Bildirim
Leechturk Yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Leechturk iyi degil hocam keske ödeme yapmasaydın -
İyi değil derken paranın üzerine yatıyorlar anlamında mı söylediniz. -
Yok hocam, aradığınızı bulamayabilirsiniz çok büyük değil o anlamda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım.Benim download ederek izlediğim birkaç türk yapımı dizi var ve en iyi sunumlarıda bu diziler için Leechturk yapıyor.Bu yüzden tercih ettim.Ama baksanıza dönüş yapan yok iletişime geçecek bir kanal yok havaya kurşun sıkmış gibiyim şu an -
Türknova varken... Her sey tv yayini bittigi anda düşüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Davetiye sıkıntı oluyor kardeşim ya millete el açar gibi davetiye dileniyoruz.Bende verim parasını alayım üyelik dedim.İzlediğim dizilerin kaliteli sunumları var diye de Leechturk ü seçtim ama baksana uğraşıp duruyoruz böyle -
leechturk. com hizmet dışı olmuş arkadaşlar! artık öyle bi site yok! faydalıydı ama neden kapandı bilen de yok! -
Vergi + telif yüzünden. -
turknova suan üyelikler açık -
kardeş baktım üyelikler kapalıdır yazıyor! rica etsem davetiye varsa yollarmısın? yada nerden buluruz? -
en iyi torrent sitesiydi filmde dizilerde kaliteye onem veren nadir sitelerden birisiydi mesala bazi siteler var hemen vermek icin dizileri filmleri ozenmeden yukluyorlardi bu adamlar ugrasiyordu biraz gec olsun ama kaliteli olsun diyordu mesala depo depo var adamlar camur gibi filmleri dizileri yukluyorlar sanirim bu site telif haklarindan dolayi felan kapandi -
Turknova için davetiyesi olan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X