Şimdi Ara

LED TV: LG 42LV3550 Alındı... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
20.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • LG 37LV3550 LED TV 37'' 94CM Full HD 3xHDMI-USB 50HZ Yineleme var sitemde 1.050 Tlye mal oluyor.
  • Uzun zamandır kullanan arkadaşların farklı bir yorumu varmı acaba?
  • LG 42LV3550 42" bir açık artırma ile 1,041tl ye aldım.. bugün geldi ama servis gelmeden kutuyu açmayacağım, bir sorum var. kutu içinde askı aparatı varmı yoksa dışarıdan mı alacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercio7

LG 42LV3550 42" bir açık artırma ile 1,041tl ye aldım.. bugün geldi ama servis gelmeden kutuyu açmayacağım, bir sorum var. kutu içinde askı aparatı varmı yoksa dışarıdan mı alacağım?

Ben Vatan Bilgisayar'dan almıştım neredeyse 1 yıl olacak, kutusundan sadece TV ünitesinde durması için klasik alt tabla çıktı. Askı aparatı yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klimt

quote:

LG 42LV3550 42" bir açık artırma ile 1,041tl ye aldım.. bugün geldi ama servis gelmeden kutuyu açmayacağım, bir sorum var. kutu içinde askı aparatı varmı yoksa dışarıdan mı alacağım?

Ben Vatan Bilgisayar'dan almıştım neredeyse 1 yıl olacak, kutusundan sadece TV ünitesinde durması için klasik alt tabla çıktı. Askı aparatı yoktu.

bende de çıkmadı ama TV sehpasında daha iyi duruyor askıya takına usb hdmi falan takmak çıkarmak işkence gibi.
  • quote:

quote:

quote:

bende de çıkmadı ama TV sehpasında daha iyi duruyor askıya takına usb hdmi falan takmak çıkarmak işkence gibi.

Doğru söylüyorsunuz. Birşey soracağım, ben USB'den film izlerken TV kumandası ile filmi durdurduğumda (Pause) film yaklaşık 10 dk. sonra kendi kendine oynamaya devam ediyor. Sizde de oluyor mu bu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru söylüyorsunuz. Birşey soracağım, ben USB'den film izlerken TV kumandası ile filmi durdurduğumda (Pause) film yaklaşık 10 dk. sonra kendi kendine oynamaya devam ediyor. Sizde de oluyor mu bu?

hiç okaadar uzun bir süre bekletmediğim için birşey söyleyemeyeceğim. ama kısa süreli duraklamaarda bir sorunla karşılaşmadım

• 10 dk gibi uzun beklemelerde otamatik olarak videoyu tekrardan oynatmaya başlar, bunun nedeni Lcd ve Led ekranlarda görüntünün uzun süre hareketsiz kalması sonucu gölge bırakmasıdır. yani tvyi korumak ve gölge oluşumunu engellemek için oynatmaya devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pastor

10 dk gibi uzun beklemelerde otamatik olarak videoyu tekrardan oynatmaya başlar, bunun nedeni Lcd ve Led ekranlarda görüntünün uzun süre hareketsiz kalması sonucu gölge bırakmasıdır. yani tvyi korumak ve gölge oluşumunu engellemek için oynatmaya devam ediyor.

Teşekkür ederim.
  • evet bende de oluyor. zaman zaman sinir bozucu olabiliyor ancak neden olduğunu bilince dert etmiyorsun. Bir arkadaşaın dediği gibi ledlerde sabit görüntüde piksel kazınması (kimi gölgelenme vs de diyor) olabiliyor. ancak bi 10 dk gibi kısa bir süre değildir. klavuzunda bile en az 1, 1buçuk saat yazar. Ben daha uzun süreler de unuttuğum, görüntü donukken uyuya kaldığım oldu. Şimdilik bir problem olmadı, ancak yine de dikkat etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapsikoli -- 14 Mart 2013; 11:00:43 >
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmak olacak ama benim bir sorum var;

Ben TV'nin kendi oynatıcısından film izliyorum, mkv uzantılı, ses DTS ise (bu TV açmıyor) AC3'e çeviriyorum. Ses sistemi olarak bir ev sinema sistemim yok Logitech X540 'ı TV'nin kulaklık çıkışına bağlıyorum ve stereo olarak kullanıyorum, ancak hoparlörün Matrix özelliği ile arka hoparlörlerden de ses alıyorum tabi bunun 5+1 ile alakası yok. Şimdi benim sorum şöyle; TV'nin özelliklerine baktığımızda Dolby Digital Decoder olduğunu görüyoruz. Ben bu cihaza aşağıdaki gibi harici bir dekoder alsam optik çıkışına bağlasam, dekoderden de Logitech ses sistemine analog olarak 5+1 bağlantıyı tamamlasam, AC3'e 5+1 özelliğini bozmadan çevirdiğim filmleri gerçek anlamda 5+1 olarak izleyebilir miyim?

Ya da bu konfigürasyona(LG 42LV3550 + Logitech x540) ne eklenerek gerçek 5+1 ses elde edilir?

LED TV: LG 42LV3550 Alındı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klimt -- 16 Ocak 2014; 14:05:43 >

• LG 32lv3550 kullanan arkadaşlardan birisi televizyonun power kablosunun resmini çekip buraya koyabilirmi
    32lv3550 power kablosu televizyon girişi nasıl görmem gerekiyor.
  • Telefonumda ekranı bu TV ye yansıtma özelliği var ama bu TV smart değil

İllla kablomu almam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.