Şimdi Ara

Lebron James Tekrar Cavaliersta (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SHLD

quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Adam 4 senedir nba finali oynayan takımdan ne olacağı belli olmayan cavs'a gidiyor. O takım daha güclü diye kactı deniyor.Şaka mısınız?
    Miami de kalsa bu sene de ya final ya da şampiyon olurdu.Cavs'da ne olacağı belli değil. Bir Oklohoma felan bile olmaları cok zordu.

Çoğu genç ve potansiyelli adamlardan bahsediyoruz 2 sene daha yalpalasalar sonrasında önleri açık.

2 sene sonra James kaç yaşına geliyor peki.Bu adam Kobe gibi değil ki
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adam 4 senedir nba finali oynayan takımdan ne olacağı belli olmayan cavs'a gidiyor. O takım daha güclü diye kactı deniyor.Şaka mısınız?
    Miami de kalsa bu sene de ya final ya da şampiyon olurdu.Cavs'da ne olacağı belli değil. Bir Oklohoma felan bile olmaları cok zordu.

Çoğu genç ve potansiyelli adamlardan bahsediyoruz 2 sene daha yalpalasalar sonrasında önleri açık.

kesin mi?

Zaten içlerinden biri 22 yaşında , 2 kere all-star olmuş bir adam ve yaptıklarından çok daha yetenekli . Yani biri kesin. Wiggins denen adamın minimum all-star seviyesinde olucağını ben değil amerikan basını söylüyor ( takip ettin mi bilmiyorum ). Dion waiters ise benim en beğendiğim isimlerden biri . Çok iyi bir şutör olma potansiyeli var adamda.

Kesin mi diye sormaya bile gerek olduğunu düşünmüyorum . Bu adamların çapını anlamak için 10 maç izlemek yeter.

Kesin mi? derken hic bisi belli degil demektir. Greg Oden da buyuk umutlarla birinci siradan secilmisti sonra ne oldu bi sakatlandi kariyeri baslamadan bitti adamin. Bu genc oyuncularinda Allah gostermesin bu sekilde sakatlanma ihtimalleri var. Zaten Wade sakat oldugu icin eski performansinda degil ve Lebron da kesinlikle bu yuzden ayrildi. Yani Cleveland benim icin soyle boyle falan gecelim bu ayaklari. Wade, Wade gibi oynayabilseydi bence ayrilmasi icin bi sebep yoktu. Clevelanda anca kariyeri sonunda giderdi. Tamamen cikar iliskisi baska bisi degil iste.

Chris Bosh takimda kaliyormus, Wade'i de ayarlasinlar bi sekilde, bi de olursa Luol Deng olur. McRobertsla pota alti nasil olur bilemedim ama saglam bi 5 numara sart. Hala ust siralara oynayabiliriz. Wade'e sorumluluk verdiginde elinden geleni yapiyor bakalim bu sene takimda kalirsa -ki kalir bence- gorecegiz Wade eski liderlik gaziyla bisiler yapabilecek mi diye.

Bu arada @ChicagoBound biz Lebrondan önce de burdaydik sonra da buradayiz this is my house baby

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse kendini kandırmasın Lebron duygusal olarak gitmiyor Cavs'a aksini düşünen 4 sene önceye geri dönüş yapsın.Şuan Lebrona kontrat önerebiliecek takımlarından en iyi Cavs buna Miami da dahil.Lebron büyük bir megolamanyak bunu Dallas serisinde de görmüştük.Şampiyonluk için şekilden şekile girer.Büyük bir oyuncu ama karakteri tam oturmamış.
  • Birde majesteleriyle karşılaştırma küstahlığında bulunanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Birde majesteleriyle karşılaştırma küstahlığında bulunanlar var

Lebron James Tekrar Cavaliersta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

quote:

Evet LeBron hiç bir zaman efsane olmak istemediğini, sadece yüzük için oynayıp bill russell ' a kafa tutmak istediğini kanıtlamış oldu. Yazık

LeBron zaten şimdiden yaşayan efsane,bir winner.Bu hater laflarla,at gözlükleriyle bir şey olmaz.

Şampiyonluk için sürekli takım değiştiren adam bir zahmet winner olsun.
  • hapocod kullanıcısına yanıt
    Angry Bird ile wade i

Supreme Magic ile başı boşu

The Majesty ile hard loser ı karşılaştırmak küstahlıktır emekli yöneticim
  • quote:

quote:

Evet LeBron hiç bir zaman efsane olmak istemediğini, sadece yüzük için oynayıp bill russell ' a kafa tutmak istediğini kanıtlamış oldu. Yazık

LeBron zaten şimdiden yaşayan efsane,bir winner.Bu hater laflarla,at gözlükleriyle bir şey olmaz.

Vallahi çok winner şampiyonluk için şekilden şekile girip 5 finalde 2 şampiyonluk çok winnermış vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Sturridge

quote:

quote:

Vallahi çok winner şampiyonluk için şekilden şekile girip 5 finalde 2 şampiyonluk çok winnermış vallahi.

Olay oda değil hocam. Winner olmak için 20 sezonluk kariyerinde 10-15 kere şampiyon olman gerekmiyor. Mesela en yakın winner örneği Duncan'dır benim gözümde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Angry Bird ile wade i

Supreme Magic ile başı boşu

The Majesty ile hard loser ı karşılaştırmak küstahlıktır emekli yöneticim

Aynen.
  • Andrew Wiggins, Kyrie Irving ve LeBron James büyük şeyler başarırlar

• 32 numaralı formayı giyecekmiş sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

32 numaralı formayı giyecekmiş sanırım.

6
  • Ahahaha LJ 1+1 sozlesme imzalamis. Oyunculugu yuksek kalite tamam izlerken stef curry de cok keyifle izlenecek bir class oyuncu.

Ama LJ in su hareketlerini gorup hala burda savunmaya calisanlar sanki LJ nin bi seyiymis gibiler. Hayirdir amcan mi dayin mi kuzenin mi abin mi ?? Oyunu sevmek saygi duymak baska.

Mj i herkes sever. (Jordan)
    Mj i herkes sever. (Johnson)

Ne oldu hepimiz BullsLakers diye gezelim o zaman.
    Sen bu adami iyi oynadigi icin sev ama karakterinin az ! Oldugunu soyleyenlere de bosa muhalefet etme. Komik oluyor ziraa.

Eve donuyom koyumu ozledim diyolardi oyle yapan adam 4 yil atardi imzayi.

Le-Cramp 1+1 imzalamis yakisir.... !
    Cavs li olan fanboylari eger 1+1 yil da Sas ve Okc den yuzugu alamazlarsa (ki alamayacak Cavs kimmis...?!)

Bavullari hazirlar bu ohiolu her an decision 3 e kendimi hazirliyorum simdiden.

Ahahahahahaha. Evet LJ evine dondu cok vefakar cok durust cocuk.

Ahahahaha.

Bkz: Gittigi her yerde forma yaktirarak taninan hateri bol nba in tarihteki en iyi oyuncularindan biri. Adam olamadiktan sonra MVP olsan ne yazar ??

Ahahahahahaha.

Adam ne yapsa kilifina uyduracak bu fanboylari.
    2 yil da keyifli gececek Nba.
    Cavste Mia'nin yarisi kadar basarili olamayacak 5 final 2 sampiyonluk falan olmaz.

Lebraaam buradan da ben gidiyom off takim kotu phoenix havaalaninda karsilayin beni ilk ucakla geliyom der. T decision 3 olur. (;

Zaten cavs kotu takimdi yeaaaa der bu fanboylar 2016da.

Spursu Thunder i yenmemek lebronun sucu dogulll labron labron labron super oyonco ama yaaahhh nodon laf atoyonuz King o kinnnngggg !!!

Wade Bosh u yerin dibine sokan bir fanboy grubu var cok feciiii...

O wade bosh allen olmasa bu loserin yuzugu olmayacakti hicbir zaman.
    Amah wade bosh cok koto yaahhh mayamiyi birakmakla eyi yoptu king o kingggggg....

Ahahaha sizi gidi fanlar sizi.
    Leptopun fani tozlaniyo da bunlara bir sey olmuyo valla....!!!:;...?!?!

• quote:

Orijinalden alıntı: John SAS

Ahahaha LJ 1+1 sozlesme imzalamis. Oyunculugu yuksek kalite tamam izlerken stef curry de cok keyifle izlenecek bir class oyuncu.

Ama LJ in su hareketlerini gorup hala burda savunmaya calisanlar sanki LJ nin bi seyiymis gibiler. Hayirdir amcan mi dayin mi kuzenin mi abin mi ?? Oyunu sevmek saygi duymak baska.

Mj i herkes sever. (Jordan)
    Mj i herkes sever. (Johnson)

Ne oldu hepimiz BullsLakers diye gezelim o zaman.
    Sen bu adami iyi oynadigi icin sev ama karakterinin az ! Oldugunu soyleyenlere de bosa muhalefet etme. Komik oluyor ziraa.

Eve donuyom koyumu ozledim diyolardi oyle yapan adam 4 yil atardi imzayi.

Le-Cramp 1+1 imzalamis yakisir.... !
    Cavs li olan fanboylari eger 1+1 yil da Sas ve Okc den yuzugu alamazlarsa (ki alamayacak Cavs kimmis...?!)

Bavullari hazirlar bu ohiolu her an decision 3 e kendimi hazirliyorum simdiden.

Ahahahahahaha. Evet LJ evine dondu cok vefakar cok durust cocuk.

Ahahahaha.

Bkz: Gittigi her yerde forma yaktirarak taninan hateri bol nba in tarihteki en iyi oyuncularindan biri. Adam olamadiktan sonra MVP olsan ne yazar ??

Ahahahahahaha.

Adam ne yapsa kilifina uyduracak bu fanboylari.
    2 yil da keyifli gececek Nba.
    Cavste Mia'nin yarisi kadar basarili olamayacak 5 final 2 sampiyonluk falan olmaz.

Lebraaam buradan da ben gidiyom off takim kotu phoenix havaalaninda karsilayin beni ilk ucakla geliyom der. T decision 3 olur. (;

Zaten cavs kotu takimdi yeaaaa der bu fanboylar 2016da.

Spursu Thunder i yenmemek lebronun sucu dogulll labron labron labron super oyonco ama yaaahhh nodon laf atoyonuz King o kinnnngggg !!!

Wade Bosh u yerin dibine sokan bir fanboy grubu var cok feciiii...

O wade bosh allen olmasa bu loserin yuzugu olmayacakti hicbir zaman.
    Amah wade bosh cok koto yaahhh mayamiyi birakmakla eyi yoptu king o kingggggg....

Ahahaha sizi gidi fanlar sizi.
    Leptopun fani tozlaniyo da bunlara bir sey olmuyo valla....!!!:;...?!?!

Ya sen nasi bisey ciktin.nicki sas diye degistirmis birde

• Lebromu cok severim,bana gore coo buyuk yetenek zaten yetenegini kimse tartismiyor ama bu yaptigina ben de anlam veremiyorum.Bence bir takimin efsanesi olmak kendni o takima adamak cok daha onemli ama lebron miami de kalsa sampiyon olamazlar miydi?Bunu cok merak ediyorum asil

• Miamide olamam bir daha diye korktu zaten ondan gitti. Ve bir daha sampiyon olamayacak zaten. Hic degilse Heat formasini emekli ederdi ama akli yok iste bunun bu boyle bir saf. Heatte 1-2 sampiyonluk sansi daha olurdu 5 yil icinde ama onun kafa nasil bassin ?? Ezik iste.

Kobe , Duncan bundan buyuk oyuncu.

• TaMaM MaRiQuAnTe kullanıcısına yanıt
    3 gunluk dunya sıkıyorsa degistireceksin. Ezik bile degistiriyo....

• quote:

Orijinalden alıntı: John SAS

Miamide olamam bir daha diye korktu zaten ondan gitti. Ve bir daha sampiyon olamayacak zaten. Hic degilse Heat formasini emekli ederdi ama akli yok iste bunun bu boyle bir saf. Heatte 1-2 sampiyonluk sansi daha olurdu 5 yil icinde ama onun kafa nasil bassin ?? Ezik iste.

Kobe , Duncan bundan buyuk oyuncu.

Eski nick mesaj uyumsuzlugu
    Lebron cavs da sampiyonluk alabilir,cavs kadrosu iyi doguyu zirvede tamamlarlar.

• Kevin love gelmesine guveniyo lebiran ama love (aşki) da kurtaramayacak onu.
    Cavs in sampiyonlugu yok tarihte ve oyle kalacak.

Mesaja uymaz diye nick zaten artik (eski) nick.

Lebiran loser james hata yapti seneye de 1 yil opsiyonu bozup gs phx bro hou nyk a falan kacabilir bir gece ansizin.

Lebron bu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.