Bildirim
LeEco Le 2 (X520) Ana Konu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başlığı bekliyordum :) telefonu yaklaşık 15 gündür kullanıyorum memnunum, Google play de quality Camera, HD camera ile çok güzel fotoğraflar yakalanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysuasya -- 28 Eylül 2016; 8:29:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel Cihazdır ,quote:
Orijinalden alıntı: aysuasya
Başlığı bekliyordum :) telefonu yaklaşık 15 gündür kullanıyorum memnunum, Google play de quality Camera, HD camera ile çok güzel fotoğraflar yakalanıyor
Arkadaşın Konuyu Toplarken Sundugum Rom Linki Update Alan Versiyondur
artıları kamera çekimleri çok güzel +
eksileri ise , messenger da biri size yazı yazarsa tıklayıp açmak zorluyor (uzun basmak basılıyken sürüklemek falan gerekiyor) ,
birde pil sekmesine türkçe de girmek isterseniz uygulama durdu hatasıyla karşılaşırsınız.
bunun haricinde pek hata ile karşılaşmadım bu romda bilginize. -
quote:
Orijinalden alıntı: onurk_
Güzel Cihazdır ,
Arkadaşın Konuyu Toplarken Sundugum Rom Linki Update Alan Versiyondur
artıları kamera çekimleri çok güzel +
eksileri ise , messenger da biri size yazı yazarsa tıklayıp açmak zorluyor (uzun basmak basılıyken sürüklemek falan gerekiyor) ,
birde pil sekmesine türkçe de girmek isterseniz uygulama durdu hatasıyla karşılaşırsınız.
bunun haricinde pek hata ile karşılaşmadım bu romda bilginize.
Bende messenger da sorun yok , pil kısmındaki sorun da ingilizce olarak kullanınca sorun çıkarmıyor , ayrıca galeri problemi de yok merak edenler için extra bilgi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
türkçe kullanımdaki buglar olarak söylüyorum zaten bende ,
rom aynı son iki üç haftadır 520 kullanmıyorum.
facebook messenger daki sorunda şu şekilde sizi birisi ekli olmayan yazı yazdı messenger a girdiniz orada kişinin yazısını tıklayınca tek seferde açmak sorun oluyordu .
son güncelleme ile düzeldiyse fikrim yok tabi. -
Onurk o messenger sorununu önceki telefonumda da veriyordu , şu anda yok sanırım uygulama kaynaklıydı
-
slm bu cihaza imei atilabiliyormu acaba
Atanlar var ücretli olarak
Telefonu almayı düşünenler için yaşadığım sorunları yazayım, belki başkası için sorun değildir onu da belirteyim. WhatsApp bildirimler gelmiyor hiçvrşekilde, açıp bakınca tüm mesajlar dökülüyor bir bir. Letgo sevdiğim bir uygulama ne yazık ki onda da problem var açılmıyor. Onun dışında güzel telefon
Bende 10 gündür bu telefonu kullanıyorum.
Benim telefonda böyle bir sıkıntı yok. Whatsapp ve letgo 'da çok iyi çalışıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: aysuasya
Telefonu almayı düşünenler için yaşadığım sorunları yazayım, belki başkası için sorun değildir onu da belirteyim. WhatsApp bildirimler gelmiyor hiçvrşekilde, açıp bakınca tüm mesajlar dökülüyor bir bir. Letgo sevdiğim bir uygulama ne yazık ki onda da problem var açılmıyor. Onun dışında güzel telefon
Whatsapp bildirimleri gelmiyor dedikten sonra herşey bitti zaten hocam. Bildirim gelmemesi çok ciddi hata ötesi bişey, telefonu telefon yapan bildirim gelmesi ve sana ulaşılması demek. Bildirim sorunu varsa çöptür benim için. Bu arada Çinli cihazların çoğunda bu sorun var, kendimde kullandım biliyorum ve çok fazla görüyorum bu sorunu yaşayanları. Teşekkürler..
@simunye hocam bir tek bende mi var bu sorun anlamadım. Romunuz farklı olabilir mi ss alabilir miyim mümkünse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simunye -- 12 Kasım 2016; 10:32:32 > -
Aslında çok güzel bir cihaz ama neden hiç tutulmamis anlamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ekran süresi kaç saat acaba? ben de düşünüyorum bu cihazo band 20 desteklediği için. -
bb72'nin 18s sürümüne geçtim.
Telefon her yönüyle harika. Orjinal sürümünde rehberden aldığım hatalar bitmiş oldu.
Bu arada not düşeyim.
Eğer telefonununzda ses kaydı özelliği görünmüyorsa ayarlardan > Dil giriş > bölgeyi değiştirip Mainland China yapın ve telefonu baştan başlatın.
Bu şekilde bazı ek ayarlar ses kaydıyla beraber aktif olacak. -
Arkadaşlar x528, x528, x520 gibi sürümler var ben 528 kullanıyorum 526 rom u kursam sorun yaşar mıyım tüm özellikler aynı.
Selamlar IMEI nasıl atıyoruz?
Bu sayfadaki adımları takip ettim olmadı.
http://www.androidbrick.com/leeco-letv-qualcomm-snapdragon-modelleri-imei-tamiri-imei-repair-rootsuz/
Benzer içerikler
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- infinix note 40 pro yorumlar
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- infinix zero 40 5g
- bugreport nedir
- z70 ultra
- device health services nedir
- google pixel 9 pro xl
- gt 20 pro fiyat
- ovion v30 ultra
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X