Şimdi Ara

LED 46' Ve Sinema Sistemi Bütce 4.000 TL Hafta Sonu Alacam!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4.000 Tl Bütce ayırdım evimi yeni kuruyorum almısken iyi bisey olsun diyorum.

46" Led Tv ( Samsung UE 46C6000 Düşünüyorum) 3.000 TL İB'de Bu Fiyata Daha iyisi var ise yorum bekliyorum.

Ses Sistemide 5+1 Mümkünse en azından arka kolonlar kablosuz olsun

Yorumlarınızı Bekliyorum arkadaşlar sizin tavsiyenize göre alacağım.

• haklısın burası daha ucuz taksit seçenekleri kısıtlı ama 400 tl fark var peşin alırım bende aradaki fark ciddi bir rakam ben İB daha ucuz bilirdim tşk ederim.
  • c6000 LED değil EDGE-LED ona göre...
  • www.dukkan.com.tr bu site güvenilir bir sitemi birde ona bakmak lazım,az buz para değil.
  • hocam eğe bütçen tam 4000 tl ise bence led ve heleki 46c6000 alıcaksan orjinal samsung garantili al derim.orjinal garantili 3500 tl.bence 500 tl için riske girme derim.gherekirse ses sietemin 300-500 tl lik olsun ama tvin orj garantili olsun derim.
    saygılarımla.
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011394&CS_Category=_LED_TV1053&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU
    bvence teknosa şu anda süper hediye çeki 100de 10 bonus vs vs.
    riske girme orjinal garantili al.
    saygılarımla

• orjinal garantili derken açarmısın ithalatcının verdiği garanti olmuyormu ?
  • Bilgsayar sevrisi olan bir arkadaşımın mazeme temin ettiği X bilgisiyarın bayi girişinde ürünün fiyatını 2.411 TL olarak gördüm ordan alacağım teknosaya göre 1.100 tl fark var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakerz

orjinal garantili derken açarmısın ithalatcının verdiği garanti olmuyormu ?

HOCAM BAK LED YENİ BİR TEKNOLOJİ VE SAMSUNG AŞ ANADOLU ELEKTRONİK GARANTİLİ ALMAN UYGUN OLACAKTIR.
    orjinal ithalatçı demek yani samsung aş garantisi demektir.
    firma kapandı dükkan battı servisçimiz hasta vs gibi orjinal ve saçma mazeretler duymamak demektir.bu nemli odad akalmış su almış ondan yanmış denemmesidir.bu ekran çok ısınmış ondan çatlamış denmemisidr..:)
    komik ama bunları yaşayan ve paralel ithalatçıların verdiği cevaplar bu şekilde.
    para senin karar senin.
    saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avantajliurunler

quote:

HOCAM BAK LED YENİ BİR TEKNOLOJİ VE SAMSUNG AŞ ANADOLU ELEKTRONİK GARANTİLİ ALMAN UYGUN OLACAKTIR.
    firma kapandı dükkan battı servisçimiz hasta vs gibi orjinal ve saçma mazeretler duymamak demektir.bu nemli odad akalmış su almış ondan yanmış denemmesidir.bu ekran çok ısınmış ondan çatlamış denmemisidr..:)
    komik ama bunları yaşayan ve paralel ithalatçıların verdiği cevaplar bu şekilde.
    para senin karar senin.
    saygılarımla.

Anadolu elektronik garantili samsung kaldı mı piyasada?

• Olmamsı gerekiyor ama bilmiyorum.
    Benim bildiğim, Samsung'un Anadolu gurubu ile bir bağı kalmadığıdır.
    Anadolu gurubu Hisense denilen marka ile anlaştı diye biliyorum.
  • Arkadaşım teknolojix te 46c6000 2797 tl haberin olsun ona göre hareket et aynı zamanda Sasmung Türkiye garantilidir.

http://www.teknolojix.com/pinfo.asp?pid=15329 burdan tv ye bakabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the turk -- 19 Ekim 2010; 14:53:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the turk

Arkadaşım teknolojix te 46c6000 2797 tl haberin olsun ona göre hareket et aynı zamanda Sasmung Türkiye garantilidir.

http://www.teknolojix.com/pinfo.asp?pid=15329 burdan tv ye bakabilirsin...

Tek çekim fiyatı Gayet iyi bunun firma nasıl acaba alışveriş yapan varmı ?
  • Axess galiba 9 taksit var. Firma normal teknosa mediamaarkt gibidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

quote:

para senin karar senin.
    saygılarımla.

teknosadki tüm ürünler orjinal ithalatçı(paralel olmayan) garantisi altında diye biliyorum.
    saygılarımla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

quote:

para senin karar senin.
    saygılarımla.

teknosadki tüm ürünler orjinal ithalatçı(paralel olmayan) garantisi altında diye biliyorum.
    saygılarımla

Eksen bilgisayarda Arkadaşım var onla konustum onun fiyatı teknosadan çok çok iyi ben bu garanti meselesini ona açtım oda bana zaten samsungu getiren tek bir yer var bizde ordan temin ediyoruz sana ürünü vericem samsungu arayıp gelip kurmalarını isteyeceksin garanti o kurulum sürecinden sonra başlayacak dedi.

Olamsı gerekende bu değilmi zaten ?

• onur kilinc isimli arkadas "c6000 LED değil EDGE-LED ona göre" demis . ben analayamadim simdi led mi iyi edge led mi iyi ?? yada soyle sorayim le-46c750 modeli mi yoksa ue.46c7000 gibi bir model mi daha iyi.. sizlerden alacagim cevaplara gore hareket edecegim. bu nedenle konuyu bilen arkadaslarimizin cevap yazmakta imtina etmemelerini istirham ediyorum.. samsunglarin model yapilarini begeniyorum. 3d benim icin cok da onemli olmamakla birlikte uzerinde digital receivar barindiran mkv oynatan optik ses cikisi gibi ozellikler barindiran bir baska model de tavsiye edebiliriniz 42 inc den daha buyuk bir ekran tercih ediyorum
    saygilarimla
  • 46hx800 (dynamic edge led+ 200hz + 3d özellikli + sony eurasia 5 yıl garanti + hediye olarak ps3 yada tx9(3d fotograf makinası) yada blurayli ses sistemi yada bluraysiz daha üstün ses sistemi) peşin 4.500 taksitli 4700 e alabilirsin..
  • arkadaslar turkiye de yasamiyorum. bu nedenle hediye veren firmalarin hediyeli satislarindan faydalanma sansim yok. Sorunum devam ediyor ve konu hakkinda fikir yurutebilecek arkadaslarin onerilerini bekliyorum. Bu arada sayin eczanet nickli arkadasa ilgisinden dolayi tesekkur ediyorum

quote:

Orijinalden alıntı: turakmug

onur kilinc isimli arkadas "c6000 LED değil EDGE-LED ona göre" demis . ben analayamadim simdi led mi iyi edge led mi iyi ?? yada soyle sorayim le-46c750 modeli mi yoksa ue.46c7000 gibi bir model mi daha iyi.. sizlerden alacagim cevaplara gore hareket edecegim. bu nedenle konuyu bilen arkadaslarimizin cevap yazmakta imtina etmemelerini istirham ediyorum.. samsunglarin model yapilarini begeniyorum. 3d benim icin cok da onemli olmamakla birlikte uzerinde digital receivar barindiran mkv oynatan optik ses cikisi gibi ozellikler barindiran bir baska model de tavsiye edebiliriniz 42 inc den daha buyuk bir ekran tercih ediyorum
    saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turakmug -- 20 Ekim 2010; 11:36:06 >

• breakerz sen bari cevap yaz lutfen, bu 2 samsung arasindan hangisi ???
  • UE-46C6000 SAMSUNG LED TV usb harddıscten bluray oynatıyormu ?

bıde bu model ızmırde nerden alınır ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.