Şimdi Ara

Led far tavsiyesi hk. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
3
Favori
34.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Farda yer var ise generation2 modelini alabilirsiniz, arkasında fanı mevcut ve daha güçlü

Ek: şu otomatik vergi sistemi kötü olmuş, satıcı kutunun üzerine düşük ücret yazıyordu, düşük vergi ödeniyordu. Bunun önüne geçmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 2 Mayıs 2021; 17:17:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Uzun-kısa aynlı lamba ise h4 oluyor diye biliyorum, sizin h7 olduğuna emin misiniz?

Evet yanlış biliyormuşum bugün öğrenmiş oldum. Aracım merceksiz ve h4 ampül varmış😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkeriscan

Bende 2013 auris var ampül tipi 9012 hir2 olarak geçiyor. Benim de aynı sizin far gibi klape ile uzun kısa yapıyor. Yani tek ampül ile uzun kısa yapılıyor. Bu sistem her tip ampüle yapılabilir.

H7 H11 H16 vs ise ampülün dibindeki soketin tipi oluyor. Bazı firmalar farı büyük tasarlayıp içine uzun kısa ayrı ayrı lamba takıyor. Bazıları farı küçük yapıyor klape ile hallediyor uzun far işini. Bazı ilginç firmalar da kocaman far yapıp tek lamba kullanıyor o da ayrı bir enstantane tabi 😂

Aynı ampülden yanınca h4 oluyormuş, senin dediğine göre h7 de olabilir gibi yazmışsın sanki. Benmi yanlış anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkeriscan

Tamam ben sizin yerinizde olsam H7 led ve osram nightbreaker tarzı güçlendirilmiş halojen ampülü akşamüzeri kapanmadan dükkana gidip denerim. Hangisi mantıklıysa alırdım

H4 doğrusuymuş. Aynı ampülde hem uzun hem kısa yanıyor. Bu durumda photononline bana yanlış bilgi verdi iki tane almama gerek yok demekki. Tek bi milestone h4 alsam yetecek (700 tl) yada philips ultinon essential modeline burda 810 tl vermek yerine aliexpressden 460a onu alcam.

Sende yazında mercek yoksa hiç ledlere bulaşma normal halogen al (osram night breaker ve philips xtreme vision dan birisi) demişsin.

Şu aydınlatma olayı çok karışıkmış yaa🤣🤣

• quote:

Farda yer var ise generation2 modelini alabilirsiniz, arkasında fanı mevcut ve daha güçlü

Ek: şu otomatik vergi sistemi kötü olmuş, satıcı kutunun üzerine düşük ücret yazıyordu, düşük vergi ödeniyordu. Bunun önüne geçmişler

Bunlar normal philips ultinon essential modelinden daha güçlü dahamı yeni?

Bunun fiyatıda aynı zaten 470 tl aliexpresste.

Sokette problemsiz uyar zaten dimi?

Seninde kafanı şişiriyorum hakkını helal et ama burda forumda yeni şeyler öğreniyorum mesela ben mercekli ve h7 sanıyordum merceksiz ve h4 olduğunu öğrendim bugün.

Photon milestone alacaktım yetkili bayi ile telde konuştum kısalar için milestone uzunlar için mono tavsiye etti halbuki aynı ampülde hem uzun hem kısa yanıyor demekki oda yanlış yönlendirdi beni.

Bu durumda ya photon milestone h4 (700 tl) ya aliexpressten philips ultinon essential g2 (470 tl)

Yada arkadaşın birisi merceksiz farda ledler iyi olmuyor rahatsız ediyor hem bizi hem karşıdakini demiş normal halogen olarak osram night breaker ve philips xtreme vision var seçenek olarakta.

Bende bi kere alayım kaliteli uzun ömürlü uzun mesafeyi aydınlık göstersin istiyorum iyice kararsız kaldım 🤔🤔🤔

Led far tavsiyesi hk.

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt
    Dostum şu photonu filan bi aklınızdan silin. Aliexpressin 100-200 liralık ledlerine o para verilir mi? Üstelik aracınız merceksiz.

G2 modeli watt olarak daha yüksek, ışık şiddeti olarak bişey diyemem. Ama ledi takacagınız yerde yer var ise mutlaka g2 alın, çünkü led oldukça fazla ısınıyor, 15dk çalıştırdım lede el değmiyordu.

Aparat olayı araca göre değişiyor, h4 lambanız direkt sokete takılıyor ise aparat gerekmez ama halojen lambanız önce bi sokete sonra o soketle fara takılıyorsa aparat gerekir. Aparat fiyatları 30 lira civarı veya aliexpressde philips orjinal aparatını 120 liraya alabilirsiniz
  • 2016 Egeada MACH BAM9 kullanıyorum instagramdan @efeisacakir adresinden bulabilirsin

• kafam iyice çorba oldu. şimdi en yenisi gen2 mi g2 mi fanlı mı püsküllü telli olan mı ? herkes bir şey söylüyor.

• .BUTTERS STOTCH. kullanıcısına yanıt
    Fanlı olan g2 (generation 2- 2.nesil) farda yer var ise g2 yoksa mecburen püsküllü olanı.

Benim 12 fiestaya püsküllü model bile zorla sığdı ama 2. Aracım 2018 3008de kocaman yer olduğu için fanlı olan g2 modelini alcam.
    evet geleli çok oldu 1 haftada geldi. geri sayfalarda yorumlarım var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fanlı olan g2 (generation 2- 2.nesil) farda yer var ise g2 yoksa mecburen püsküllü olanı.

Benim 12 fiestaya püsküllü model bile zorla sığdı ama 2. Aracım 2018 3008de kocaman yer olduğu için fanlı olan g2 modelini alcam.

milletteki paraya bak. 4.arabanızda yok mu hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 38DS315

Philips ledler 12-24v çalışabiliyor voltaj artsa da patlama yapmaz kolay kolay.

Farlar mercekli ise g2 modelini alın kesinlikle. Reflektörlü ise 800 lira vermeyin narva alın. O da philipsin alt markası.

Bende caddy 2012 trendline var. Photon milestone alacaktım yetkili bayi ile telde konuştum kısalar için milestone uzunlar için mono tavsiye etti halbuki aynı ampülde hem uzun hem kısa yanıyor demekki oda yanlış yönlendirdi beni. Yorumlarda photon yerine philips ultinon essential g2 tavsiye ediyor arkadaş. Aracım merceksiz ve h4 ampül varmış onuda bugün öğrenmiş oldum. Siz bu durumda g2 modelini tavsiye etmezmisiniz?

Hocam farınız h4 ayrıca led takmak için de ek aparak gerekiyor. Size philips g2 modelini öneririm. photondan uzak durun. Yukarıda linkini de attım.

g2 ile gen2 aynı model. Yani ikinci jenerasyon.

İpli olan model eski versiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 2 Mayıs 2021; 19:24:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Téquila

Philips den şaşma ver mercek yoksa lütfen kullanma.

Merceksiz farda philips ultinon essential g2 tavsiye etmezmisin? Doğrumu anlıyorum.

Merceksize philips g2 öneriyorum. Odaklaması güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sagiroda

Merceksiz farda philips ultinon essential g2 tavsiye etmezmisin? Doğrumu anlıyorum.

Alıntıları Göster

Genel olarak merceksiz farlara tavsiye etmiyorum hocam.Philips ile alakası yok,lakin ben alıp kullanıcam derseniz Philips den şaşmayın.

• g2 olup olmadığını nasıl anlıyoruz ? kutularda yazmıyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .BUTTERS STOTCH. kullanıcısına yanıt
    10 kere yazıldı tekrar yazayım.

Arka kısmında sogutu+fan var ise g2
    Püskül var ise g1

Aracınızın far kısmında yer varsa sogutuculu g2 alın yok ise püsküllü modeli alın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.