiş potansiyelli çocuklardan oluşan bir takım yapılanması var sadece. Üzerindeki eleştirileri daha kaç defa ağzınıza tekrar tekrar tıkması lazım bu adamın? Olur da önümüzdeki senelerde Cavs şampiyonluk kazanırsa yine saygı duyulmayıp aynı laflar dönecek çünkü haterların sabit fikiri hep aynı. Adı üstünde "hater"...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

Yaptığı açıklamayı samimi bulamadım açıkcası.

"When I left Cleveland, I was on a mission. I was seeking championships, and we won two. But Miami already knew that feeling. Our city hasn’t had that feeling in a long, long, long time. My goal is still to win as many titles as possible, no question. But what’s most important for me is bringing one trophy back to Northeast Ohio." demiş. Acaba bu amacı 4 yıl öncede yok muydu? Yeni mi geldi bu Cavs'a şampiyonluk getirme amacı?

Daha sonra "I think I can help Kyrie Irving become one of the best point guards in our league." demiş. Daha neyine yardım edeceksin adam zaten yardırıyor. Hadi onu geçtim Irving olmasa yine gider miydin oraya?

Neyse taaa zamanında arkadaşlarım Lakers'lı olmama rağmen bana Cavs #23 forması almışlardı inadına. Boşa gitmedi forma bari.

4 yılda değişen çok şey oldu hacı. Mesela takım 3 tane 1 sıra seçimi oyuncusuna sahip oldu. Şampiyonluk için güç birliği yaptığı arkadaşlar artık yeterlilik seviyesinin çok altında kaldı.

• skdaj kullanıcısına yanıt
    Lebron ligin en iyi oyuncusu yapacak tabii ki. Benim bahsettigim sey herkes mac bitti Spurs sampiyon oldu derken Ray Allen'dan gelen bir mucize 3lugu olmasa SAS su an 2 sene ust uste sampiyon olmus olacakti. Yoksa sampiyonluga Ray Allen tasidi gibi bir sey demedim.

Ben Lebron'u Cavs'i satip Miami'ye giderek ligi berbat bir hale getirdigi icin sevmem ama hic bir zaman basketbolunu kotulemedim. Oyun olarak ligin en iyisi oldugunu her zaman da soylerim fakat mental olarak superstar falan degil. Olabildigince kolay sampiyon olmaya calisiyor ama unuttugu bir sey var ki tarih bunlari hep yaziyor ve insanlar da hep hatirlayacak.

Lebron'da biliyor ki Wade artik bitti. Miami'de kalsa bundan sonra en fazla 1 sampiyonluk kazanirdi o da belki. Simdi Cavs'e giderek genc superstar ve superstar potansiyeline sahip oyuncularla oynayacak. Ustune ustluk Cavs su an Love icin takas gorusmeleri yapiyor. Irving-Wiggins-Lebron ve Love'li bir kadro dusunun.

Lebron'un Houston'a gitmeme sebebi de hem batida olmasi hem de Houston'in kendi halinde zaten sorunlu bir takim olmasi. Harden gibi defansda 0 olan bir adam oldugu surece Houston'in isi zaten zor. McHale'de vasifsiz bir koc. Ustune ustluk vasat doguyu birakip Houston'a gitmek yemezdi cunku Dogu'da saglam rakip yokken Bati'da hemen hemen her takim saglam.

Herkes neyin ne oldugunu biliyor. Gercekleri saptirip olmayan bir sey gibi gostermenin alemi yok.

• beklemiyordum
  • Eee miami avatarlarını ne zaman değiştiriyoruz lebron fanboyları
  • yancı hames wade in yamacından ayrılıp irving in yamacına sığınmış
    birde bu adamı utanmadan mj ve kobe ile kıyaslıyorlar
  • yuvaya dönüşü iyi oldu, cavs da bırakırsa eleştirmek için hiç bir sebep bulamıyorum...
  • Adam 4 senedir nba finali oynayan takımdan ne olacağı belli olmayan cavs'a gidiyor. O takım daha güclü diye kactı deniyor.Şaka mısınız?
    Miami de kalsa bu sene de ya final ya da şampiyon olurdu.Cavs'da ne olacağı belli değil. Bir Oklohoma felan bile olmaları cok zordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Adam 4 senedir nba finali oynayan takımdan ne olacağı belli olmayan cavs'a gidiyor. O takım daha güclü diye kactı deniyor.Şaka mısınız?
    Miami de kalsa bu sene de ya final ya da şampiyon olurdu.Cavs'da ne olacağı belli değil. Bir Oklohoma felan bile olmaları cok zordu.

Çoğu genç ve potansiyelli adamlardan bahsediyoruz 2 sene daha yalpalasalar sonrasında önleri açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

quote:

Adam 4 senedir nba finali oynayan takımdan ne olacağı belli olmayan cavs'a gidiyor. O takım daha güclü diye kactı deniyor.Şaka mısınız?

Çoğu genç ve potansiyelli adamlardan bahsediyoruz 2 sene daha yalpalasalar sonrasında önleri açık.

kesin mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

quote:

kesin mi?

Zaten içlerinden biri 22 yaşında , 2 kere all-star olmuş bir adam ve yaptıklarından çok daha yetenekli . Yani biri kesin. Wiggins denen adamın minimum all-star seviyesinde olucağını ben değil amerikan basını söylüyor ( takip ettin mi bilmiyorum ). Dion waiters ise benim en beğendiğim isimlerden biri . Çok iyi bir şutör olma potansiyeli var adamda.

Kesin mi diye sormaya bile gerek olduğunu düşünmüyorum . Bu adamların çapını anlamak için 10 maç izlemek yeter.

• Lebron un gitmesi umrumda ondan öncede miami yi tutuyordum gene miamiyi tutacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.