Şimdi Ara

Ledli devir saati (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • apaçi işi olmuş bursada bi çok şahinde yapıştırmalı olanından var
  • Gerek yok abi bunu anca B sınıfı aracını super mini sanan insanlar yapar ki bi a8 e falan tokatlanmak paha biçilemez onlar için sessizce :)
  • Çok orjinal bir şey.

Ben yaptırmam ama beğendim.
  • Ufak ledli logo koyanı gördüm de kocaman devir saatini ilk defa görüyorum
  • Yaratıcı apaçilikten başka bişey değil
  • boş insanların boş ugraşları
  • Projeksiyon ile yol bilgisayarı bilgilerini tüm camlara vermek güzel olur
  • farklı olmuş
  • buna harcayacağım paraya yakıt alır gezerim.

her zaman her yerde sade güzellik
  • Benim hosuma gitti emek verilmiş bir proje. Ben olsam yaptırmam ama. Milletin her zevkınede apaçi deyip durmayın
  • camda olmamış, bunun ufak bir örneğini konsola koymak güzel olabilir kare ledler ile
  • Ben de yakıt göstergesini koymayı düşünüyorum arka cama, sürekli sarı ışık yanık durumda, ibre 0'ın hizasında.
  • teknolojik apaçi
  • Niye apaçi diyip duruyorsunuz? Herkesin zevkleri renkleri farklı. Nolucak yani arka cama yaptıysa? Belki içerde düğmeyle kapatılabiliyordur. Herşeyi eleştirmeyin lütfen biraz saygılı olun
  • Arabanın freni tutmaz, lastiği eskidir daha pekçok eksiği vardır. Birkez okuyacak birşeyler almaz.
    Ama arabanın sağına soluna led yapar, mavisinden moruna ...
  • nasıl yapıldığını söleyecek kimse yoksa saçma yorumlar yazmayın herkesin zevki farklıdır kimi sadece kullanır kimisi sadece araçdan nefret eder apaçilik ise sizlerin yazdıqı yorumlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byroqqo

nasıl yapıldığını söleyecek kimse yoksa saçma yorumlar yazmayın herkesin zevki farklıdır kimi sadece kullanır kimisi sadece araçdan nefret eder apaçilik ise sizlerin yazdıqı yorumlardır.

yakışacak şey var yakışmayacak şey var.

eğer elektronik işleri elinizden biraz geliyorsa şu devreyi araştırabilirsiniz esasında vumetre devresi olmasına rağmen analog saatlerde çalışacağını düşünüyorum.

/>

• orta şekerli iyi
  • Milletin zevklerini eleştirmek bazılarının neden hoşuna gider anlamış değilim. Hani arkadan gelenin dikkatini dağıtır vs. denilse bir nebze anlarımda hemen Apaçi işi olmuş deniliyor neyse bu Apaçi işi? herkes kendi zevkine uymayan bir şey görünce adını apaçi işi koyuyor. Sanane kardeşim isterse adam kaputunun üstünde dansöz oynatır???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.