Şimdi Ara

Lee Sin adındaki büyük BOŞLUK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen demek ki bana denk gelmedin darius garen oynamaya devam edin gençlik
  • Turkiye serverinde diger playerlar her heroyu cok iyi oynuyorda bi lee sinde iyi oynamiyorlar sanki. Neyin kafasindasin anlamadim bosluk kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısmen haklısın
  • Lee sin oyunu domine edecek champlardan hertürlü role burune bilen esnek bir yapısı var fakat serverin tr imis orasını sen dusun ;)

• İşte bu yüzden Türkiye sunucusunda Lee Sin oynamak insanı canından bezdiriyor...

Birde jungle main lee sin olarak cevap vereyim dediklerine;

- Late gamedeki işe yaramazlığı
    Eğer doğru build yapılırsa işe yarar. Doğru item de tank ağırlıklı offtank gitmektir. TR sunucusundaki Lee Sin oyuncuları first item IE (hatta 3 IE?) çıktığı için latede iş yapamıyor olabilirler. Latede bir nocturne değil ama takıma kattığı büyük bir mobilitysi var.

- Early deki dusuk hp si
    LOL. Lee Sin bu oyundaki en güçlü earlye sahip şampiyonlardan biri. Neden bahsediyorsun? HP çok düşük bir faktör. HP'ye gelene kadar armor, MR, skiller, red buff gibi birçok early etmeni var.

- Team fightlardaki gereksiz kalışı
    1. maddeyi oku.

- Pure AD kasmadığında damage vuramaması ki jungle Pure ad kasacaksa anlamı ne? (Türkiye serverında defansif kasan BOŞLUK oyuncusu görmedim. En fazla Frozen Mallet.)
    Lee Sin AD kasmadığında damage vuramıyor mu? %40 AS pasif ve % damage vuran Q skili var. İstediği kadar tank gitsin yine belli bir damagesi oluyor. Fikir yürütmeden önce skillerini okuyun.

- Jungle oynayan BOŞLUKların oyundan düşüşü(Örn; Ben midde 10 lvim, Adam 5 lv.)
    Normal birşey. Mid lane level olarak daima öndedir. Biz sizin gibi 7/24 mid lanede farm yapmıyoruz. Ayrıca jungler laneni ganklayıp sana kill aldırdıktan sonra minionlarını keserken "minionlarımı çalmaaa" diye ağlıyor musun? Belkide level olarak geri kalmasının sebebi "Lee sin gank aaat, lee sin minionlarımı bıraaaak, lee sin wraithleri bana veeer, lee sin maviyi bana veeer, lee sin u suuuuck." diye ağlaman olabilir mi? Düşün bakalım.

- Q ile başlayan Jungler lar.
    Duruma göre başlanır. Q ile başlaması kötü oyuncu olduğunu göstermez. Invade gidiyorsan yada invade geleceğini düşünüyorsan Q ile başlarsın.

- Counter jungle 0. BOŞLUKun yapması gereken yegane işlerden.
    Counterjungle yapabilmek için akıllı ve uygun mid lane gerekir. Mid lanede 2v2 skirmishlerde iyi olan bir şampiyon yoksa counterjungle gitmek risklidir.

- Ultiyle KS bekleyen BOŞLUKlar.
    Mecburen bekleyeceksin yoksa adamı kurtarmış oluyorsun. (Logic??) Bu oyunda KS diye birşey yok şunu sokun artık kafanıza.

- Jungleın assist mantığını çözememiş BOŞLUKlar.
    Jungle gank atar. Asist bırakacağım diye uğraşmaz. Laneden kill çıkmışsa başarılıdır. Bu kadar basit.
    Bizde Ignite tarzı speller yok yani kill alma şansımız size göre daha DÜŞÜK. Doğru zamanda basıver canım igniteni. Kill sana kalsın. İlk başta basıp adamı korkutup sonra kill bırakmadı diye ağlıyorsunuz. Karşındaki gelene kadar 2 level fark açarsın, yaklaşık 20 CS fark olur. Birde minionları pushlayıp rakibini denylersen tadından yenmez. Snowball yapmayı bilmiyorsanız lee sin ne yapsın?

Bu konuya ciddi bir yorum yaptığım için kendime şaşırıyorum.

• Cahile bak hele . Adam Lee sin oynayan görmemiş .
  • Cahile bak hele .

1 ay önce oyuna başlamış . Allah bilir Türk serverindasındır . Adam lee sin playeri görmemiş Dariuslarla Vilerle 30 level olmuş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSF Aristona

İşte bu yüzden Türkiye sunucusunda Lee Sin oynamak insanı canından bezdiriyor...

Birde jungle main lee sin olarak cevap vereyim dediklerine;

- Late gamedeki işe yaramazlığı
    Eğer doğru build yapılırsa işe yarar. Doğru item de tank ağırlıklı offtank gitmektir. TR sunucusundaki Lee Sin oyuncuları first item IE (hatta 3 IE?) çıktığı için latede iş yapamıyor olabilirler. Latede bir nocturne değil ama takıma kattığı büyük bir mobilitysi var.

- Early deki dusuk hp si
    LOL. Lee Sin bu oyundaki en güçlü earlye sahip şampiyonlardan biri. Neden bahsediyorsun? HP çok düşük bir faktör. HP'ye gelene kadar armor, MR, skiller, red buff gibi birçok early etmeni var.

- Team fightlardaki gereksiz kalışı
    1. maddeyi oku.

- Pure AD kasmadığında damage vuramaması ki jungle Pure ad kasacaksa anlamı ne? (Türkiye serverında defansif kasan BOŞLUK oyuncusu görmedim. En fazla Frozen Mallet.)
    Lee Sin AD kasmadığında damage vuramıyor mu? %40 AS pasif ve % damage vuran Q skili var. İstediği kadar tank gitsin yine belli bir damagesi oluyor. Fikir yürütmeden önce skillerini okuyun.

- Jungle oynayan BOŞLUKların oyundan düşüşü(Örn; Ben midde 10 lvim, Adam 5 lv.)
    Normal birşey. Mid lane level olarak daima öndedir. Biz sizin gibi 7/24 mid lanede farm yapmıyoruz. Ayrıca jungler laneni ganklayıp sana kill aldırdıktan sonra minionlarını keserken "minionlarımı çalmaaa" diye ağlıyor musun? Belkide level olarak geri kalmasının sebebi "Lee sin gank aaat, lee sin minionlarımı bıraaaak, lee sin wraithleri bana veeer, lee sin maviyi bana veeer, lee sin u suuuuck." diye ağlaman olabilir mi? Düşün bakalım.

- Q ile başlayan Jungler lar.
    Duruma göre başlanır. Q ile başlaması kötü oyuncu olduğunu göstermez. Invade gidiyorsan yada invade geleceğini düşünüyorsan Q ile başlarsın.

- Counter jungle 0. BOŞLUKun yapması gereken yegane işlerden.
    Counterjungle yapabilmek için akıllı ve uygun mid lane gerekir. Mid lanede 2v2 skirmishlerde iyi olan bir şampiyon yoksa counterjungle gitmek risklidir.

- Ultiyle KS bekleyen BOŞLUKlar.
    Mecburen bekleyeceksin yoksa adamı kurtarmış oluyorsun. (Logic??) Bu oyunda KS diye birşey yok şunu sokun artık kafanıza.

- Jungleın assist mantığını çözememiş BOŞLUKlar.
    Jungle gank atar. Asist bırakacağım diye uğraşmaz. Laneden kill çıkmışsa başarılıdır. Bu kadar basit.
    Bizde Ignite tarzı speller yok yani kill alma şansımız size göre daha DÜŞÜK. Doğru zamanda basıver canım igniteni. Kill sana kalsın. İlk başta basıp adamı korkutup sonra kill bırakmadı diye ağlıyorsunuz. Karşındaki gelene kadar 2 level fark açarsın, yaklaşık 20 CS fark olur. Birde minionları pushlayıp rakibini denylersen tadından yenmez. Snowball yapmayı bilmiyorsanız lee sin ne yapsın?

Bu konuya ciddi bir yorum yaptığım için kendime şaşırıyorum.

bendende sana tavsiye en son yazdığın şeyi başta sorsaydın kendine

• quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

" Lee sin karakteri çıkmadan önce çok düşünülmüş ismi ne olabilir diye , daha sonra lee sin i " Listen " kelimesinin telafuzuna göre uydurmuşlar. Kör ve sadece duyarak çevreyle iletişim kuran bir karakter için inanılmaz bir ayrıntı bu , adamsın riot . "

Millet burada kavgaya tutuşmuş , sen Ertem Şener gibi maçın en heyecanlı yerinde Messi nin atalarını anlatıyorsun.
  • Açık ve net en iyi gördüğüm leeler ne westte nede tr dedir, east 1600+ üstü (eski puanlarla) oyunculardaydı üzgünüm ama durum bu :(
  • wriggledan sonra warmog rush yapın
  • Lee oynamayı bilmeyenler damlamış yine bronz 5 de tabi iyi lee göremezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

Yazıyı yazarken ne kadar itici olduğunun farkina varmadin mi? O boşluk saçmalığına 2 cümle dayanabildim ancak.

aynen
  • Merhaba Arkadaşlar öncelikle foruma yeni üye oldum ilk mesajım bu devamı gelecek :)

söylemek istediğim şu lee sin late gamede kötü diyen arkdaşlar neye göre kötü olduklarını düşünüyorlar

bence tek sebebi şudur ki lee sin oynayanlar tank kasıyorlar ve hiç bir tank late gamede gözle görülür demage veremez ve bence lee sin tank olarak harika olmakla beraber tflerde adcyi koruyabilecek en iyi herolardan biri

ve siz ad lee sin görmemişsinizdir ki bu en büyük ihtimal size söyleyeceğim buildi yapın gidin bi oyunda late game lee sine bakın hiç bir off tank veya başka bir tank adc vesaire karşısında duramaz lee sindeki skill kombo kimsede yok ayrıca vereceğim buildde armor pen ler mevcut kombo dediğim ilk başta q + q / e+e / q / ulti / q ve ölür arada basic ataklarımızda var tabiki

Bıild

Bloodthirser

Black claver

Last Whisper

Ninja tabi / merkürün ayakları

Frozen Mallet

son itemde size kalmış ister trinity ister guardian isterseniz tank itemleri kasabilirsiniz

Yorumlarınızı bekliyorum

özellikle lee sin hakkındaki yorumlarınız beni daha çok ilgilendirecektir

iyi forumlar...

• https://www.youtube.com/watch?v=GX7jIKoDdzo

Sıkıntı büyük beyler...
  • Oynayan gormemissin

• adama yüklenmişsiniz ama adam doğruyu söylüyor sadece iyi okuyun. Alıyorlar lee sin i early de ölümcül gank kabiliyetine sahip evet ama her eline alan atabiliyor mu bu gankı?( ben atamıyorum) Oyunu normal bir jungler gibi oynayıp midden sonra düşüyorlar oyundan al sana 4vs5. Teamfightta rakip adc yi tekmelemiyorsun tamam bari kendi adc ni koru? Yok.. Sıkıntı heroyla alakalı değil. İyi oynarsan latede de düşmezsin rakip adc yi kendi nexusuna kadar da tekmelersin tamam da yüzde 90 ı yapmıyor bunu. Benim de çok dikkatimi çeken birşey.

Tekrar söylüyorum iyi oynayan lee sinler de var gayet süper oyunlar çıkarıyorlar.
  • Abi bu tur konulari acanlar neyin kafasinda hala anlayamadim her karakter darius gibi noob herosu degildir kullanan vardir kullanamayan vardir kullanamayan adamlara denk gelip heroya b*k atmak neyin nesidir?? Veya kendin kullanamamissindir bu hero cok dandik dersin de kime gore neye gore? Ayrica kendim de kullandim dogru build ile lee sin ilah olur.

• lee sin cok zor bir karakter iyi oynayanına bakman lazım karakterin gücüne görmen için.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.