Şimdi Ara

Led Matrix Far

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Led matrix far ile sürekli uzunlar yakılı halde mi sürüş yapılıyor? Karşı tarafın gözünü alma ihtimali var mı? Kullanışlı bir sistem mi? Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• opelden söz ediyorum,yanlış hatırlamıyosam farları far kolundan otomatiğe alıyordunuz,o kendi kendine hallediyor uzunu kısasını,farın içindeki ledleri öndeki yada karşıdan gelen araçlara göre açıp kapatıyor

• Kullanmadım ama videolara bakılırsa müthiş bir sistem. Sırf bunun içn insignialara bakıyorum :)

• Kullanıyorum 6 senedir
    A tuşu basılı olunca sürekli uzun ile gidiyor , karşıdan gelen veya önünde giden denk gelince o bölgeleri kısıyor geri kalan yerleri yine aydınlatmaya devam ediyor

Tek eksi yanı genelde önde giden çok eski araçlar vs olunca yanmıyor gibi olan farlarda kısmayabiliyor tabi bu sistemin eksiği değil

Direkt tercih nedenidir benim için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • umutbaran kullanıcısına yanıt
    Sürekli uzunlar takılı halde kalsaydı o zaman her araba matrix farlı olurdu.Matrix far, karşısında ışık algıladığı kısmı aydınlatmaz,diğer kısımları aydınlatır. Aydınlatmadığı kısımda (sağ çarprazınızda sizin ile aynı yönde giden araç veya karşıdan gelen)sürekli sabit kalmayacağı gibi, fayda yer alan birçok ledler buna göre açılır ve kapanır,böylelikle hareketli aydınlama veya aydınlatmama gerçekleşir.

Her matrix far aynı kalitede değildir,yani aynı izlenimi vermez.Bu farın içinde yer alan led sayısını ve kalitesine göre değişir.

Misal PSA bünyesinde yer alan ds7 nin led matrixi,pejo 408 in led matrixden katkat daha etkili ve kalitelieir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra Led Far Tavsiye
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.