Şimdi Ara

Lee Sin adındaki büyük BOŞLUK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lee Sin'e useless gözüyle bakmak gerçekten çok ilginç. Auto attack champion degil kesinlikle. Armor Penet rune var ise early'de tek combo 2 auto ile çok rahat kill getirir.
  • adam artık dolmuş taşacak yer arıyor söylediklerinde haklısın aslında tr de girdiğim nerdeyse her ranked maçında lee sin oynanıyor sürekli ranked atıyorsan sana hak veriyorum karşim
  • boşluk boşluk kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sy2d

quote:

Orijinalden alıntı: Phreak LoL

quote:

Ya tabiki iyi oynayanları var ben o konuda hiçbir şey söylemiyorum ama bana denk gelmiyor bu pro oyuncular

broze V im diyor ve pro oyuncu bekliyor of of yahu seçmece vallaha..

bronze V deyım diye bişey dediğimi hatırlamıyorum sadece bronze v ile plat v arasında lee oynayabilen yok diyorum

Yukarda iyi oynayanlara lafım yok diyorsun, şimdi lee oynayabilen yok diyorsun, anlamadım ben seni. Gümüş II bir kaç LoLReplay atabilirim.

• qnq geçen daryus aldım lee sini yarı canımı indiremeden kesiyordum xd lee sin çok kötü hero xd darius banlanmassa hemen alın firi win
  • baya oynadıgım bir jungler kendisi fakat lategame de acayip düşüyor 5 kişi arasında carry e q tutturmakta imkansız bi şey oldugundan tf lerde useless kalma ihtimali yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Couteau

oğlum çık dışarı az temiz hava al beynine(varsa) oksijen gitsin bu nedir lan alt tarafı 4gb lik bi oyun biraz bu açıdan yaklaşın lol'e

bak bu açıdan düşünürsek dünyanın en önemli bilgileri de 4tblık disklerde falandır

• Bakın adam biraz abartmış ama kısmen haklı. Şöyle ki , Lee şu an rankedda sadece rakipte Akali varsa seçilmelidir . Diğer durumlarda oldukça kullanıssizdir ve late gamede takımını, tanky bir buildle 4, damage kasmissa (ki bu çoğunlukla tr serverinda görülür) 3 kişi bırakır (devre dışı kalan diğer eleman o sırada damage kasan Lee 'ye sövmekle meşguldur ), Bunu tüm turnuvalarda, streamlarda gorebilirsiniz. Az önce voyboy rezil oldu mesela. Neyse, maini olup da gerçekten tam kapasiteyle oynayanlar dışında şu an Lee viable değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo Ryzov -- 5 Mart 2013; 1:27:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marjinal yazdığını, dolu yazdığını, doğru yazdığını sanan ama boş yazmıs olup, beyninin baska biyerde olduğunun kanıtısın. neyse sana boşluk suz oyunlar dilerim
  • Dünyada her 20 saniyede bir lee sin ölüyor.

• Tamam haklısın TF'de etkisini kaybediyor özellikle late gamede ama gerisinde haksızsın. Ward atıyım atlıyım üzerine mantığı tamam güzel ama sordun mu adam niye zaman kaybediyor diye? Üzgünüz paşam herkes senin gibi razer ekipmanları ile makro yapıp takılmıyor oyunda.Lee sin'in solo topu candır adamı hayatından bezdirir ama her daim tfnin ortasında olmasını bekleme adamdan. Jungle için bişi demiyorum bence artık lee sin jungle sadece zevk için oynanabilir başka bir anlamı kalmadı.Senin beyninde büyük bir boşluk var anladığım kadarı ile.
  • quote:

BU YAZI BRONZE V ~ PLAT V DIVISIONLARI ARASINDAKI LEE SIN OYUNCULARINA INCE BIR SİTEMDİR.

Yazı biraz uzun olabilir.

Lee Sin = BOŞLUK olarak kullandım.

Oyunda en nefret ettiğim şampiyondur kendisi takımımda BOŞLUK oldugunda direk oyunda cıkıyorum.
    - Late gamedeki işe yaramazlığı
    - Early deki dusuk hp si
    - Team fightlardaki gereksiz kalışı
    - Pure AD kasmadığında damage vuramaması ki jungle Pure ad kasacaksa anlamı ne? (Türkiye serverında defansif kasan BOŞLUK oyuncusu görmedim. En fazla Frozen Mallet.)
    - Ad bruiserların mide geçtiği zamandan beri sayısız kez karşılaştığım middeki BOŞLUKlar.
    - Jungle oynayan BOŞLUKların oyundan düşüşü(Örn; Ben midde 10 lvim, Adam 5 lv.)
    - Q ile başlayan Jungler lar.
    - Counter jungle 0. BOŞLUKun yapması gereken yegane işlerden.
    - Ultiyle KS bekleyen BOŞLUKlar.
    - Jungleın assist mantığını çözememiş BOŞLUKlar.
    - Tüm bunlara rağmen BOŞLUKtan vazgeçmeyip oyunu bize zehir eden oyuncular

Lee Sin oyuncu mantığı (TR server);

- Red buff kesip gank atarım garanti kill bu BOŞLUK gg easy! (Bunu düşün BOŞLUKların %70'i Q yu kaçırdı.)
    - {Team fightta} Adc ye focuslanım adc kesersek oyun bizde! (Adc'ye focuslanabilen(%20) tüm BOŞLUKların %50 si ultiye adcyi kaçırdı.)
    - Üstümde her zaman ward taşımalıyım(ana düşünce w ile kaçmak. AMENNA!) her zaman kaçar BOŞLUK hahahah BOŞLUK is OP! (Bunu yapmaya çalışan tüm BOŞLUK oyuncularının izlediği yol ward => stop => w => stop %40 ı bunu yaparken zaman kaybetti.)
    - BOŞLUK pasifi bi harika beleşten attack speed.(1v1 giren BOŞLUK oyuncularının izlediği yol Q => Q => E => E => W => W => R => AA. sonuç belli OHA KIM KASTIRDI BUNU ACAİP VURUYOR. yüzsüzzz)
    - BOŞLUKla adama Q atar W ile miniona geri uçarım damage yemeden adamı keserim :D ( BOŞLUK oyuncularının %40 ı Q ile adama uçmadan w ile miniona geri atladı.)
    - Ya ben bu BOŞLUK un ultisine bayılıyorum adamı 2 km fırlatıyor. (%20 BOŞLUK oyuncusu Team fightta rakip solotop veya junglerı adcnin üstüne fırlattı.)

Benim BOŞLUK hakkındaki düşüncelerim bunlar kişisel gözlemlerime dayanarak yazdım tabiki haksız olduğumu düşünler olacak bu yazdıklarım baştada dediğim gibi Bronze V ~ Plat V arası için tabiki iyi oynayanlarıda var onlara hiçbir lafım yok. BOŞLUKLA sayısız maç oynayıp kendini geliştirenlerde var muhakkak. BOŞLUĞA yeni başlayanlara bir rehber olabilir bu yazdıklarım. Okuma zahmetınde bulunanlara teşekkürler.

+9...9

Her ne kadar sana katılsam da iyi oynayanın elinde harikalar yaratıyor cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 6 Mart 2013; 11:04:02 >

• 10 oyuncudan 8 hatta 9u hakkını veremediği için useless görünüyor.Damage kasınca tanklayamaması, tank kasınca vurmaması bir sorun.
    Ancak bence doğru olan tank kasıp late e doğru tanklık ve ulti-w ile team fight a fayda sağlamaya çalışılmak

Lee indirimdeyken alıp 15 oyun civarı attım ve sadece 4ünü kazanabildim.Üstelik iyi de oynadığımı düşünüyordum
    Açıkcası bi Vi veya Rammus gibi etkisini oyun boyu gösteren jungler lar varken Lee alıp jung gitmek bana garip geliyor. Ancak Lee yi çok iyi bilen, tam kapasiteyle oynayan biri bunlar varken lee yi tercih eder

Bunu yapanda var şimdi. İyi oynayan olduğu zaman hiç bir şekilde kaçamıyorsunuz . Az vuruyor ama sustaini yüksek ve kaçma mekanızmasını iyi kullanıp ölmeden oyun bitiren çok lee gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 5 Mart 2013; 2:50:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wsciadam

boşluk boşluk kafam karıştı

• Çok iyi oynadığım oyunlar oldu Lee Sin ile ama yinede söylediklerinin çoğunda kısmen haklısın.
  • Konu boşlukta kalmış.
  • Büyük üstad bu açıklamayı yaptın bizi büyük bir BOŞLUKtan kurtardın.

Şöyle 2 aylık playerlerin yorumları bitiriyo beni
  • oynaması çok zevkli olmasına rağmen almaya cesaret edemedim çünkü çok zor evet bütün herolarda oynayan çok önemli ama lee sin de iyi oynayan durdurulamaz gibi bişey. Yani iyi oynayan bi lee sin jungle ile ortalama oyun süresi 20-25 dk ve gg wp

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Li Sheng Shun -- 5 Mart 2013; 13:06:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.