Sepetteki bir diğerinden ucuz olan diğer ürün ne olursa olsun 49tl ye düşüyor değerlendirmek isteyen baksın |
Lee Wrangler 2. Ürün Sadece 49 TL
-
-
düşük urunu 49 tl yapıyor o zaman 2 tane en yuksek fıyatlı urun alırsam max kar elde ederım , eş dost ile çift bir mont alınır - kısı bası 600 e - guzel
-
Aynen öyle hocam eğer montlarda önceden bir bindirim yoksa şahane bir kampanya bence ama montları tam bilmesem de kampanya öncesi baktığım bir kot pantolonda bir sonradan bindirme olmamış fiyatı aynı kalmış mont bulaşmadan bir kazak bir gömlek wranglerdan öyle kapatacam herhalde ama mont almak da böyle bir kampaya varken aklımı çeliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 19 Kasım 2021; 2:39:14 > -
Fiyatları şişirmemişler kampanya yapacağız diye, eski fiyatları az çok biliyordum. Ürün çeşidi çok az kalmış. Wrangler'in kazakları pamukluydu, onlar kalmamış hiç. Yinede bedeni uygun olan varsa güzel fiyatlar var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'de bindirim yapmadan indirim olur mu hiç? olsa da hata olmuştur ya da Amazon indirimidir.
-
Markanın kalitesi nasıl bilen var mı ?
-
Epeydir beklediğim bir indirimdi . 4 adet pantolon aldım. Paylaştığınız için teşekkürler.
-
Pantolonların kalıbı ve bedeni nasıl? Slim fiti bol diğer skinnysi ise cok dar gözüküyor? Hangi kalıpları tercih ettiniz?
Birde lee nin ürünleri farklı wranglerin ki farklı, ben wrangler icin sordum, lee de aynı kaliteyse lee ye de bakiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 19 Kasım 2021; 12:50:30 >
Benim aldıklarım straight beden. Dar bedenleri bilmiyorum . 2 marka da aynı kalite olarak değerlendirilebilir. Severek kullandığım ürünler. Bu arada 2 wrangler 2 lee olarak aldım ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistlin68 -- 19 Kasım 2021; 13:7:10 > -
uzun süredir piyasada yoktu el değiştirdiler o eski kaliteleri var mı bilemiyorum
-
Geçen Boyner de baktım. Made ın Türkiye Yazıyordu.
Forumda bir Tekstil işi yapan arkadaş vardı. Markaya takılma demişti. Hepsi Bi Bant'ın üzerinde çıkıyor. Firmaya göre etiket basıyoruz demişti.. O gün bugün Bütçeme /Kendime yakışana göre alıyorum. Made ın Türkiye yazanları. Bu konuda daha doyurucu bilgiye sahip olan varsa yazsın okuyalım. Teşekkürler
Mesela :Levis hiç giymedim ama ilk zamanlar eskidemezsin yırtamazsın derlerdi. Oda şimdi M. Türkiye oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701484EF2 -- 19 Kasım 2021; 14:8:3 >
Levi's 1986'dan 2014'e kadar zaten urunlerini Turkiye'de uretiyordu, made in Turkey'di yani. Corlu'daki fabrikasini 2014'te kapatti. Mesele nerede uretildigi degil, hangi kalitede uretildigi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle hocam bütün tekstil ürünleri Bangladeş, Mısır ve Pakistan gibi yerlerde üretiliyor artık çok lüks bir şey alınmıyorsa böyle yerlerde üretilmiş oluyorlar.
-
Hocam Levi's'da 34/34 giyiyorum ama Lee&Wrangler'da bu beden dar geldi 36/34 uydu bana Arizona ve Daren straight fit aldım. Tapered jeanler gibiler tam manasıyla düz kesim değil gibiler ama slimde değiller bence gayet ayarında ve rahatlar
-
Wrangler %100 pamuk boğazlı kazaklar var hocam sitesinde
-
Bu montlardan almak isteyen varsa birlikte alabiliriz.Ürün geldikten sonra kargo ücretini karşılayıp gönderirim.
lee.com.trRegular Fit Normal Kesim Monthttps://www.lee.com.tr/p-regular-fit-normal-kesim-mont-erkek-mont-l212966032 -
Rica ederim
-
sürekli giydiğim modelleri sayenizde alabildim, çok teşekkürler.
-
Tekrar teşekkürler arkadaşım az önce tekrar baktım da aldığım ürünlerin fiyatları 2 katına çıkmış. Sayenizde iyi bir alışveriş yapmış oldum.
-
Teşekkürler hocam ben de 2 parça ürün aldım, 229'a çıkmış tanesi
Anlık olarak bu sepet 300 tl olmuş :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trace- -- 19 Kasım 2021; 17:44:51 >
Benzer içerikler
- unify parfüm erkek yorum
- bim parfüm erkek
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- deli2go ne demek
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X