Şimdi Ara

LED Plus Vs EDGE LED Arasında ne fark var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 55'' 3500 TL civarlarında tv almayı düşünüyorum.Hangi marka,modelleri tavsiye edersiniz ?

Araştırmalarım sırasında LG sitesinde LA serisi tv lerin ekran tipi olarak LED PLUS yazdığını gördüm.LB seri tvlerde ise EDGE LED yazıyor.Bunlar arasında ki farkı bana açıklayabilecek birisi var mı acaba ?

EDGE LED nedir ?
    LED Plus nedir ?
    FULL LED nedir ?

Samsung ya da LG hangi tvler FULL LED dir ? Şimdiden yardımcı olacak kişilere teşekkürlerr

• araştırırsan bolca yazı var dh de kısaca edge yanlardan aydınlatmalı Led TV full led Led plus Direct led vs arkadan aydınlatmalı Led TV oluyor lb serisinde sadece lb870v modeli edge dır diğerleri arkadan aydınlatmadır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HALUKC

araştırırsan bolca yazı var dh de kısaca edge yanlardan aydınlatmalı Led TV full led Led plus Direct led vs arkadan aydınlatmalı Led TV oluyor lb serisinde sadece lb870v modeli edge dır diğerleri arkadan aydınlatmadır

Arkadan aydınlama ile yandan aydınlatma arasında görüntü kalitesi olarak fark var mı ?

Full LED,LED Plus,Direckt LED hepsi aynı şey mi ?
  • ben mağazada inceledim LG leri şu an lb870v evde kuruluyor ekran daha canlı köşelerde kararma yok ve ekranda lekelenmede yok edge led daha iyi bana göre karşılaştırdığım modeller lb730 ve alt modelleri

• Arka panel full led olanlarda görüntüye göre bölgesel olarak ledlerin ışığı örneğin siyah artalanlarda kısılıp daha yüksek siyah oranı elde etmek mümkün. Edge led olanlarda ise eski lcd denilen panellerde bulunan flüoresan ampüllerin yerinde led olur. Yani edge led lcd tv, klasik lcd tvlerle aynı aydınlatma yöntemini kullanır sadece biri flüoresan diğeri leddir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HALUKC

ben mağazada inceledim LG leri şu an lb870v evde kuruluyor ekran daha canlı köşelerde kararma yok ve ekranda lekelenmede yok edge led daha iyi bana göre karşılaştırdığım modeller lb730 ve alt modelleri

55LB870V bende bu tv yi bugün baya inceledim.Özellikleri görünüşü falan çok hoşuma gitti.Araştırdım LB serisi için sorunlu diyenler var birde EDGE LED olduğunu gördüm ondan kararsız kaldım.Rica etsem televizyon hakkında detaylı bir inceleme paylaşabilirmisin kullanan biri olarak ? Sana göre artıları eksileri nelerdir ?
  • poyazoraj P kullanıcısına yanıt
    şu an işteyim yarın kurcalıcam bakam nasıl mal iyice bi inceleyim dilimin döndüğünce anlatacağım artı ve eksiklerini merak eden arkadaşlara bu akşam işe gitmeme yakın geldi servis kuruluma kurulum bitmeden işe gitmek zorunda kaldım sabahı iple çekiyorum ışık sızması ve bulutlanma yok ölü piksel testini göremedim maalesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.