Şimdi Ara

Lee Wrangler 2. Ürün Sadece 49 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
4.946
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Lee & Wrangler Türkiye'den çekilmeseydi keşke. Türk firmalarına isim haklarını verdikten sonra hem ticari ahlak hemde kalite düşüyor. Yanıltmadılar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Lee&Wrangler Levis'tan farklı olarak modelleri ve ürünleri değiştiriyor hocam. Asıl sıkıntı bu açıkçası. Bu ürünlerin çoğu Orijinal Lee&Wrangler'da yok, Türkiye ve komşu ülkeler için isim haklarını verdiler bir nebze. Levis Türkiye'de ürettiği ürünleri benzer model-kalite-materyalde üretiyo ki pantolon ve t-shirt hariç diğer ürünleri zaten ithal geliyor, ceket, gömlek, sweatshirt, mont vb.

Mesela Lee triko üretmiş %40 polyester. Eskiden ithal gelirken ürünler bence daha iyiydi. Boyner'den güzel fiyatlarada alınabiliyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 liralık 400 olmus masallah

• trace- kullanıcısına yanıt

Kampanyada fiyatları mı şişirmişler hocam? Şaşırtmadı açıkçası ancak ben hatırladığım kadarıyla kampanyada bazı ürünlerin fiyatları değişmemişti

• Bundan birkaç ay önce herşey yarı fiyatlarındaydı trendyolda. Sadece tshirtlerin bazıları aynı fiyat kalmış. Diğerleri fiyat olarak uçmuşlar. 1000 liralık montları bile 500 tl civarındaydı bunun. Yani tamamen şişirme fiyatlar. Yeni kaliteleri levis kalitesinin yanından geçemez bence. Bir kot aldım iade ettim. Paça tarafı yamuk duruyordu. Dikiş kısmı yamuktu yani. Şahsen bu fiyatlara asla değmez. İsterse 2. si bedava olsun.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha jean ler 400 olmuş  

• Yaşasın forum dayanışma ruhu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt

Ben aldığım vakit fiyatlar ve akşam fiyatları ayrı ayrı koydum hocam. Fiyatları sonradan arttırmışlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.