Şimdi Ara

Lee Sin adındaki büyük BOŞLUK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşın gördüğü iyi Lee Sin oynayıcısı sayısı, 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rumpos -- 4 Mart 2013; 21:15:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötü lee sin sadece karşıma geldi hiç takımıma geldiğini hatırlamıyorum.Bence çok başarılı bir karakter invisible karakter varsa alan vision'ı var q ile yarı hp'li karakterlere burst atabiliyor alan slow,alan knockair,shield özelliği var hem kendi hareket kapasitesi yüksek,rakibin hareketini de kısıtlıyor bence çok hoş ve etkili bir karakter.
  • Yapma birader bunu yapma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RagnarFist

/>

• Tamam şimdi gidip Teemo ve ya Darius ile oynayabilirsin.(Darius ve Teemoya laf attığım falan yok ha bide UNUTMADAN:

• quote:

Orijinalden alıntı: sy2d

Ya tabiki iyi oynayanları var ben o konuda hiçbir şey söylemiyorum ama bana denk gelmiyor bu pro oyuncular

broze V im diyor ve pro oyuncu bekliyor of of yahu seçmece vallaha..
  • oğlum çık dışarı az temiz hava al beynine(varsa) oksijen gitsin bu nedir lan alt tarafı 4gb lik bi oyun biraz bu açıdan yaklaşın lol'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

/>

• en son tf lerdeki gereksiz kalışını okudum ve bu yorum yazıyorum.
    sen lee sin'e bunu nasıl dersin çok ayıp ettin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

quote:

Orijinalden alıntı: sy2d

Ya tabiki iyi oynayanları var ben o konuda hiçbir şey söylemiyorum ama bana denk gelmiyor bu pro oyuncular

broze V im diyor ve pro oyuncu bekliyor of of yahu seçmece vallaha..

bronze V deyım diye bişey dediğimi hatırlamıyorum sadece bronze v ile plat v arasında lee oynayabilen yok diyorum
  • aradım riotu hallediyorlar sen takma kafana
  • mastr yi ve darius oynamaya devam et qnq tek atiyolar xddxddxd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Couteau

oğlum çık dışarı az temiz hava al beynine(varsa) oksijen gitsin bu nedir lan alt tarafı 4gb lik bi oyun biraz bu açıdan yaklaşın lol'e

yani 30-40gb olsa farklı mı yaklaşıcan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Orijinalden alıntı: Couteau

oğlum çık dışarı az temiz hava al beynine(varsa) oksijen gitsin bu nedir lan alt tarafı 4gb lik bi oyun biraz bu açıdan yaklaşın lol'e

yani 30-40gb olsa farklı mı yaklaşıcan?

Bu bu bu buu ailn disariiiiiiiiii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

Yazıyı yazarken ne kadar itici olduğunun farkina varmadin mi? O boşluk saçmalığına 2 cümle dayanabildim ancak.

Ben o kadar da dayanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fungsclup -- 4 Mart 2013; 23:04:17 >
  • TR'de cidden az iyi lee sin oynayan sayısı. Rezil oluyor gerçekten Lee Sin, ama diğer herolardan daha az değil. Hangi heronun cidden hakkının verilerek oynandığını gördün şu serverda bahsettiğin divisionlar arası?
  • Yapma bunu yapma bunu .. : (
  • Klavye de hala kullanmadığın işaretler var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.