Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Coolpad Cool 1 Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
5
Favori
7.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: coolman7

IMEI hangi yöntem ile değiştirildi?
    Hocam 1 sene oldu değişeli hangi yöntemle yapmıştım tam hatırlamıyorum Twrp yüklenmişti. Root yapmıştım xposed yüklemiştim en son supersu izini vererek imei changer programıyla halledilmişti galiba ki programlar telefonda duruyor silinmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çare olarak Cuoco92 Rom yükledim şimdi tekrar imei yazmam gerekiyor orjinal imei haline dönmüş.

Kolayca imei yapabileceğim bir yöntem varsa yazın arkdaşlar???? telefon rootlu. Daha önce çok uğraşmıştım imei için
  • Lazzow kullanıcısına yanıt
    O yöntem geçersiz. Telefonun gerçek IMEI leri operatöre gitti. Bir süre sonra da IMEI nolari engelli hale geldi. Bu yüzden GSM networkunu kullanıyorsun. Düzgün yöntemle IMEI leri yazarsan sorunun düzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

O yöntem geçersiz. Telefonun gerçek IMEI leri operatöre gitti. Bir süre sonra da IMEI nolari engelli hale geldi. Bu yüzden GSM networkunu kullanıyorsun. Düzgün yöntemle IMEI leri yazarsan sorunun düzelir.
    Düzgün yöntem nasıl onu biliyor musunuz hocam?
    Çare olarak Cuoco92 Rom yükledim şimdi tekrar imei yazmam gerekiyor orjinal imei haline dönmüş.

imei nolar engelli hale geldi diyorsunuz ama internetten kontrol ettim sorun görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerxxx

--------------------------------ölü olan coolpad cool 1 dual telefonu diriltme-------------------------------------------
    miflash ile bu yazılımı atınhttps://cloclo22.cldmail.ru/2AxeYcsgdR2YqLUEA3yR/G/MMJj/gT2s8Q8yd?key=2e291cdefdcf7b1a1a1c85823f5ea93971725dcd&key=2e291cdefdcf7b1a1a1c85823f5ea93971725dcd
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    telefon dirilince network ve imeiler gitmiş olacak QPST ile QCN dosyası yukleyin
    dosya adı bu Coolpad Cool 1 (C103).qcn https://mega.nz/#!FQp0jC6L!UiczUgnYjK4CIPpv05ifN_VzBcH9m50G_OTACHAVlqw
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    gitmiş imeilerinizi yuklemek içinhttps://www.androidbrick.com/leeco-letv-qualcomm-snapdragon-modelleri-imei-tamiri-imei-repair-rootsuz/

şuanda C106-C103_india_ZIXOSOP5801711191S_17S_ML_BB72 kullanıyorum. 10 numara 5 yıldız. telefon kusursuz bir şekilde çalışıyor. ( şimdilik )
    Hocam bende kurcalaya kurcalaya bozdum teli açılmıyor. En son miu 10 yüklüyordum yemedi açılacak gibi oluyor açılmıyor donuyor. Recovery menusune girerkende donuyor.

Bu verdiğiniz yöntemde ilk link ölü ona nasıl ulaşabilirim?

• Lazzow kullanıcısına yanıt
    uzun süre oldu telefonu kullanalı. dosyalar neydi onu bile unuttum. biraz araştırdım ama bulamadım :(
  • Arkadaşlar bende telefonu kurcalayıp rom yükleme denemeleri felan yaparken telefonda şebeke gitti, imeiler duruyordu bir sürü rom yükledim şebeke geri gelmedi.

zipli olan recoveryden yüklenen romlar işe yaramadı, ekteki .CPB uzantılı romu coolpad download asistant ile yükledim şebeke geri geldi.

Romda play store var, türkçe yok, factory rom olduğu için root felanda yok...

belki işine yarayan olur diye linkini vermek istedim.
    Облако@Mail.Ru
    Файл из Облака Mail.Ru
    https://cloud.mail.ru/public/5zdQ/wATiWxzwp

Not: Başka .CPB uzantılı romda yüklemiştim onda şebeke gelmemişti, bu romda geldi. Bendeki cihaz c106-9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanX -- 30 Ekim 2018; 19:13:13 >

• ilkerxxx kullanıcısına yanıt
    qnc dosyası lazım verebilme imkanınız varmı
  • Çok oldu telefonu satalı. Elimdeki dosyalarıda haliyke sildim

• Merhaba arkadaşlar telefonum c106 jui yüklü idi ondan sonra miui 10 kurdum telefon açıldı ama kendinden şifreli geldi şifre denerkende rom kendini sildi fln derken twrp çalışmadı sonra deneme yaparken telefon brick oldu şans eseri telefonu kurtardım ama imeiler yoktu imeileri hallettim ama meid hala 0 dı nasıl çözerim birde neden arama yapamıyorum elimde qcn dosyası var fakat telefonu rootlayınca adb telefonu görmüyor yardımlarınızı bekliyorum

• KaanCOOL1 K kullanıcısına yanıt
    pişmiş tavuğun başına gelenler bu telefonun başına gelenler yanında hiç kalır

olmadık sorun kalmamış telefonda. şanslıymışsın yine unbrick yapabilmişsin. sanırım mi 8 gibi telefonlarda IMEI restore yaparken yaşanan sorun gibi sorun oluşmuş. Yani IMEI geri geliyor ama SIM kart takınca şebeke gelmiyor. baseband kısmında ne yazıyor?

bu durumda belki modemst1, modemst2 ve fsg partitionların yedeği varsa onları dönersen sorun düzelir belki. belki de düzelmez. bildiğimden değil, tahmin yürüterek yardımcı olmaya çalıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan merhaba şuan telefon elimde değil telefoncuya vermiştim ama telefoncuda zor durumda kalmış hangi box kullanarak çözebiliriz? Birde en kısa süre içerisinde basebanda bakacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanCOOL1 -- 8 Haziran 2019; 18:35:26 >
  • Dostum tekrardan merhaba telefonumu malum telefoncudan aldım baktığıma göre BASEBAND version C10_201705252127-10.140.35.46 gözüküyor internette biraz araştırma yaptım şu cuoco92 nin rootlu eui 5.9s romu rootluymuş sanırım onla diag port açıp ilk qcn dosyamı sonra imei ve meid kurtarmayı deneyeceğim sizce olurmu?
  • Arkadaşlar sorunu allaha şükür çözdüm telefonumda bildiğiniz üzere yedekte bir qcn dosyam vardı yandaki gördüğünüz videonun önderliğinde ------>
    Jay Kumar Ryanyoutube
    Coolpad Cool 1 Dual IMEI/Network Issues Fix QCN File For Coolpad Cool 1 C103/106
    https://www.youtube.com/watch?v=8QZF_H_JNpA
    qcn dosyasını attım root olayınıda en son rootladım bağladım fakat telefon kendi kendine diag portunu kapattığını farkettim usb debuggingi kez açıp kapayınca cmd telefonumu gördü bu arada qcn dosyanız yok ise videonun altında (yorumlarda) adam hem c103 hem c106 için link vermiş indirip işlemleri uygulayabilirsiniz iyi günler

• Arkadaşlar selam,

Bende iki c103 model var. Her ikisine de room atılmamış. Birinde türkçe dil seçeneği varken diğerinde yok. Türkçe dil seçeneğini nasıl ekleyebilirim ?

Android versiyon: 6.0.1
    EUI versiyon: 5.8.018S (Stable)

Teşekkürler.
  • Konuyu biraz hortlatacağım :) İmei değiştirmem gerekiyor. Telefon Cool1 Dual (C106). En kolay yoldan nasıl yaparım? Bu arada adb ile, qcn dosyasını değiştirmeye çalıştım. Yeni imei no ile güncelledim. Tekrar telefona attım. Olmadı maalesef, hala eski imei kayıtlı. Imei & sn writer programı ile deniyorum, olmuyor, fail diyor.
  • pil çabuk bitiyor
  • Cool1 telefonuma MiuI10 yüklüyordum. Yükledi daha doğrusu. Sonra açılırken kalıyor öyle, sürekli yeniden başlıyor. TWRP de uçmuş herhalde, Teamwin ekranında kalıyor o da. Recovery yapamıyorum. Sadece fastboot moda giriyor telefon

Bunu nasıl düzeltebilirim?
  • Arkadaşlar cool1 için kılıfı AliExpress harici bir yerden bulma şansımız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet6833 -- 2 Şubat 2020; 14:32:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonda sadece kırmızı ışık yanıyor başka hayat yok, bunu nasıl hayata döndürebiliriz bilgisi olan? İmei falan önemli değil artık tablet işi görse yeter.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.