Şimdi Ara

Led tv pc ekranı RENK sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung marke led tv aldım bilgisayar ekranı olarak kullanmak için ancak görüntü aktarımında problem yaşıyorum . Sorunu çözemedim. Konuyle ilgili arkdaşlara şimdiden teşekür ederim.

Ekran kartım: Sapphire HD4870 1 GB 256Bit GDDR5 16X
    Televizyonun markası ve türü. samsung led tv.(televizyonda hiç bir problem yok normall tv yayınında süper gösteriyor)
    Bağlantı. DVI dan HDM-I dönüşütürücü kablo ile yapıyorum. Kablonun markası slink(27 tl ye aldım altın kaplama uca sahip)

Problem herhengi bir çözünürlükte (farketmiyor). Klasörin renkleri pembe, maviler renkler yeşil, yeşiler renkler mavi olarak görünüyor. AMD vision engin den ayarlarla uğraştım denedim ama olmadı.

• Dönüştürücü sorunlu gibi eğer renkler öyle ise
  • Bende de S-link var işte bu, yeni aldım.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4900

Gayet güzel, analogdan daha iyi oldu hdmi baglanti, belki de kabloda sorun vardır, renklerde bozukluk tam temas etmemesinden de olabilir, bir de ekran kartıyla tvnin renk ayarlarını bir bak istersen
  • Evet bendeki kablo da bunun aynısı. Dönüşütürcüden kaynaklanabileceğini düşünmedim. İşeltim sistemi windows 8 x64, Amd'nin internet sitesinden en son sürücüleri indirdim ekran kartı için ama değişiklik olmadı. Dönüşütürücüyü başka bir bilgisayarda deneme imkanım yok çünkü etrafımda DV-I girişli laptop yada masa üstü bilgisayar yok. Eğer problem dönüştürücüden dolayı ise biran önce gidip değiştirmem gerekecek bir hafta olacak bir kaç gün sonra.Eğer ekran karıtının ayarlarında dolayı yada driverlardan dolayı ise gerekli ayarlamaları yapamadım.

Not:LEd tv yi ikinci ekran olarak yada tek ekran olarak kullanmaya çalıştığımda da aynı sorun devam etti.

Bilgi için teşekürler BoRaXİN, Potur.

Sorun devam etmektedir.
  • Benzer bir sorun yada aynı ekran kartından kullanan var mı arkadaşlar?
  • HATA kablonda yada ekran karı gırısındekı noktalarda.
  • Sorun çözüldü arkadaşlar. Problem kabloadanmış kabloyu aldığım yerde denediler ordada çalışmadı aynı marka başka kablolarda orada test ettiler ancak onlarda çalışmadı. Başka marka kablo alarak sorunu çözdüm teşekürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Lg tv pembe ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.