Şimdi Ara

Led Tv Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
20.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Powerful

42lh9000 serisinde Contrast oranı 5.000.000:1 olarak belirtiliyor çoğu sitede,
    Fakat USA sitesinden bakıldığında Contrast 2,000,000:1 yazıyor

Led teknolojisi olarak lh serisi sl den daha üstün

http://www.lge.com/us/tv-audio-video/televisions/index.jsp

Yanlış görmediysem 42lh90 serisi 120,240hz olan modeller var benim baktığım [/link]Almanya sitesinde ise 200 hz 5,000,000:1 veriyor. Sanırım Amerika ve Avrupa için modeller farklılıklar gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdullah1

quote:

Orijinalden alıntı: hs37

samsung ue-40b6000 40'' led tv

lg 42sl9000 42" led tv

Bu iki led model benim gözüme kestirdiğim modeller hangisini hesaplı bulursam onu alacağım.Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

42sl9000 yerine 42lh9000 i alın. sl serisinde ekran yansıma yapıyor. teknik değerler lh serisinde daha iyi. ben 40b6000 nin görüntüsünü pek beğenmiyorum

Son zamanlarda moda olan Fransız tipi (Yerden tavana kadar)pencereli evlerde gündüz seyretmek gerçekten işkence oluyor
  • philipste çalışan bir arkadaşım yeni led tvlerin geleceğini ve lcd üretimini durdurduğunusöyledi. yeni modeller haziranda gelecekmiş.
    buarada led tvlerin panelleride sharpmış.
  • Lüteen bu işten iyi anlayan arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim Ben uzun araştırmalar sonunda 32 inç sony w5500 LCD almaya tam karar vermişken led tv ler dikkatimi çekti fiyat fazla olmazsa kesin led alacağım bütçem 2000-3000 ister LCD ister LED LCD olsun 32 inç 100hz de kararlıyım led tv ye merakım led tv nin ince olması görüntünün net olmasından falan değil LCD lerde floresan kullanılıyor arıza yapma ihtimalı daha yüksek yani aydınlatma ömrü daha kısa fakat LED LCD lerde ledler kullanıldığı için daha problemsiz ve uzun ömürlü olur diye düşünüyorum ve sırf bu nedenle LED LCD ye karar kıldım bana bu konuda nasıl bir fikir verirsiniz 32 inç 100hz olarak ne alayım ne kadar bekliyeyim model marka( sony her zaman tercihimdir) neyi önerirsiniz led derseniz mutlaka ful led olmalı önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir21 -- 10 Şubat 2010; 16:03:46 >
  • eğer lcd alacaksan toshibanın bimekste 40" lik bir modeli vardı ben arkadasıma aldım gayet memnun 12 taksit 1500 tl ye kaçırma derim
  • valla geçen ben de ölen vestel lcd televizyonumun yerine led alayım diye düşündüm, özellikle lg nin yeni borderless olan 9500 serisi ilgimi çekti, hem özellik, hem görünüş, hem de fiyat olarak iyi görünüyordu ama yabancı lab testlerini falan okudum, çok da iç açıcı değil sonuçlar, led olarak şu anda philips in incelemeleri çok süper, özellikle 9 la başlayan seriler ama fiyatlar çok uçuk...
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_UE-32B7090-LED-TV,10631.html#urun_detay_div

fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim

odam büyük olmadığından 32" almayı düşünüyorum. ps3 ve media player kullanıcam. tv yayını ilerde digiplus a gecersem kullanırım ancak. mediaplayer kullanacağımdan otürü full hd filmler olacak o yüzden max yararlanacam full hd den. merak ettiğim led tv lerde tepki süresi yok mu yoksa sabit 2ms mi ?

birde abimlerin televizyonda ps3 slim üzerinden blu-ray film izlemiştim. oda full hd lcd. samsung marka. ama filmi izlerken sanki görüntü normalden hızlı akıyormuş gibiydi. bunun nedeni nedir acaba ?

son olarak 200hz anormal değil mi şu anda ? gerek var mı 200hz tv seçmeye.

• bende bu aralar gidip led tv almayı düşünüyorum bütçem 2500 en fazla 32b7000 düşünüyorum ps3 pc ve hd uydu alıcısı kullanıcam tavsiye edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: angmaster

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_UE-32B7090-LED-TV,10631.html#urun_detay_div

fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim

odam büyük olmadığından 32" almayı düşünüyorum. ps3 ve media player kullanıcam. tv yayını ilerde digiplus a gecersem kullanırım ancak. mediaplayer kullanacağımdan otürü full hd filmler olacak o yüzden max yararlanacam full hd den. merak ettiğim led tv lerde tepki süresi yok mu yoksa sabit 2ms mi ?

birde abimlerin televizyonda ps3 slim üzerinden blu-ray film izlemiştim. oda full hd lcd. samsung marka. ama filmi izlerken sanki görüntü normalden hızlı akıyormuş gibiydi. bunun nedeni nedir acaba ?

son olarak 200hz anormal değil mi şu anda ? gerek var mı 200hz tv seçmeye.

100hz/200hz olayına takılmayın gerçek 200hz değil.ps3 için kullanacağınızı yazdığınız için bu modeli önermem input lag yüksek.ayrıca tv ellerinde yok.
    illa led istiyorsanız sharp le700e öneririm.input lag daha düşük ve motionda daha başarılı ayrıca samsung gibi edge led değil sharp full led.

@loverman
    beklemem diyor ve bulabiliyorsan 46'' ve üzeri x4500 al. yada sharp le700e modeline bakmanı öneririm.ama 2-3 ay sabredersen daha kazançlı çıkarsın bencede.

• samsung C serileri geliyor bekle derim........
  • Televizyon satan birisi olarak en fazla satılan LED tvleri söleyebilirim size.Müşteriler Samsung 7000 ve 8000 serisi ve LG 42LH9000 ile çok ilgileniyor.En fazla sattığımız modeli ise sırasıyla...

1)Samsung 40b7000
    2)LG 42LH9000
    3)Samsung 46b7000
    4)Samsung 46b8000

Tüm LED tvler için....
    http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/sub_category.jsp?pTopCategoryId=3009&pCategoryId=3350&pSubCategoryId=6806
  • i.b de samsung 40b6000 ile lg 42lh9000 modellerini yanyana görüp şöyle alıcı gözüyle baktımda samsung özellikle siyah konusunda daha başarılıydı.
    sırf o siyahlar için lg yerine samsung alabilirim.
    lcd;sony,samsung,sharp
    plazma;panasonic ve pioneer(hala bazı modellerini bulmak mümkün)

tv konusunda philips,lg,toshiba ..vs.. güven vermiyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: notropil

samsung C serileri geliyor bekle derim........

kesinlikle
  • ben lg 42lh9000 konusunda süphe de kaldım 200 hz oldugu icin led tv deil galiba ???
  • selam,
    Piyasadaki LED TV leri araştırdınız mı?
    LED TV lerdeki kusurları yakalayabildiniz mi? örneğin beyazların hafif maviye çalması gibi. özellikle lokal aydınlatma yapamayan modellerde siyah alanlardaki detayların gösterilememesi gibi. bu kusurları görebilmek için özellikle samsung ve lg nin kendi ccfl tv leri ile kıyaslamanız yeterli olacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: tahir21

Lüteen bu işten iyi anlayan arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim Ben uzun araştırmalar sonunda 32 inç sony w5500 LCD almaya tam karar vermişken led tv ler dikkatimi çekti fiyat fazla olmazsa kesin led alacağım bütçem 2000-3000 ister LCD ister LED LCD olsun 32 inç 100hz de kararlıyım led tv ye merakım led tv nin ince olması görüntünün net olmasından falan değil LCD lerde floresan kullanılıyor arıza yapma ihtimalı daha yüksek yani aydınlatma ömrü daha kısa fakat LED LCD lerde ledler kullanıldığı için daha problemsiz ve uzun ömürlü olur diye düşünüyorum ve sırf bu nedenle LED LCD ye karar kıldım bana bu konuda nasıl bir fikir verirsiniz 32 inç 100hz olarak ne alayım ne kadar bekliyeyim model marka( sony her zaman tercihimdir) neyi önerirsiniz led derseniz mutlaka ful led olmalı önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• Sharp 40LE700 kullanıyorum , çok memnunum.

Yukarıda yazılanlar gibi SD yayınlarda çok kötü gösteriyor denmesine kesinlikle katılmıyorum. ! Aksine çok güzel gösteriyor diğer Lcd ve plazmalara göre.

Evime gelen misafirleirn hepsi televizyondaki görüntülerin çok güzel olduğunu söylediler. ( Kaynağım DT Plus )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfx -- 4 Mart 2010; 19:03:50 >
  • arkadaşlar ben samsung 46b653 ve 46b7000 serisini yan yana hem analog yayınlarda (kablo TV direk anten girişi) hemde blueray dvd bağlı olarak baktım. Gözüm fena değildir ama zevkler???
    Benim için SİYAH'lar çok önemli idi. Bir tek gerçek siyahları (sony yeni serilerini bilemioyrum - hx serisi ve nx serisi) ama samsung ve sharp'dan başka hiçbir TV'de göremedim.Sharp'ı geçtim çünkü servis olayları benim için çok önemli. Gerekirse bir alt model alırım ama gene de istanbul bilişim gibi yerleden TV almam.
    Neyse konumuza geri dönersek ..46B653 ile 46B7000 arasında az biraz parlaklık harici çok büyük bir fark göremedim.Fiyat farkı çok ama. Neticede 46B653'e karar verdim. Ama onunda şans değil mi panel arıza verdi.(ekranda sağ köşede beyaz ve yeşil arkaplan renklerde bariz 2 tane avuç içi kadar siyahlık var) Neyse servis çağırdım. Samsung'da anadolu holding'den bütün bu servis işlerini alıyor malum. İşim hallolmadı gitti. (16.02.2010'dan beri beklioyrum) Yasal süre sonunda da Ücret iadesi istedim.Hala bekliyorum. Alacağım TV ne olacak benim aklım şu anda ya bri büyük ekran benim eskisinin aynısı (55B653) tabii maddi gücüm yeterse ya da 46B7000. Sony HX700 serisine bakacağım. NX700 fiyat olarak bence çok uçuk.Daha düşer mi bilemem ama?? değmez. HX700 Led değil. Ama 46B7000 neticede öyle böyle LED TV. ve bence inanın görebileceğiniz en iyi siyahları olan ve derinliği olan bir TV.Sony X5500 ve X4500 modellerini de gördüm. SD yayınlarda beni tatmin etmedi. Fiyat olarak da tatmin etmediği bir gerçek. Samsung'un bayıldığım özelliği baktığım tv'lerde) USB girişine ne bağlarsan bağla hiç nazlanmadan kabul ediyor ve USB'den bağladığın aletlerden film seyrederken de alt yazı sorunu yaşamadığım tek alet.
    SD yayınlarlardaki başarı da benim için ciddi bir artı. benim oğlan PSP3 oynuyor. (46B653'de) ben de ara sıra oynuyorum yaşımdan utanmadan :)
    Daha bugüne kadar ne bir sıkıntı yaşadım ne de oyundan kopma ya da takılma. Nintendo Wii'de var ve RCA'dan bağlı. Onda da hiçbir sorun yok.En zor oyunları oynadık. Ne bir görüntüde sorun ne de bir sıkıntı yaşadım. biraz Samsung reklamı gibi oldu ama adamların reklama ihtiyacı yok. Dünya'da da Türkiye'de de en çok satan TV markası bildiğim kadarı ile..bunu da göz ardı etmeyin. Her nekadar serviste ciddi bekleme sorunu yaşıyorsam da bunun benim şansıma bir geçiş döneminden olduğuna da inanıyorum.Gerisi size kalmış tabii. kafanıza silah dayayıp da bunu alın diyemem ama bence SONY'de Philips'de LG'de Samsung'un çooook gerisinde. Sharp'da maalesef SERVİS'den dolayı kaybediyor. hani Sharp Türkiye garantisini verseydi?? olurdu ama?? devamlı şikayetlerini duyduğum bir grup tarafından servis verilen bir marka'ya da para vermem.

TV alacaklara kolay gelsin ama LED, LED değil tartışması sadece biraz para tuazğı.Fiyat farkı kadar görüntü farkları yok. ama derseniz de ömür farkı var?? zaman onu da gösterecek. Ama tabii ki LED daha uzun süre dayanması lazım?? Ama hangimiz o kadar süre bri TV kullanıyoıruz ki? CRt TV kullanan kaç kişi var etrafınızda?? kaçta kaç??? Bu da ona benziyor.Bir kulpunu bulup mutalak ya TV'mizi satıyoruz yada o duruken yeni bir tane daha alıyoruz.Çoğumuz değil mi??

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.