Bildirim
Ledlerim yanmıyor pc yavaş.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Huzunbaz
Arkadaşlar;
Yeni bir kasa topladım. Her şeyi yerli yerine taktım. Pc biraz yavaş geldi bana. core 2 duo e6750 2 gb kingston 800mhz ram var. Normalde bu kadar yavaş davranmaması lazım bence. Bir de power led ile hdd ledler yanmıyor? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
led yönlerini ve yerlerini kontrol et
ana kartın kitap bak orda gösterir -
Ledleri doğru yere bağladım. Ama artısını eksisini bilemediğimden ters olabilir. Acaba ondan mıdır? -
lederi doru yere bağladın ama hala yanmıyosa ters çevir diğer türlü tak kablıları yanar ozaman ters bağlarsan yanmaz -
büyük ihtimal ledleri artı eksi yönünden ters bağlamışsın ondan dolayı yanmıyordur bir de bu 2 GB ramı XP ile mi kullanıyorsun ???? -
Eğer pc de xp yüklü ise doğrudur yavaş çalışır.Xp 1,5 ramı geçince makinanın diğer özlliklere bağlı olarak yavaşlar... -
quote:
Orjinalden alıntı: pck0pat
Eğer pc de xp yüklü ise doğrudur yavaş çalışır.Xp 1,5 ramı geçince makinanın diğer özlliklere bağlı olarak yavaşlar...
neden -
quote:
Orjinalden alıntı: pck0pat
Eğer pc de xp yüklü ise doğrudur yavaş çalışır.Xp 1,5 ramı geçince makinanın diğer özlliklere bağlı olarak yavaşlar...
Bilip bilmeden atıp tutmayın lütfen. Ram miktarı artınca bilgisayar niye yavaşlasın? Tamam 1.5 gb ram da çok büyük fark hissedilmez belki ( program kullanmıyorsan) ama bu bilgisayarın yavaşlayacağı manasına gelmez. -
harbiden hea ram cok muş xp kaldirmiyormuş hiç hülcegim yoktu 32 4gb 64 bit 8 gb ta kadar destekliyordu ben oyle hatirliyorum en azindan -
32 bit xp 3 gb destekler sonrasını görmez . 64 bit xp ise 4 ten fazlasını desteklemez. Vista da 8gb destekler.
Ledlerin yanmamasına gelince normal bir sorun teşkil etmez yanlış takmışsın. Bende öyle kullanıyorum sadece hdd takılı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 2 Kasım 2007; 17:55:42 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- gizli dns sunucusuna erişilemiyor
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- hp bilgisayar açılmıyor
- word tek sayfaya sığdırma
- telefon neden ısınır
- biosa nasıl girilir windows 10
- video boyutu küçültme
- secure boot nedir
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X