Şimdi Ara

led tv ye ses sistemi bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.benim optik çıkışı olan ve dts destekleyen televizyonum var ve elimde sadece dvd playerı olmayan ses sistemim var şimdi ben harddiskimi tv ye bağlıyorum filmler açılıyor sesler güzel ama ben bu dts sesleri dvd player olmadan ses sistemine nasıl aktarırım bir cihaz aparat kablo varmıdır yada dvd bluray gibi cihazmı almam gerekiyor alırken neye dikkat etmem gerekiyor 800 watt ses sistemi her oynatıcı uyarmı.ama gerek yoksa alamak istemiyorum çünkü ihtiyacım yok tv herşeyi hallediyor zaten benim tv de lg la690.almadan nasıl olur yada ucuz yollu medya oyantıcıyla sorunum çözülürmü.

• tek54 T kullanıcısına yanıt
    DVD playerı olmayan ses sisteminiz nedir? Onu yazarsanız ancak birşeyler önerilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung HT-TZ215T sadece dvd oynatıcısı yok.
    http://www.samsung.com/tr/support/model/HT-TZ215T/ADL
    O aletin amfisi zaten DVD player'ın içindedir. Hâli ile DVD player'ın olmadan olmadan hoparlörleri besleyecek bir amfi de olmayacağından ses alamazsınız.

Elinizdeki hoparlörlerin de direnci 3 ohm olduğu için başka bir cihaza bağlayıp kullanmak da biraz zor.

Yani yeni bir ses sistemi almanız gerekiyor. Durum budur.

• yeni bir dvd player çözmezmi sorunu..
    Maalesef çözmez. Çünkü 5.1 paket halinde satılan sistemlerde hoparlörlere güç veren amfi DVD player'ın içine entegre edilmiştir. Ve bu amfi kısmı olmadan hoparlörler çalışmaz.

Alacağınız herhangi bir DVD playerda bu amfi kısmı olmayacağı için hoparlörlerden ses alamazsınız.

Bu sebeple 1500tl gibi bir bütçe ayıracak olan kişilerin AVR+hoparlör şeklinde set kurması her zaman çok daha mantıklı olacaktır.

• işte amfisi olan bir uynatıcı alsam olmuyormu ses sistemlerindeki oynatıcıların hepsi aynı görevi görmüyormu sonuçta sadece güç farklılıkları var benim bildiğim ben de bu sisteme güç verebilecek kadar bir dvd oynatıcı alsam diyorum dvd oynatıcıdan kastım. bilmem anlatabildimmi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.