tv'ye ses sistemi almak istiyorum. ancak alacağım ses sistemi kullanımı çok pratik olmalı.
örneğin bundan önceki televizyonumda (arçelik 84 100mhz pip tüplü) dahili iki kolonlarının yanında birde üstte subwoferı vardı gayet iyi ses veriyordu (Dobbly victural)(2+1 gibi). malum led tv ye geçince ses farkını yadırgadım biraz. alışkanlık çünkü.
şimdi seçeneklerde ev sinema sistemi olabilir ancak bunlar sinema odaklı olduğundan normal kanalları izlerken ses kalitesinde düşme olacağınının kanaatindeyim. ayrıca dvd - uydu alıcı - tv bağlantıları, tv açarken onu ayarla bunu ayarla vb. işlerden uzak durmak istiyorum. ama bu bağlantılara değecek ve ses kalitesinde düşme olmayacaksa olabilir.
benim kafamdaki sistem; 2+1 yada 5+1 ancak 2+1 tercihim, en azından tüplü tv deki gibi pratik fişleri takınca çalışacak, tv kanallarını izlerken mükemmele yakın kaliteli ses verecek bir sistem arıyorum. tabi ücretide uçuk olmamak şartı ile...
bana önerebileceğiniz bir ürün varmı acaba ?
Bose cinemate II ye bir bakın 2+1 olarak ve yine Bose Compenion 5 olabilir AVR siz ve 2+1 olarak
dediğiniz ürüne baktım. çok beğendim kullanımı basit hatta hemen alayım dedim. ancak fiyatına bakınca bana çok pahalı geldi. en azından buna yakın bin tl yi aşmayacak bir ürün tavsiye eder misiniz ?
Ben olsam başka alternatif yerine temiz sıfır kıvamı 2.el düşünürdüm, Benim mantığım biraz " Sıfır toyota yerine 2. el mercedes daha iyidir" şeklinde Hatta bana kalsa ben center barındırmayan bir sistem tercih etmem en kötü bir AVR ve 3+1 kurarım canım istersede arkaları tamamlarım .
evet. incelemelerim sonucunda dediğinize katılıyorum. 3+1 avr sistemi kurmak en mantıklısı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme