Şimdi Ara

LED TV TAVSIYESI LUTFEN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler odama Led tv alicam suanda 117 ekran lcd philips kullaniyorum ve yeni 3d'li Led tv almak istiyorum,takdir edersenizki secenek sinirsiz o yuzden kullanim alanima gore sizlerden en uygun ve en kaliteli Tv onerilerinizi bekliyorum.Aslinda pekte bi kullanim alanim yok :)

Playstation yuksek oranda olmak uzere laptoptan blu-ray,dvd,3D film,konser,event izlemek gibi seler.
    Dahili Receiver olmasina gerek yok Digiturk kullaniyorum Hd yayin acik.
    wi-fi'in herhangi bi artisi varsa olabilir,kameranin herhangi bi artisi varsa olabilir ama sart degil.

Benim kendi arastirdigim urunlerde en cok gozume carpan 47" LgLM660s bu urun hakkindaki yorumlarinizida bekliyorum.
    Yardimci olursaniz cok sevinirim. Max limitimde 2500tl

• Arkadaşım ben hafta sonu LG 47lm640s 3D Led tv yi 2300 tl ye aldım.%10 hediye çeki verdiler 2070 tlye filan geldi.Tv ye gelince görüntüler harika. Her kanalı 3d izleme imkanı sunuyor tabii orjinal olmuyor ama özellikle hd yayınlarda kalite biraz daha artıyor. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memetbi

Arkadaşım ben hafta sonu LG 47lm640s 3D Led tv yi 2300 tl ye aldım.%10 hediye çeki verdiler 2070 tlye filan geldi.Tv ye gelince görüntüler harika. Her kanalı 3d izleme imkanı sunuyor tabii orjinal olmuyor ama özellikle hd yayınlarda kalite biraz daha artıyor. Tavsiye ederim.

Hayirli olsun oncelikle,LG 47LM660s ile arasinda ne gibi fark var aralarinda 200-300 tl gibi bir fark var bunun nedeni ne ? Birde Playstation veya X-Box ile denediniz mi Tv'nizi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.