Şimdi Ara

Lebron James Tekrar Cavaliersta (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wade yancılığından bıktı irving yancısı olarak yoluna devam edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zargana*

wade yancılığından bıktı irving yancısı olarak yoluna devam edecek

Şu yancılık muhabbeti de bırakın hangi süper yıldız tek başına şampiyon oldu?
  • 2 sene sonra da başka birinin yancısı olur. 4-5 senelik maksimum kontratla keyfine bakar
  • Hangi super yildiz tek basina olmadi ki ??

Russell , Chamberlain , Magic , Olajuwon , Kidd , Shaq , Duncan , Jordan , West , Bird vs bunlar ne ara bir takima toplandi da haberimiz olmadi.

Pitircik seni. (:
    Lebron aski pitirciklari deli ediyor.

Edit: Listeye pierce garnett kobe vs de eklenir. Oscar robertson var misal. Aklima gelmiyo lebron bazilarina gore bu yildizlarin bazisindan daha yetenekli olabilir ama buyuk oyuncu olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John SAS

Hangi super yildiz tek basina olmadi ki ??

Russell , Chamberlain , Magic , Olajuwon , Kidd , Shaq , Duncan , Jordan , West , Bird vs bunlar ne ara bir takima toplandi da haberimiz olmadi.

Pitircik seni. (:
    Lebron aski pitirciklari deli ediyor.

Edit: Listeye pierce garnett kobe vs de eklenir. Oscar robertson var misal. Aklima gelmiyo lebron bazilarina gore bu yildizlarin bazisindan daha yetenekli olabilir ama buyuk oyuncu olamaz.

eski kullanıcı adı : lebronjames19

seni muhattap olarak yazmadım.
    Yazdığın isimler ise komedi Kidd den sonrasını okumadım.
    anlık heycanınla yazan , abartan ve sacma sapan konuşan biri olduğun cok acık.

Block

• Blokluyosan niye cevap veriyosun ki.
    Kafamda deli sorular.

• Şu çocuğun mesajlarını alıntılamayın,iki senedir bloklu da rahatım. Saçma sapan yorumlarını görüyorum böyle ister istemez.

• Koyu Miamiciler şimdi clevand'lı olur
  • Neden sadece 2 yillik imzalamis?

• şu lebron a laf edenlerin hiçbiri basketboldan anlamıyor , hiçbir adam tek başına bi takımı şampiyon filan yapamaz , mj nin yanında pippen radmon vardı , kobe nin shaq ı gasol u oldu , peki ya lebron ? wade mi ? bosh mu ? hangisi bu saydıklarım kadar katkı verdi ? kimse kendini kandırmasın ben takım değiştirme olayını doğru buluyorum çünkü miami baya eski cavs a dönmüştü , cavs tanda bu yüzden ayrılmadımı ?

siz bilmezsiniz ama nba kariyeri yüzüksüz bitmiş bir sürü nba starı var , o yüzden şampiyonluk için kim elin taşın altına koyuyorsa oraya gideceksin , lebronu aldık bitti tamam şampiyonuz diye birşey yok .. madem mj bu kadar mükemmel niye washington da şamp olamadı playoff yapamadı ? hadi bunuda açıklayın , ha sakın bırakmıştı yaşlıydı falan demeyin 2003 allstarı bi izleyin bakalım kim yaşlı kim bırakmış .. kısacası lebron nefreti yüzünden çook boş konuşuyorsunuz ..

ben hiçbir oyuncunun fan ı falan değilim ha keza bi insanın fan ı olmak bana cok saçma geliyor ..

• ayrıca loser diyenler nba tarihi 7 maçlar performansına bi baksın , playoff ortalamalarına bi baksın , sas serisine bi baksın , altı üstü bi insan bu nefret niye anlamak mümkün değil ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

şu lebron a laf edenlerin hiçbiri basketboldan anlamıyor , hiçbir adam tek başına bi takımı şampiyon filan yapamaz , mj nin yanında pippen radmon vardı , kobe nin shaq ı gasol u oldu , peki ya lebron ? wade mi ? bosh mu ? hangisi bu saydıklarım kadar katkı verdi ? kimse kendini kandırmasın ben takım değiştirme olayını doğru buluyorum çünkü miami baya eski cavs a dönmüştü , cavs tanda bu yüzden ayrılmadımı ?

siz bilmezsiniz ama nba kariyeri yüzüksüz bitmiş bir sürü nba starı var , o yüzden şampiyonluk için kim elin taşın altına koyuyorsa oraya gideceksin , lebronu aldık bitti tamam şampiyonuz diye birşey yok .. madem mj bu kadar mükemmel niye washington da şamp olamadı playoff yapamadı ? hadi bunuda açıklayın , ha sakın bırakmıştı yaşlıydı falan demeyin 2003 allstarı bi izleyin bakalım kim yaşlı kim bırakmış .. kısacası lebron nefreti yüzünden çook boş konuşuyorsunuz ..

ben hiçbir oyuncunun fan ı falan değilim ha keza bi insanın fan ı olmak bana cok saçma geliyor ..

lebron miamiye gittiginde dwade ligde top 1-5 arasi prime d-wade di gorende cok dolu konusuyosun sanacak ama degil ayrica tek basina sampiyon yapmak diye bi kavram yok basketbol sahada 5 kisiyle oynaniyor ama illada gidip top 5-10 oyuncuyla takim kurma cabasinada hic gerek yok ornegin dallas sampiyon oldugunda tek all-star nowitzki idi veya hakeem rockets i ard arda sampiyon yaptigi zamanda ayni durum soz konusu

• Lebrona laf edenlerin hiçbiri basketboldan anlamıyo bi sen anlıyon dimi hey allahım..
  • Clevelanda dönmesi Miamiye gitmesindan daha düzgün bir davranış bence, tekrar sevmeye başladım
  • Sunu soyleyenler de komik:
    Mj,kobe,shaq vr bir suru yetenek sanki tek basina sampiyon oldu.Lebronun gitmesi normal ama yine belirtiyorum bence bi takimin efsanesi olmak cok daha onemlidir.

• Lebrona kim yardim etti, Wade mi Bosh mu, diye bir soruya sadece gulerim ben. Miamiyi sadece son seneyle degerlendiriyorsunuz ama Lebron bu takimda 4 sene boyunca oynadi. Son sene Wade'in sakatligi cosunca katki veremedi dogrudur, Bosh da sivamistir dogrudur. Ama ozellikle Bosh bu sene el yakan ucluklerini baya soktu, diger yandan Miami her zaman takim gibi oynamisti fakat bu sene yaslar da ilerleyince sanirim bozukluklar ortaya cikmaya basladi. Ona ragmen yine de NBA Finallerine ciktik. Gecen sene cok daha zorlayan bir Indianaya bu sene 2 mac verdik sadece.

Wade ilk 2-3 sene iyi katki vermistir. Bosh da keza ayni sekilde. Miamideki bir suru oyuncu Lebrona olumlu sekilde katki vermistir, Lebronu yucelticez diye de icine etmeyin takimin

• quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

quote:

Orijinalden alıntı: linqs

şu lebron a laf edenlerin hiçbiri basketboldan anlamıyor , hiçbir adam tek başına bi takımı şampiyon filan yapamaz , mj nin yanında pippen radmon vardı , kobe nin shaq ı gasol u oldu , peki ya lebron ? wade mi ? bosh mu ? hangisi bu saydıklarım kadar katkı verdi ? kimse kendini kandırmasın ben takım değiştirme olayını doğru buluyorum çünkü miami baya eski cavs a dönmüştü , cavs tanda bu yüzden ayrılmadımı ?

lebron miamiye gittiginde dwade ligde top 1-5 arasi prime d-wade di gorende cok dolu konusuyosun sanacak ama degil ayrica tek basina sampiyon yapmak diye bi kavram yok basketbol sahada 5 kisiyle oynaniyor ama illada gidip top 5-10 oyuncuyla takim kurma cabasinada hic gerek yok ornegin dallas sampiyon oldugunda tek all-star nowitzki idi veya hakeem rockets i ard arda sampiyon yaptigi zamanda ayni durum soz konusu

o kadar eskiye gitme dallas şampiyon olduğunda takımın diğer ögeleri nasıl katkı veriyordu , marion neler yapıyordu , keza boş şutları atamayan kidd in attığı üçlükler , cardinal in bile attığı üçlükler , ha keza miami şampiyon olduğundada mike miller , ray allen yani demem şu ki süper star lar zaten belli bi seviyede katkı veriyorlar farkı yaratan tamamen diğer bilinmeyen parçalar o yüzden bilinmeyen parçaların daha iyi olduğu yerleri tercih etmek yanlış birşey değil anlatmak istediğim bu ..

şuda var evet lebron miami ye gittiğinde wade top 5 de idi ama lebrondan sonra hiçbir zaman ilk 20 ye bile giremedi oyunu ile keza bosh içinde benzer seyleri söyleyebilirim sebebi de miami nin sistemsiz bi takım olması bence , ver wade e ver lebrona yaratsın yardım savunmasından boş üçlükleri yaratsın dersen bunu savunabilen ayak çabukluğu olan dış savunması iyi takımlara karşı cok zorlanırsın keza bunun içine birde diğerlerinin üçlük yüzdesi de giriyor , blatt bunun bi benzerini avrupada başardı bakalım cavs da neler olucak ..

ayrıca hiç '' gorende cok dolu konusuyosun sanacak '' gibi sözlerle hakaret etme cabasına girme , varsa fikrin medeni bi şekilde belirt yoksa alıntı yapmana gerek yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: big Left

Lebrona laf edenlerin hiçbiri basketboldan anlamıyo bi sen anlıyon dimi hey allahım..

o aslında işin biraz üslup kısmı tabiki anlıyorlarda , olayın içi yüzünü anlamıyorlar yada anlamak istemiyorlar , şampiyonluklarda farkı yaratan diğer oyuncular süper starlar değil süper starlar zaten belli bi seviyede katkı veriyor biz lebronun en az 25 7 7 yapıcanı zaten biliyoruz önemli olan ray allen , bettie , chalmers ( hatta bunlara bosh ve wade bile dahil oldu son seride ) vs gibi diğerlerinin vericeği katkılar o yüzden diğer oyuncuların daha iyi olduğunu düşündüğün bi takıma gitmekte bi sıkıntı yok ..

kızdığım nokta şu adam 7 sene caws gibi bi çöpte kendini hırpaladı tıpkı durant gibi , sonra daha iyi kurulmuş bi takıma gitti 4 final 2 yüzük aldı , şimdi evine döndü ve bu sefer evi cok daha güçlü .. kısacası adama gereksiz yükleniliyor bunu belirtmek istedim .. yanlış anlaşılmasın kimsenin fan ı değilim keza bi insanın fan ı olmak bana saçma geliyor ..

• quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

Lebrona kim yardim etti, Wade mi Bosh mu, diye bir soruya sadece gulerim ben. Miamiyi sadece son seneyle degerlendiriyorsunuz ama Lebron bu takimda 4 sene boyunca oynadi. Son sene Wade'in sakatligi cosunca katki veremedi dogrudur, Bosh da sivamistir dogrudur. Ama ozellikle Bosh bu sene el yakan ucluklerini baya soktu, diger yandan Miami her zaman takim gibi oynamisti fakat bu sene yaslar da ilerleyince sanirim bozukluklar ortaya cikmaya basladi. Ona ragmen yine de NBA Finallerine ciktik. Gecen sene cok daha zorlayan bir Indianaya bu sene 2 mac verdik sadece.

Wade ilk 2-3 sene iyi katki vermistir. Bosh da keza ayni sekilde. Miamideki bir suru oyuncu Lebrona olumlu sekilde katki vermistir, Lebronu yucelticez diye de icine etmeyin takimin

wade hiçbir zaman istenen seviyede katkı falan vermedi , bosh a katılıyorum .. ama şu var sadece bu 3 ü götürmez bi takımı bu takım daha çok wade lebronun yarattığı boşluklarla oynuyor dolayısı ile diğer oyuncuların katkılarıda çok önemli , 2 üst mesajımda yazdım nasıl şampiyonlukta ray allen , bosh , mike miller müthiş katkı verdiyse bu seneki playoff larda vermediler ve kaybettiler .. amacım kimseyi yüceltmek değil , adam 7 sene caws ta süründü ( durant gibi ) sonra miami gibi iyi bi takıma geldi 4 final 2 şamp aldı , şimdi evine döndü ve bu sefer çok daha iyi takımlar .. dolayısı ile tek anlatmak istediğim adama gereksiz yükleniliyor ..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.