Şimdi Ara

LED TV: LG 42LV3550 Alındı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
20.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HepsiBurada 1.598 TL

Bimeks 1.501 TL

Yarın siparişi vereceğim, Hepsi burada'dan daha önce alışveriş yaptım bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Ama bukadar yüksek fiyatta ilk defa birşey alacağım,

Hepsiburada'dan alınan ürünlere LG servisi bakıyor dimi? İstanbul Bilişim mevzu gibi olmaz inş.

Bu televizyonla ilgili kötü bir fikri olan varsa belirtsin, benim içime sindi görüntüsü filan bakalım

Hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beacon -- 16 Temmuz 2011; 15:54:01 >

• 1699 42LV4500
    bir bak istersen
  • dostum bi üst modeli olan 42lv4500 alsana vatanda 1699 tl şu an ............
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil07

dostum bi üst modeli olan 42lv4500 alsana vatanda 1699 tl şu an ............
    o model gözüme çarptıta Flexi card var bende Garantinin Vatanda World dışındakilere komisyon alıyoruz dedi ordaki eleman yoksa alıcaktım bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: beacon

o model gözüme çarptıta Flexi card var bende Garantinin Vatanda World dışındakilere komisyon alıyoruz dedi ordaki eleman yoksa alıcaktım bunu

Alıntıları Göster
    Bimekste tüm ürünlerde %25 indirm var. Şu an 1501 lira görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetferhat

Eyw. mehmetferhat iyi ki beklemişim :)
  • quote:

quote:

Eyw. mehmetferhat iyi ki beklemişim :)

Alıntıları Göster
    Rica ederim ne demek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Led tv arıza
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Rica ederim ne demek.

Alıntıları Göster
    Bu akşam Bimeks'e gittim 1501 TL'ye alıcaktım stoktada vardı ama ordaki elemanlar sağolsun Garantinin Flexi karta taksit yapamayacaklarını tek çekim olacağını söyleyince eve geldim ve Hepsiburada'dan verdim siparişi.

Banka ile görüştüğümde yararlanabileceğimi söylediler, bilgisizlik yüzünden teptiler fırsatı 100tl fazla verdim ama hiç değilse kafam rahat kartımı kullandım.

Ürün gelince bu tv ile ilgili sormak istediklerinizi belirtirim.

• quote:

Bu akşam Bimeks'e gittim 1501 TL'ye alıcaktım stoktada vardı ama ordaki elemanlar sağolsun Garantinin Flexi karta taksit yapamayacaklarını tek çekim olacağını söyleyince eve geldim ve Hepsiburada'dan verdim siparişi.

Banka ile görüştüğümde yararlanabileceğimi söylediler, bilgisizlik yüzünden teptiler fırsatı 100tl fazla verdim ama hiç değilse kafam rahat kartımı kullandım.

Ürün gelince bu tv ile ilgili sormak istediklerinizi belirtirim.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun,

aksiyon filmlerde ve pc bağlantısından memnun musunuz?
    Üründe display PORT girişi var mıdır?

Size MCI 400 HZ tam olarak avantaj sağladı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yeappa

Hayırlı olsun,

Alıntıları Göster
    Teşekkür ediyorum,

Dün kuruldu sadece sd yayında uydu görüntüsünü görebildim televizyonun inceleme şansım olmadı bugünde evde olamıyacağım ama pazar günümü televizyona ayırdım.

PS3 ve full hd filmlerle inceliycem televizyonu.

Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz yardımcı olabilirim, Hepsi buradadan 1 hafta sürdü gelmesi servis gelip kurulumunu yaptı bir sıkıntısı yok.

• quote:

Hayırlı olsun,

Bu pazarlama taktigi yada terimidir Lg:mci der samy:cmr Phil:pmr isin asli sudurki örn:geçen yilki 40pfl7605 sharp 100hz penel kullanir ,bu sene ayni panel 40 pfl6626 modelinde pmr 400 hz diye satilir sallama degerlerdir ve bu degerleri argede çalisanlar degil tv pazarlma departmanlari belirler:)kisacasi geçen sene 100hz bu sene 400 hz seneye hazir olun 1200-4000 arasi degere çikacak(Philips 9706 1200hz olaraksatilmakta) tipki kontrast gibi Samsung 10000/1 kontrasla basladi milyonlara çikardi sira hzde:) ama nihayetinde bu cihaz 50hzdir ve hareketli sahnelerde uçmasi beklenemez..

• quote:

Orijinalden alıntı: panelci

quote:

Hayırlı olsun,

Bu pazarlama taktigi yada terimidir Lg:mci der samy:cmr Phil:pmr isin asli sudurki örn:geçen yilki 40pfl7605 sharp 100hz penel kullanir ,bu sene ayni panel 40 pfl6626 modelinde pmr 400 hz diye satilir sallama degerlerdir ve bu degerleri argede çalisanlar degil tv pazarlma departmanlari belirler:)kisacasi geçen sene 100hz bu sene 400 hz seneye hazir olun 1200-4000 arasi degere çikacak(Philips 9706 1200hz olaraksatilmakta) tipki kontrast gibi Samsung 10000/1 kontrasla basladi milyonlara çikardi sira hzde:) ama nihayetinde bu cihaz 50hzdir ve hareketli sahnelerde uçmasi beklenemez..

Alıntıları Göster
    @panelci
    dogrudur, piyasada elle tutulur bir standardizasyon yok.
    LED TV secimi icin 100hz ya da üstü ne tercih etmeliyiz? Yakın bir zamanda almak istiyorum, şu amaçlarla kullanacağım;

PC (hdmi ya da Display PORT ile HTPC cihazımı TV'me bağlamak istiyorum. daha çok RTS ve RPG/FRPG oynayacağım)
    MOVIE (daha çok uzakdoğu ve kuzey avrupa drama filmleri izleyeceğim fakat yeri geldiğinde sevdiklerimle The Heat ya da Armageddon zevk vermeli)

Arada HTPC kullanacağım için usb giriş vb. aksesuarları es geçebilirim. Fakat bilgisayar devreye girmeden müzik ve basit yapıdaki videoları oynatması hoş olur; tercih sebebim değildir

yardımlarınızı rica ediyorum.

• quote:

@panelci
    dogrudur, piyasada elle tutulur bir standardizasyon yok.
    LED TV secimi icin 100hz ya da üstü ne tercih etmeliyiz? Yakın bir zamanda almak istiyorum, şu amaçlarla kullanacağım;

PC (hdmi ya da Display PORT ile HTPC cihazımı TV'me bağlamak istiyorum. daha çok RTS ve RPG/FRPG oynayacağım)
    MOVIE (daha çok uzakdoğu ve kuzey avrupa drama filmleri izleyeceğim fakat yeri geldiğinde sevdiklerimle The Heat ya da Armageddon zevk vermeli)

Arada HTPC kullanacağım için usb giriş vb. aksesuarları es geçebilirim. Fakat bilgisayar devreye girmeden müzik ve basit yapıdaki videoları oynatması hoş olur; tercih sebebim değildir

yardımlarınızı rica ediyorum.

Alıntıları Göster
    Bu monitörü 1249 TL fiyata alayım mı ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: aposey

Nerden alıyorsan yer söyler misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: karqasa

quote:

Ankara'da Media Markt'ın açılış yıldönümüne özel kampanya vardı ama ben işten çıkıp gidene kadar kalmamış kaçırdım. :(
  • quote:

quote:

quote:

Ankara'da Media Markt'ın açılış yıldönümüne özel kampanya vardı ama ben işten çıkıp gidene kadar kalmamış kaçırdım. :(

Kaçırmışsın desene istanbuldada bir açılış olsa gitsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

quote:

quote:

quote:

Kaçırmışsın desene istanbuldada bir açılış olsa gitsek

Alıntıları Göster
    Bu model hakkında biraz bilgi verebilir misin arkadaşım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Bu model hakkında biraz bilgi verebilir misin arkadaşım ?

Alıntıları Göster
    ben bu tv yi 3 aydır kullanıyorum. ihtiyaçlarımı karşılıyor. birçok format denedim hepsini de okudu. mkv de bunun içinde. kendi kameramla full hd 1080p videolar çektim sorunsuz okudu. en sevdiğim yönü menüleri çok kullanışlı ve havalı. sizlere tek söyleyeceğim KESKİNLİK ayarını iyi yparsanız hiç karelenme olmuyor kaldıki ekranın yanına kadar gidip baktım (10 cm) karelenme yoktu. bende sıradan bir uydu alıcısı var ve görüntü gayet iyi. ilerde hd bir uydu alıcısı alınca vd hd kanal izleyince kalite daha da artacak buna eminim. çok uç boyutlarda beklentileriniz yoksa bu tv yi tavsiye ederim (LG 42LV3550).

• quote:

Orijinalden alıntı: kirmestali03

ben bu tv yi 3 aydır kullanıyorum. ihtiyaçlarımı karşılıyor. birçok format denedim hepsini de okudu. mkv de bunun içinde. kendi kameramla full hd 1080p videolar çektim sorunsuz okudu. en sevdiğim yönü menüleri çok kullanışlı ve havalı. sizlere tek söyleyeceğim KESKİNLİK ayarını iyi yparsanız hiç karelenme olmuyor kaldıki ekranın yanına kadar gidip baktım (10 cm) karelenme yoktu. bende sıradan bir uydu alıcısı var ve görüntü gayet iyi. ilerde hd bir uydu alıcısı alınca vd hd kanal izleyince kalite daha da artacak buna eminim. çok uç boyutlarda beklentileriniz yoksa bu tv yi tavsiye ederim (LG 42LV3550).

her mkv dts kodlu oynatmaz cünkü ses alamazsınız o özellik sadece samsung lcd ve ledlerde vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Orijinalden alıntı: kirmestali03

her mkv dts kodlu oynatmaz cünkü ses alamazsınız o özellik sadece samsung lcd ve ledlerde vardır

MKV leri oynatıyor ancak hepsini oynatmıyor. Neye göre oynatıyor bende bilmiyorum. Herhalde DTS sesli olanları oynatamıyor. Filmi görüyor ancak hiç açmıyor. Yani Sadece ses değil görüntüde gelmiyor.

Bunun dışında Tv den memnunum. Bir de parlaklığı maksimum ayarlıyorum yoksa biraz soluk kalıyor.

Yazılım yüklemeyle belki giderilecek sorunlar olabilir. Yazılım hakkında bilgisi olan var mı acaba?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.