Şimdi Ara

Led Tv Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
20.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Evime Led Tv almayı düşünüyorum fakat bu konu hakkında hiç bi bilgim yok. Bana yol gosterebilecek arkadaşların yardımını bekliyorum. Ayırmayı düşündüğüm bütçe 3000 4000 TL. Şimdiden zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
    Dip Not : Sd Yayınlarını iyi gosteren Ve Pc bağlantısı yapıldığında goruntu kalitesi iyi olsun.

• 2700 TL'ye Vestel al. 200 Hz ve LED sistemi dimmer led. 5.000.000 gibi bir kontrast yazmışlar ama o biraz şişirme. USB'den video oynatmayı destekliyor ama MKV, AFR gibi formatları desteklemiyor. Samsung,LG,Philips yada Toshiba alacağına aynı kalitede daha uygun fiyata Vestel tercih edlebilir. Heleki Samsung ve LG'nin LED sistemi dimmer LED değil EGDE LED (kısacası çakma LED diyebiliriz) olunca.Yada diğer bir tercih kıy 4500 TL'ye SONY al.
  • ben bu dönemde tv almayı önermiyorum 2 ay daha sabredin derim.....
  • Neden bu donem tv almayı onermiyorsun. Biraz açıklarmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

ben bu dönemde tv almayı önermiyorum 2 ay daha sabredin derim.....

2 ay sonra yeni modeller gelecek ondan demiştir. Fakat 2 ay sonra yeni modeller geldiğinde yaz sonu çıkacak modellerinde haberi gelecek bence eylül e kadar bekle.

Sonra eylül de alırken 2011 modeller lanse edilecek vs vs ...

Bende 6 ay bu süreci yaşadım fakat sonunda gidil Full Led sharp aldım , görüntülerinden çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loverman

Neden bu donem tv almayı onermiyorsun. Biraz açıklarmısın.

Arkadaşın biri de Dünya Kupası maçlarının zamanını bekleyin. Kampanyalar olur demişti. Aslında doğru ama kupada Türkiye yok. Kampanya olur mu olmaz mı, nasıl olur bilinmez. Zaman gösterecek.
  • Bir LED TV Sahibi olarak ve bugüne kadar 6 adet LCD Panel kullanmış biri olarak kesinlikle max 1,5 ay bekleyin gerekirse 2 ay( LED) Ler geliyo bekleyin CCFL/Devri kapanıcak elinizdekilerle idare edin. Yoksa Tv'niz ya monitörde CRT-LCD Yada tüplüye devam ama beklemede olun beni dinleyin

+Eğer bütçeniz yetiyosa Yarın gidin X4500 LED-RGB ALın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VA panel TV tavsiyeleri
    4 yıl önce açıldı
    LED TV Toshiba mı Philips mi?
    13 yıl önce açıldı
    Philips TV Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SHARP LED tv leri inceleye bilirsin. full led tv olarak geçer. en az elektrik tüketimi. 60 w eco elektrik. birde japon tabiyki...
    lcd ve led tv de sharp...

http://www.sharp-lcdtv.com.tr/index.php?action=product_detail&product_id=40&main_id=12&category_id=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_27 -- 2 Şubat 2010; 23:53:15 >
  • arkadaşlar sharp full led tvleri nasıl önerirsiniz dün akşam gördüm baya hoşuma gitti 46 inç 5000 tl bu fiyat sizce düsermi
  • Herkes 2Ay bekleyin diyorsa beklemek en iyisi bu kadar zaman bekleyipte 2 ay daha sabredebilirim.
  • eğer ağırlıklı olarak SD yayın seyredecekseniz LED TV'ye çok para vermeyin
    SD yayında görüntü kalitesi LED TV'de çok kötü....
    SD yayın varken LED TV yanına (HD Ready) LCD ve Plazma TV konuldu (özel bir showroom) aynı ayrı aynı yayını izledik...LED TV kötü değil tahammül edilmezdi....tabii daha iyisini görmemiş arkadaşlar LED TV iyi diyebilirler o ayrı ama ben SD yayında LED TV önermem (son tercih olmalı) seyrettiğimde yanlış anlaşılmasın philips 52" sonu 9704 ile biten modeli idi (LED TV şahı imiş) birde neredeyse 8000TL para istiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 4 Şubat 2010; 1:25:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: loverman

Herkes 2Ay bekleyin diyorsa beklemek en iyisi bu kadar zaman bekleyipte 2 ay daha sabredebilirim.

Arkadaşım LED Alıcaksın LED Ler yeni daha anladınmı CCFL/ son aşamasına gelindi İlk CCFL/Modeller neydi CCFL/ MOdeller ne kdr gelişti LED'Lerde öyle bak sen gidersin sammy B7000 alırsın whııte,LED Sonra FULL LED Ler çıkıcak zati ah ulan ne vardıki aldım dersingece ortamında sammy B7000 Sİyahları sana enfes gelir ama full LED Lerde ilerdeki zamanlarda Tv nin açık olmasına bile ihtimal vermicen ,sonrapişman olursun ,ama kendini şöyle avut nasıl olsa alıcam istesem bugünde alırım paran hazır olsun yanında olsun kokusunu al yeter ,tüm tvler senin ozaman ,ha şuda olur ya ben gerçek LED Alıcam beni 2+3 yıl LED Teknolojisinde yeticek dersen ben gibi x4500 LED RGB Al derten kurtul,ama yok Dahada beklicem dersen farklı markalardan yanayım dersen GOGOMEZ Arkdaşına kulak ver beni dinle sonra 2 ay sonra msj yazarsın bana ne iyi ettinde bekle dedin

Söyledikleriminde sonuna kadar arkasındayım ha bulabilirsen -9803 LED LUX Serisine bakmanı öneririm arkadaşım SHARP Patentli gerçek LED inanılmaz Tv ,alıcaksan bu 2.model ama LED LUX Bulabilirmisin bilemem ben buldum (avrupa) tr değil yani elden geçmemiş menuler +garanti yok spot (2300) tl gibi bi rakama alabiliyorum ,kaldıki ne kadar spot mala verirsin bilemem ben sana tv nin bi fotosunu paylaşayım

Led Tv Önerisi

• ben lg kullaniyorum full hd sd yayinlarda da gayet iyi

Video Sinyal Uyumluluğu 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i,1080p
    Sistem LED Back Light Technology

usb den mkv leri mp3 leri jpg dosyalarina bakabiliyosun. usb hdd den istedigim filmi seyrediyorum gayet memnunum.

lg 47sl9000 bi arastir istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotshot77

arkadaşlar sharp full led tvleri nasıl önerirsiniz dün akşam gördüm baya hoşuma gitti 46 inç 5000 tl bu fiyat sizce düsermi

hdd li dm7020 cihazımı altın uçlu scartla sharp 46le700 full led modeline bağlayıp sd yayınları mediamarktta inceledim. sd yayınları çok iyi gösteriyor. sony 46w5500 ve lg50pq2000 de denedim sony hüsrandı sd de lg de kötü. ben sharpı çok beğendim. hd yayınlarda zaten söylemeye gerek yok. mağazanın kendi yayını vardı. tek kelime ile mükemmel.
  • TV lerde LOEWE'nin üzerine tanımam. Ama gel gör ki meret SONY'den bile pahalı.
  • samsung ue-40b6000 40'' led tv

lg 42sl9000 42" led tv

Bu iki led model benim gözüme kestirdiğim modeller hangisini hesaplı bulursam onu alacağım.Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hs37

samsung ue-40b6000 40'' led tv

lg 42sl9000 42" led tv

Bu iki led model benim gözüme kestirdiğim modeller hangisini hesaplı bulursam onu alacağım.Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

42sl9000 yerine 42lh9000 i alın. sl serisinde ekran yansıma yapıyor. teknik değerler lh serisinde daha iyi. ben 40b6000 nin görüntüsünü pek beğenmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdullah1 -- 6 Şubat 2010; 9:40:52 >
  • evet bende en çok LOEWE beğeniyorum. fakat fiyat olarak pahalı olduğu için pek inceleyemiyorum. tercihim... SHARP...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdullah1

quote:

Orijinalden alıntı: hs37

samsung ue-40b6000 40'' led tv

lg 42sl9000 42" led tv

42sl9000 yerine 42lh9000 i alın. sl serisinde ekran yansıma yapıyor. teknik değerler lh serisinde daha iyi. ben 40b6000 nin görüntüsünü pek beğenmiyorum

İşin doğrusu birkaç gün önce Yenibosna Darty'de Samsung 6000 serisini tavsiye etmişlerdi bende fazla ayrıntısını incelemeden LG 42 zoll diye gündemime almıştım 42lh9000 ciddi olarak takibime alacağım.Görüntü derken renklerde mi sıkıntı var? Aynı mağazada yeşil renk konusunda çoğu modelin zayıf olduğunu gözlemledim. Sebebini çözemedim.

• 42lh9000 serisinde Contrast oranı 5.000.000:1 olarak belirtiliyor çoğu sitede,
    Fakat USA sitesinden bakıldığında Contrast 2,000,000:1 yazıyor

Led teknolojisi olarak lh serisi sl den daha üstün

http://www.lge.com/us/tv-audio-video/televisions/index.jsp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.