Şimdi Ara

Lee sin totem + w prolari gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlar lee ye merak saldim normal gamede 9 win streak var lee sin ile cok zevkli ve kumeme gore iyi oynuyorum diyebilirim gold 3 ancak adam bizden kacarken seri sekilde totem w r basmanin sirri nedir adamlar totem atar atmaz salisesinde toteme w ile atliyor ben yapmaha calisinca totemi atiyorum adam totemi geciyo ondan sonra w ye gidiorum yani seri olmuyor taktigi nedir bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• skilleri otomatiğe al

• smartcast ve pratik
  • Kardeşim lee ile 200den fazla oyunum var keşiftaşını a tusuna ata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isolmaz

skilleri otomatiğe al

Skiller zaten otomatikte ancak totem attiktan sonra aninda w ye bassan bile toteme gitmesi gecikmeli yani montagelerde adam totemi atar atmaz ustune gidiyor ama bende olmuyor 60 pingde olsa olmuyor

• kardeş lee sin ile hiç oynamadım ama keşiftaşını sakın a tuşuna atama. a tuşuna shift+left click kombinasyonunu ata. ve bunu tek seferde yaparak kite yapabilirsin böylece.

ayrıca lee sin ile oynarken makro kullan. ward 20 milisaniye bekledikden sonrada w tuşuna basmasını sağla ve makronun. böylece hatasız bi şekilde wardjump yapabilirsin.
  • Makro kullanırken farenin kıpırdaması sorun sen keşiftaşını 3'e koy smartcast ile 3+w yap
  • hazır konu acılmısken sorayım a skıllını smarta nasıl alıcam? auto attack range i gözükmesin istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

hazır konu acılmısken sorayım a skıllını smarta nasıl alıcam? auto attack range i gözükmesin istiyorum

Kullanıcı Tuşları-->Oyuncu hareketinde shift+mb2 olan yeri a yapacaksınız bunu kastediyorsunuz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dikten inen dikme

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

hazır konu acılmısken sorayım a skıllını smarta nasıl alıcam? auto attack range i gözükmesin istiyorum

Kullanıcı Tuşları-->Oyuncu hareketinde shift+mb2 olan yeri a yapacaksınız bunu kastediyorsunuz sanırım

sağol şimdi denerim.
  • Totemi fazla uzağa atma.

• Q-q-flash-ulti yap alışana kadar

• skilleri otomatik kullan
    totem max. atabilme mesafesini öğren

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende totem 2 de yakın olduğu için seri 2+w yapabiliyorum orta parmağım çok seridir(töbe bismillah içiniz fesat). sende dene her şekli eline uygun olanı ayarla
  • Totemi C tuşuna ata skilllerin hepsini otomatiğe al ve totemi en uzağa atmana gerek yok totem atıcam diye saçma saçma yürüyebilirsin. Çok az arkasına bırak akıcı bi şekilde yapmaya başlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: PPoCuKK

bende totem 2 de yakın olduğu için seri 2+w yapabiliyorum orta parmağım çok seridir(töbe bismillah içiniz fesat). sende dene her şekli eline uygun olanı ayarla

Serilik degil dostum totemi atar atmaz toteme gidemiyosun hani adam yazmis yukarda macroda 20 milisaniye sonra w diye onun gibi iste gecikme var direk w atamiyon

• ben totemi 2 ye alıyorum sonra 2w2w2w2 abanıyorum ping 60 70 ise seri şekilde atlanıyor
  • bende q+q 2+w+r yapıyorm önemli olan yılmadan denemek.
  • Ben totemi mouse'un orta tusuna aliyorum totemi attigim anda elim w de bekliyor oluyor. Direk gecip insec yapabiliyorum. Sen de deneyebilirsin

• smartcast şart(menzil göstermeden)
    el pratikliği
    ya da istersen macro kur xd
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.