Şimdi Ara

Led Tv Tavsiyesi Yaparmısınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evdeki 1996 model tüplü televizyonum bozulunca yeni bir televizyon almaya karar verdim fakat yaklaşık 1 aydır okuyorum fakat bir türlü doğru düzgün bir model bulamadım.
    Aklımdaki marka görüntü kalitesi nedeniyle philips fakat onunda altyazıda Türkçe karakter sorunu kafama takılıyor.
    Acaba philips led tv alıp iyi bir media player ile altyazı ve format sorununu halletmekmi yoksa farklı bir televizyonmu karar veremedim.
    Ortalama 2000 tl civarı bütçe ile 3d 42"-47" led tv (philips veya farklı bir marka) ve media player tavsiyesinde bulunabilirmisiniz.

Şu ana kadar bakmış olduğum modeller 47pfl6097 - 2000 tl --- 46pfl5507k - 1799 tl --- 42pfl6008k - 1999 tl --- 47pfl7606k - 1850 tl media player olarak sadece sony SMP-N200 modeline baktım.

yorumlarınız için teşekkürler.

• e.k.o E kullanıcısına yanıt
    6000 serisi iyidir. Eğer çok teknolojik olmasına gerek yok diyorsanız 2012 model 6097 fazlasıyla iş görür, 6097 ile 6008 in farklı teknoloji anlamında var.
    6008 2013 model olduğu için Miracast, çoklu izleme, uzaktan kayıt..gibi bazı yeni teknolojiler barındırıyor; ama onun dışında 6097'nin görüntü performansı daha iyidir. Ben de bir ara 7676 modelini kullandım o da harikaydı ama bu 2011 model, sıfır bulmak zor gibi, teşhir de almak biraz riskli bu model, en iyisi sıfır 6097
  • Degerli yorumunuz için teşekkür ederim sn tvyardım peki sizin önerebileceğiniz model varmıdır. Benim okuyup baktıklarım bunlar fakat illaki görüntü kalitesini özelliklerini beğendiğiniz sıkıntısı pek fazla olmayan bir model vardır. Rica etsem öneride bulunabilirmisiniz. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.k.o

Arkadaşlar merhaba
    Evdeki 1996 model tüplü televizyonum bozulunca yeni bir televizyon almaya karar verdim fakat yaklaşık 1 aydır okuyorum fakat bir türlü doğru düzgün bir model bulamadım.
    Aklımdaki marka görüntü kalitesi nedeniyle philips fakat onunda altyazıda Türkçe karakter sorunu kafama takılıyor.
    Acaba philips led tv alıp iyi bir media player ile altyazı ve format sorununu halletmekmi yoksa farklı bir televizyonmu karar veremedim.
    Ortalama 2000 tl civarı bütçe ile 3d 42"-47" led tv (philips veya farklı bir marka) ve media player tavsiyesinde bulunabilirmisiniz.

Şu ana kadar bakmış olduğum modeller 47pfl6097 - 2000 tl --- 46pfl5507k - 1799 tl --- 42pfl6008k - 1999 tl --- 47pfl7606k - 1850 tl media player olarak sadece sony SMP-N200 modeline baktım.

Selamlar,

Philips görüntü kalitesi açısından iyidir. Baktığınız modellerde güzel modellerdir. Fakat bence hiç düşünmeden 42PFL6008 alın ve yanına da;

http://www.bilisimport.com/store/ProductDetails.aspx?productid=170620&ref=akakce&v=1.30.4

bu media playerı alırsanız fazlası ile iş görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Arkadaşlar merhaba

Selamlar,

Philips görüntü kalitesi açısından iyidir. Baktığınız modellerde güzel modellerdir. Fakat bence hiç düşünmeden 42PFL6008 alın ve yanına da;

http://www.bilisimport.com/store/ProductDetails.aspx?productid=170620&ref=akakce&v=1.30.4

bu media playerı alırsanız fazlası ile iş görür.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim sn aramazmert.
    Linkteki bulunan media playeri inceledim galiba 3d desteği yok. Bunun dışında büyük ihtimalle televizyon olarak 6008 alacağım.
    Media player olarakta televizyonlar 3d .mkv dosyalarında ve alt yazıda sorun çıkardığı için 3d destekli bir media player almayı düşünüyorum.

• quote:

Linkteki bulunan media playeri inceledim galiba 3d desteği yok. Bunun dışında büyük ihtimalle televizyon olarak 6008 alacağım.
    Media player olarakta televizyonlar 3d .mkv dosyalarında ve alt yazıda sorun çıkardığı için 3d destekli bir media player almayı düşünüyorum.

Önemli değil hocam.

Siz asıl benim kusuruma bakmayın. Oruçlu olunca şaşırıyorum bazen. 3D desteği yokmuş ben var diye biliyordum. Tekrar özür dilerim.

Onun yerine bunu alabilirsiniz:

http://www.beyazesyamerkezi.com/Philips-HMP3000-12-HD-Ortam-Oynatici_12343.html?ref=akakce&v=1.59.4#0

• quote:

quote:

Önemli değil hocam.

Siz asıl benim kusuruma bakmayın. Oruçlu olunca şaşırıyorum bazen. 3D desteği yokmuş ben var diye biliyordum. Tekrar özür dilerim.

Onun yerine bunu alabilirsiniz:

http://www.beyazesyamerkezi.com/Philips-HMP3000-12-HD-Ortam-Oynatici_12343.html?ref=akakce&v=1.59.4#0

İlginize teşekkür ederim.
    Büyük ihtimalle bu ayın 30 unda doğum günü indirimlerini kullanıp 6008 alırım.
    Saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    55 inc TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Saygılar.

Estağfurullah önemli değil.

Kolay gelsin,

hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

quote:

Saygılar.

Estağfurullah önemli değil.

Kolay gelsin,

hayırlı olsun şimdiden.

Hocam birde 5008 ve 6008 arasında önemli bir fark varmıdır.
    5008 300hz - 6008 500hz galiba aralarındaki tek fark bu ikiside 2013.
    Yalnız ben bu hz olayını pek anlayamadım televizyonun hz yüksek olunca kutsalmı oluyo :))
  • quote:

Yalnız ben bu hz olayını pek anlayamadım televizyonun hz yüksek olunca kutsalmı oluyo :))

Yani elbette var ama önemli mi değil mi bu kullanıcı için farkedebilir.

İkiside PMR değerler onlar. 5008 50, 6008 100 Hz diye biliyorum ben yanlış hatırlamıyorsam. Reel değerleri yani.
  • quote:

quote:

Yani elbette var ama önemli mi değil mi bu kullanıcı için farkedebilir.

İkiside PMR değerler onlar. 5008 50, 6008 100 Hz diye biliyorum ben yanlış hatırlamıyorsam. Reel değerleri yani.

Hocam bir kaç sitede karşılaştırma yaptım daha sonra farkına vardım 6008 de çift çekirdek varmış en önemli farkı o doğru kararı vermişiz.
    Yardımlarınız için teşekkür ederim.
    İyi günler.

• quote:

Hocam bir kaç sitede karşılaştırma yaptım daha sonra farkına vardım 6008 de çift çekirdek varmış en önemli farkı o doğru kararı vermişiz.
    İyi günler.

Elbette doğru seçim.

Önemli değil.

İyi günler.
  • quote:

quote:

İyi günler.

Elbette doğru seçim.

Önemli değil.

İyi günler.

Sn aramazmert bu gun vatan bilgisayardan 47pfl6198 aldım 6008 in bir üst modeli vatan bilgisayarda bu tvde %34 indirim vardı alışverişimizin fazla olması nedeniyle %5 civarındada ben indirim aldım bayağı güzel bir fiyata almış oldum ilerleyen zamanlarda alacak arkadaşlar için artılarını ve eksilerini yazmaya çalışırım.
    Yardımlarınız için teşekkürler.
    İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.k.o -- 2 Ağustos 2013; 12:13:49 >

• quote:

Sn aramazmert bu gun vatan bilgisayardan 47pfl6188 aldım 6008 in bir üst modeli vatan bilgisayarda bu tvde %34 indirim vardı alışverişimizin fazla olması nedeniyle %5 civarındada ben indirim aldım bayağı güzel bir fiyata almış oldum ilerleyen zamanlarda alacak arkadaşlar için artılarını ve eksilerini yazmaya çalışırım.
    İyi günler.

Hayırlı olsun.

Aldığınız televizyondan pişman olmazsınız.

İndirim yapılması güzel olmuş. Resimli bir inceleme bekliyoruz.

İyi günler.
  • quote:

quote:

Sn aramazmert bu gun vatan bilgisayardan 47pfl6188 aldım 6008 in bir üst modeli vatan bilgisayarda bu tvde %34 indirim vardı alışverişimizin fazla olması nedeniyle %5 civarındada ben indirim aldım bayağı güzel bir fiyata almış oldum ilerleyen zamanlarda alacak arkadaşlar için artılarını ve eksilerini yazmaya çalışırım.
    İyi günler.

Hayırlı olsun.

Aldığınız televizyondan pişman olmazsınız.

İndirim yapılması güzel olmuş. Resimli bir inceleme bekliyoruz.

İyi günler.

Merhabalar resimli bir inceleme yapamadım fakat genel olarak karşılaştığım artı ve eksilerden bahsetmek istiyrum.
    Televizyonu ilk aldığımda atmış oldukları kanal listesi sinyal yok diyerek kanalları açmadı. Servisle konuştuktan sonra uydu kurulumunu manuel olarak yaptık. Tarama sonucunda kanalları bulmuş oldu. İlk başlarda sd yayında görüntü kalitesi gerçekten şaşırtıcı derecede kaliteli. Bu kadar iyi bir görüntü beklemiyordum. Elimde olan video formatlarını denemeye başladım bütün video formatlarını açtı. benim için en önemli olan video formatlarını tanımasıydı. Daha sonra netten farklı videolar indirmeye başladım. yaklaşık 50 gb boyutunda bir blu-ray iso dosyası indirdim bir tek iso dosyasını oynatamadı. Tv de beni şaşırtan bir özellik ise nette DTS ses desteğinin olmadığını yazmasıydı fakat 6 tane DTS film denedim hepsinide açtı ve hiç bir sorun yaşamadım.

tv nin 3d kalitesi ve 2d-3d dönüştürme performansı gayet iyi. Eger elinizde 3d si kaliteli bir film varsa 3d keyfine varıyorsunuz.
    Smart özelliğini soran arkadaşlar için tek söyleyeceğim smart benim için önemli olmadığı için fazla kurcalamadım ama yüzeysel olaak baktığımda normal gibi geldi

Şu ana kadar yaşadığım tek sıkıntı tv de Türkçe karakter altyazıların desteklenmemesi. Bunun bir çözümü varsa başka bir sıkıntı yok demektir.

• quote:

Merhabalar resimli bir inceleme yapamadım fakat genel olarak karşılaştığım artı ve eksilerden bahsetmek istiyrum.
    Televizyonu ilk aldığımda atmış oldukları kanal listesi sinyal yok diyerek kanalları açmadı. Servisle konuştuktan sonra uydu kurulumunu manuel olarak yaptık. Tarama sonucunda kanalları bulmuş oldu. İlk başlarda sd yayında görüntü kalitesi gerçekten şaşırtıcı derecede kaliteli. Bu kadar iyi bir görüntü beklemiyordum. Elimde olan video formatlarını denemeye başladım bütün video formatlarını açtı. benim için en önemli olan video formatlarını tanımasıydı. Daha sonra netten farklı videolar indirmeye başladım. yaklaşık 50 gb boyutunda bir blu-ray iso dosyası indirdim bir tek iso dosyasını oynatamadı. Tv de beni şaşırtan bir özellik ise nette DTS ses desteğinin olmadığını yazmasıydı fakat 6 tane DTS film denedim hepsinide açtı ve hiç bir sorun yaşamadım.

tv nin 3d kalitesi ve 2d-3d dönüştürme performansı gayet iyi. Eger elinizde 3d si kaliteli bir film varsa 3d keyfine varıyorsunuz.
    Smart özelliğini soran arkadaşlar için tek söyleyeceğim smart benim için önemli olmadığı için fazla kurcalamadım ama yüzeysel olaak baktığımda normal gibi geldi

Şu ana kadar yaşadığım tek sıkıntı tv de Türkçe karakter altyazıların desteklenmemesi. Bunun bir çözümü varsa başka bir sıkıntı yok demektir.

Tekrar merhaba. Haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim.

Philips servisinin attığı kanal listesinde sorun çıkması ilginç geldi.

Ama sonradan kanalların açılması güzel.

Blu Ray iso oynatamaması normal. DTS ses desteği 7008 ve 8008'de var diye biliyorduk. Ama 6188'e de gelmiş. Bu da memnun edici.

Fakat altyazı karakteri desteklememesi kötü.

• quote:

quote:

Tekrar merhaba. Haberdar ettiğiniz için teşekkür ederim.

Philips servisinin attığı kanal listesinde sorun çıkması ilginç geldi.

Ama sonradan kanalların açılması güzel.

Blu Ray iso oynatamaması normal. DTS ses desteği 7008 ve 8008'de var diye biliyorduk. Ama 6188'e de gelmiş. Bu da memnun edici.

Fakat altyazı karakteri desteklememesi kötü.

Hocam kusura bakmayın ilk başta ben yanlış yazmışım 6188 diye fakat daha sonradan düzelttim 6198 diye okuyan arkadaşları yanıltmasın model 47pfl6198

• quote:

Hocam kusura bakmayın ilk başta ben yanlış yazmışım 6188 diye fakat daha sonradan düzelttim 6198 diye okuyan arkadaşları yanıltmasın model 47pfl6198

Aralarında sadece renk farklılığı var 6188 ve 6198 arasında benim bildiğim.

İnsanız hocam olur böyle şeyler.
  • quote:

quote:

Aralarında sadece renk farklılığı var 6188 ve 6198 arasında benim bildiğim.

İnsanız hocam olur böyle şeyler.

Yardımlarınız için teşekkür ederim sn aramazmert gerçekten çok güzel bi tv seçimi oldu gerek denediğim bütün formatları oynamatması 3d kalitesi 2d-3d dönüştürmesi her yönüyle güzel bir tv.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.