Şimdi Ara

Led TV Tavsiye Lütfen Bütçe 2000-2500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Geniş ekran bir led tv ye ihtiyacım var fakat elektronik konusunda çok bilgili değilim.derdimi anlatmam uzun sürebilir kusura bakmayın :) İhtiyaç sebebi maksat teknolojiye ayak uyduralım.Salonda 70 ekran tüplü var :) Benim için ilk önemli olan boyut.40 42 veya 46 inç olmalı.ikincisi ise görüntü kalitesi ve tasarım.Görüntüden kastım 3d gözlük falan filan değil.D-smart uydu alıcım ve normal türksat alıcım var.Yani normal kanalları güzel parlak göstersin yeter.tasarım olarakta şık ve kasa parçalar sağlam olsun.İstemediğim şeyler yani gereksiz olanlar ise smart tv denen net bağlantısı,3d özellik (film falan seyretmek istemiyorum fakat normal kanallara olumlu etkisi varsa olsun),flashle film yükleme film kaydetme falan filan gerek yok.Markaya gelicek olursak samsung ve lg arasındayım forumlarda en çok konuşulan bunlar diye :) tabi başka tavsiyeleriniz varsa dinlerim.biliyorum çok amatörce anlattım ama pek bilgili değiim forumdan okuya okuya anca bu kadar.yani bana hem büyük ve de görüntüsü tatmin edicek bi tv lazım.

• unutmadan kendinden hd alıcılı uydular var eğer bunlar daha verimli görüntü yapıcaksa kendinden alıcısı olsun.bişey farketmiyosa bende uydu var onada gerek yok
  • up up :) arkadaşlar bi yardım edin yahu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: agresifkolonya

dostum eğer istersen bu tv'yi bir incele derim her özelliği ayrı güzel :)

http://www.hizlial.com/u05.011.1165.0222/lg-47lm660s-119cm-400hz-usbmovie-wifi-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-4-gozluk-sihirli-kumanda-br-180-adet-icin-yuzyilin-indirimi

eyvallah dostum bunun 47 si değilde 42 sini düşünebilirim 47 bizim salona büyük gibi.salonumuz küçük izleme mesafemde 2 3 m. ben kullanmıycağım özellikleri tvde gereksiz buluyorum ama şimdiki kaliteli tvlerin hepsi standart heralde.kullanmıycağım özelliğe para vermek istememiştim aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

quote:

Orijinalden alıntı: agresifkolonya

dostum eğer istersen bu tv'yi bir incele derim her özelliği ayrı güzel :)

http://www.hizlial.com/u05.011.1165.0222/lg-47lm660s-119cm-400hz-usbmovie-wifi-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-4-gozluk-sihirli-kumanda-br-180-adet-icin-yuzyilin-indirimi

eyvallah dostum bunun 47 si değilde 42 sini düşünebilirim 47 bizim salona büyük gibi.salonumuz küçük izleme mesafemde 2 3 m. ben kullanmıycağım özellikleri tvde gereksiz buluyorum ama şimdiki kaliteli tvlerin hepsi standart heralde.kullanmıycağım özelliğe para vermek istememiştim aslında

aynen dediğin gibi artık hepsi standart yani sen istesende istemesende inciği boncuğu çok bunların :) zaten aldın mı ömürlük gidiyor bir problem çıkmıyor öyle çok şanssız değilsen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000TL bütçe tv önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.